…En wie ziet dat iemand hem opdraagt ​​tarwe te verkopen, zal zijn zoektocht naar ijver om een ​​geoorloofd bestaan ​​te verwerven, interpreteren ….

En wie ziet dat hij hasj verkoopt of verplettert, het wordt op drie manieren geïnterpreteerd als waanzin, een vreselijke zaak begaan en een zwakke vastberadenheid, en opium is een verspilling en het eten ervan wordt geïnterpreteerd door volharding in zonde, en misschien duiden hasj en opium erop verboden geld dat geen basis of overleving heeft ….

Sommige uitleggers zeiden dat als hij zag dat hij pompoenen verkocht, hij de Sunnah van de Boodschapper van God volgde, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, want wat in de authentieke hadith werd vermeld dat hij, vrede zij met hem , hield van de teddybeer, dat is de pompoen, en volgde hem uit de kom ….

Wie ziet dat hij een koran heeft verkocht, zal immoraliteit betrappen ….

En wie ziet dat hij mensen verkoopt van wat kleding is, dan leidt hij ze naar het juiste, zolang hij de prijs niet accepteert. Als hij dirhams neemt, is dat geschikter dan dinars en dinars, aangezien het een schuld is ….

En wie denkt dat hij mensen iets frauduleus verkoopt, dan duidt dit op een goede datering, en dan leidt hij tot het geschil ….

…Al-Bayaa ‘Zijn visie in een droom, of de overgang naar zijn positie, en naar zijn levensonderhoud duidt op immoreel geloof . En het gebed verstoren, de maat onderschatten en eten . Woeker en onzuiverheid . En het zien van de verkoop van gerst duidt op een man die van de wereld houdt . En als hij zag dat hij dirham of dinars nam of tegen vergoeding verkocht, is er niets mis met hem . De verkoper van garen geeft reizen aan . De verkoop van dure kleding is van betrouwbaarheid en majesteit, en brengt risico’s en affaires met zich mee die geen prijs vragen om ze te verkopen . Een man die fruit en fruit en dergelijke verkoopt, is een man die zijn religie verkiest boven zijn wereldse leven, en hij is erg moe in het zoeken naar zijn levensonderhoud . En Bayaa Al-Rayyan is de eigenaar van verdriet en wenen, of hij is een man die de Koran leest . En de vogels die de slaven van slaven verkopen . En het verkopen van kogels heeft een zwakke opdracht ….

…Tarwe zien in een droom duidt op een man die geld heeft en die eerbaar is als hij het niet hoeft te verkopen . Als hij het moet verkopen, zal hij vernederd worden . Als hij de gouverneur tarwe zag verkopen, wees hij op zijn isolement en de scheiding tussen hem en zijn broer . Er werd gezegd : Hanat is een koning aan wie de koningen gehoorzaam zijn, of een koopman die de kooplieden leidt, of een arbeider die gehoorzaamd wordt door de loonarbeiders . En wie denkt dat het is alsof hij tarwe van tarwe kocht, dan zoekt hij voogdij bij een heerser, en als hij zich onthoudt van deze wereld, en dankt hij de Almachtige God voor zijn zegeningen . En wie ziet alsof hij tarwe bezit en het niet aanraakt en het niet nodig heeft, zal eer en eer lijden, want tarwe is het meest eervolle voedsel . Als hij zag alsof hij haar verzoek had nagevolgd en het nodig had of het aanraakte, zou hij hebben verloren of verzwakt, en werd hij ontslagen als hij een heerser was . Het tarwegras zien duidt op gemak na ontbering, oprechte voorbereiding, levensonderhoud en rechtvaardige daden ….

