De pijler van het huis is geld of echtgenote in een droom . Zie ook deurpost ….

En wie ziet dat hij in een huis gebonden is, hij zal het goede hebben ….

Huisinrichting : keuken : kookplaat . Al-Mubarraz : Een vrouw, als hij ruim, schoon en zonder duidelijke geur is, dan is zijn vrouw welgemanierd, schoon, goed, gehoorzaam en minder stinkend, goed gebouwd . En als het smal is en vol excuus, en de eigenaar kan geen zitplaats vinden, dan is hij ongehoorzaam . Als het rot ruikt, is het traag en staat het bekend om zijn salade . En de diepte van zijn goed beheerd en gevestigd in zijn zaken . En als hij naar haar keek en bloed in haar zag, dan zou zijn vrouw komen als ze menstrueerde, en als hij haar goed gevuld zag, dan zou hij het moeten redden en voorkomen dat ze veel voor de man zou uitgeven uit angst voor extravagantie, en als hij in zijn hand een boom ziet, beweegt hij ermee in de put, dan is er in zijn huis een gescheiden vrouw . Als de put vol is, vreest hij niet meteen, want zijn vrouw is zwanger . En wie ziet dat hij in een rustplaats wordt gelegd, is met hem aan het beramen, en als zijn deur voor hem sluit, zal hij sterven . In het begin van het hoofdstuk over Al-Kunif en Al-Mubarraz werd vermeld dat dit voldoende is ….

De effecten van het thuis in een droom duiden op herinneringen en preken . Misschien gaf het de jaren of het aantal dagen aan waarmee hij een migrant was van de mensen van zijn land . En de vernieuwing van de oudheden duidt op het goede en het verbieden van het kwaad ….

Concert Als je gedroomd hebt van een concert met een hoge muzikale orde, dan betekent dit vreugdevolle periodes van vreugde, en het betekent een literair werk van de auteur . Dit voorspelt zakenlieden van succesvolle handel, en voor een jonge man duidt het op een echte zegen en oprechte liefdesrelaties . Regelmatige concerten zoals die waarbij een balletzangeres wordt geleend, betekenen dat negatieve metgezellen en vrienden van de goddeloze ondeugende je zullen ontmoeten en dat het werk achteruitgang zal vertonen ….