…In een droom is hij een hervormer . Het visioen van goud en tin door het soort duidt op troost en gewin door kwaad en strijd, of de corruptie van wat wordt gehoopt op goedheid . En misschien duidt het op het uitgeven van geld in goud en zilver aan mensen van kwaad en geschillen, leugens en laster . De hammen en de bezitters van de bezittingen zijn mensen die hun wereld hebben verkozen boven hun religie als ze de prijzen aannemen, en als ze het verkopen en de prijs niet aannemen, en er is iets in hun verkoop dat hun schuld niet bederft, dan beïnvloeden ze hun religie op hun wereld en zijn ze God dankbaar . Als ze het verkopen en de prijs aannemen, dan corrumperen ze hun religie, verwerven ze in hun levensonderhoud door woorden en geschillen, en hebben ze invloed op de gezondheid boven het levensonderhoud en goedheid ….

…Al-Baidar wordt uitgelegd dat hij moe geld inzamelt en het samen met zijn vrouw opslaat. Al-Kirmani zei: Wie zag dat hij een bedra kocht of ( aan hem gegeven ), geeft het verzoek van een vrouw aan met dat bovengenoemde kenmerk, en de verkoop en aankoop worden geïnterpreteerd volgens sommige aspecten van hen die ze haten, en sommigen van hen zei dat verkopen beter is dan kopen en sommigen van hen zeiden dat verkopen wat het soort was Hatelijk was, het is acceptabel om het niet met hem eens te zijn ….

…Wat betreft verkopen is er een meningsverschil tussen hen die zeiden dat het beter is dan kopen, en anderen zeiden dat kopen beter is, en dat kopen en verkopen voorrang hadden bij bedienden en slaven ….

…Al-Heni’s visie in Manama duidt op de eigenaar van nuttige drugs, of de geneugten, het goede nieuws, tederheid en mededogen ….

…Al-Kirmani zei: ~Degene die een beller op een algemene manier naar mensen ziet roepen over een schijnbare kwestie en zijn woorden zijn in overeenstemming met wijsheid, en de beller is een oude man of uit de dood of heeft een naam die goedheid of zijn naam aangeeft. naam van de rechtvaardige, of hij is in een moskee of op een plaats die bezocht moet worden en dergelijke, dan zal alles wat hij zei gebaseerd zijn op de waarheid. De beller heeft geen van deze beschrijvingen, dus de ziener accepteert en sommigen van hen zeiden dat degene die een oproep hoorde en de beller kende, en in het visioen was er bewijs van goed of slecht, en als de beller iemand was die zijn woorden aanvaardde terwijl hij wakker was, dan is het zoals hij zei, en als zijn gezegde is niet acceptabel waakzaamheid is geen uitdrukking in het gezegde, en de beller, die oproept om iets te verkopen, toont de leugens en demonisering om te zeggen dat sommige van de aanvragers de duivel Vliezb wilden straffen en de betekenis veilingmeester komt terug voor een set Bellman ….

…Jaber al-Maghribi zei: ~Hij die veel suiker heeft gezien, dus zijn uitdrukking is goed, en het verkopen van suiker is goed .~…

…Sagati is in een droom een ​​wereld van onzin en bijgeloof . Al-Saqati’s visie geeft aan wat Al-Jawhari aangaf, in termen van het verkopen van soorten edelstenen en stenen, zoals koraal, barnsteen, granaat en dergelijke ….

…De koper is een ster van auto’s : hij is in een droom de eigenaar van het huis van de koning . En het zien van Jupiter met de maan duidt op kopen en verkopen, levensonderhoud en hoge status . Als het bij de maan is en het afneemt, daalt of brandt, dan is het toegestaan ​​voor de voordrager, de verteller, de verhevene, de verteller of degene die het visioen uitdrukt, of het duidt op gebed, aanbidding en hadj ….

…Wat betreft de essentie, het wordt geïnterpreteerd door rijke vrouwen van schoonheid en de overvloed aan rijkdom zonder mate . Al-Kirmani zei dat een visie op het verkopen van juwelen duidt op werken in vrouwenaangelegenheden, en misschien duidt deze visie op vrouwen op de voogdij over slaven, en als de vrouw ziet dat sommigen doorboord zijn en de wedergeboorte niet, dan wordt het eerst en vooral geïnterpreteerd. ….

…De slager is in een droom de engel des doods . Dus wie hem ziet en een mes van hem afpakt, zal ziek worden en genezen . En wie ziet dat hij zijn vader heeft afgeslacht, dan is hij rechtvaardig en hecht, zolang hij geen bloed ziet . Als hij zag dat een koning zijn kudde afslachtte, zou hij ze onderdrukken . En het visioen van de slagers die vlees op de markten verkopen, duidt op ernst en schade, en zij geven de zieken de snelheid van hun dood aan, en zij wijzen de rijken op de schade die hen overkomt, en zij duiden in de eigenaars van angst aan. de ernst van hun angst, en in de schuldenaar om de schuld af te betalen . En er werd gezegd : de slager is de moordenaar, en er werd gezegd : hij is de eigenaar van het zwaard . En de visie van Al-Qassab voor de betrokkenen en de gevangene is een goede en vreugdevolle gids . Degene die een slager heeft gedood, heeft de ziekte overleefd . En de slager geeft de eigenaar van het schip aan, en het geld wordt verdeeld tussen de erfgenamen en wezen . Zie ook The Butcher ….

…De ring : Wat betreft de ring, het geeft aan wat hij bezit en waartoe hij in staat is, dus wie een ring gaf, kocht of hem gaf, zou autoriteit of koning krijgen als hij een van zijn familie was, omdat de koning van Salomo, vrede zij met hem, was in zijn ring, en het is ook van wat de koningen hun boeken drukken en het meest eervolle hun schatten . De koning kan een huis hebben waarin hij woont en het binnengaat of het bezit, en hij sluit het op haar deur, en het kan een vrouw zijn die met haar trouwt en bezit neemt van haar onschendbaarheid en haar ring breekt of zijn buik erin doordringt, en de kruidnagel wordt haar gezicht, en het nemen van de ring van de Almachtige God kan voor de asceet en aanbidder zijn om veilig te zijn van de Almachtige God voor het slechte bij de voltooiing van de conclusie. En hij nam het van de profeet over, moge Gods gebeden en vrede zijn over hem, of van de wereld, een goed nieuws van het verwerven van kennis, en dit alles is wat de ring zilver is, maar als het goud is, is er niets goeds in, en evenzo als het ijzer is, omdat het het sieraad is van de mensen van de hel, of koper voor wat in de naam van het woord slecht is, en wat gemaakt is met inbegrip van een van de uiteinden van de djinn, zoeken we toevlucht bij God tegen alle kwaad . Er werd gezegd : de ring duidt ook op de vader en de vrouw, of de aankoop van een slavin, huis, dier, geld of voogdij, en als het van goud is, dan is het de vernedering van een man, en er werd gezegd dat wie ziet dat hij een ijzeren ring draagt, duidt op een goed dat hij bereikt na vermoeidheid, en als het van goud is en een kruidnagel heeft, is het moeilijk . De holle en stille ringen zijn altijd goed, en de opgeblazen ringen met een vulmiddel binnenin duiden op moord en bedrog, omdat er iets in verborgen zit, of ze duiden op hoop op iets groots en veel voordelen omdat hun botten groter zijn dan hun gewicht, en wat betreft de ringen van een hoorn of ivoor, die zijn lovenswaardig bij vrouwen . En er werd gezegd dat de ring een grote sultan is, en de ring is de oorsprong van de koning, de lob is zijn prestige, het zegel is de toelaatbaarheid van de sultan, zijn geld en het mandaat, en de ring is zijn bevel en het verbod ervan, en de inscriptie erin is zijn bedoeling en bedoeling . Wie denkt dat de koning zijn karakter heeft ingeprent, krijgt snel het gezag van de koning, spreekt hem niet tegen, want de stempel is sterker dan de ring . En wie ziet dat hij een zilveren ring draagt ​​en die vervolgens uitvoert waar hij maar wil, en het is toegestaan ​​voor hem om dat te doen, dan zal hij autoriteit verwerven . En wie ziet dat hij is gestempeld met het zegel van de kalief en hij is van Bani Hashem of van de Arabieren, dan krijgt hij een groot mandaat, en als hij van de loyalist is of een vader heeft, dan sterft zijn vader en wordt hij een opvolger, en als hij geen vader heeft, dan zal zijn zaak veranderen in iets dat in strijd is met wat hij wenst . En als hij zag dat een buitenstaander een ongeldig mandaat had . En wie een ring vindt, hij heeft geld van de niet-Arabieren, of hij heeft een zoon geboren of getrouwd, en wie de kruidnagel van zijn ring ziet, wordt onstabiel, zijn gezag over de scheiding wordt verstoord, en als hij zijn kruidnagel ziet is gevallen, zijn zoon sterft of is weggegaan met een deel van zijn geld . En wie zijn ring afpakt en gouverneur is, dan wordt hij verwijderd, zijn bezittingen zijn weg, of is zijn vrouw gescheiden . En dat voor de vrouw de dood is van haar man of de mensen die het dichtst bij haar staan, en er is gezegd dat als iemand het draagt, iets dat aan de ring wordt toegeschreven, voor hem zal worden vernieuwd, en wie de ring ziet, wordt verbroken. en weg en de lob blijft, zijn autoriteit zal worden verwijderd en zijn naam, herinnering en schoonheid blijven . En de ring van goud is een ketterij en heeft een hekel aan religie en verraad in zijn bezit en bedrog in zijn kudde, en de ring is gemaakt van ijzer van een dappere sultan of een onderscheidende koopman, maar hij is inactief, en de ring is van geleid door een heerser in hem en dat zijn ze, en de ring met twee lobben is een schijnbare en verborgen autoriteit, en als die ring iets is dat aan handel wordt toegeschreven, dan is het winst. En als het wordt toegeschreven aan kennis, dan geneest het mensen van religie en de wereld . En de strakheid van de ring duidt op comfort en vulva . Wie een ring leent, heeft iets dat niet kan overleven, en wie op een ring met sproeten slaat, heeft iets dat hij nooit heeft gehad, zoals een huis, een dier, een dienstmeisje of een jongen . En als hij ziet dat ringen op de markt worden verkocht, dan verkoopt hij het eigendom van de hoofden van mensen . Als hij zeehonden in de lucht ziet regenen, krijgt hij in dat jaar kinderen . De ring is voor de Arabieren een vrouw, en van de gouden ring wordt gezegd dat het een vrouw is wiens geld op is . En wie het verzegelt met een ring aan zijn pink, verwijdert het dan van haar en steekt het in iets anders, dan leidt hij tegen zijn vrouw en roept op tot corruptie, en als hij ziet dat zijn ring die om zijn ringvinger zat eens in zijn overwinning en eenmaal in het midden zonder bij hem in de buurt te zijn, verraadde zijn vrouw hem . Wie zijn ring verkoopt voor een dirham, meel of sesam, hij verlaat zijn vrouw met goede woorden of met geld . Het kruidnagel wordt geboren, en als het kruidnagel van zijn ring van wezenlijk belang is, dan is het een kracht met goedheid, pracht, veel geld, herinnering en glorie . Als zijn kruidnagel van aquamarijn was, als hij een heerser was, dan was hij een dapper, majestueus en sterk, en als hij in de jongen was, dan was hij een beleefde jongen die een zak zou zijn, en als zijn kruidnagel kralen was, toen was hij een zwakke en beledigende autoriteit, en als de kruidnagel saffiergroen was, dan werd hij voor hem geboren als een kind van een gelovige die een wereld van begrip is, en de ring is van het hout van een hypocriete vrouw of een koning van hypocrisie, en als een vrouw een ring kreeg, zou ze trouwen of baren . En er werd overgeleverd dat een man naar Ibn Sirin kwam en zei : ik zag alsof mijn ring gebroken was . Hij zei dat als je gelooft, je van je vrouw zult scheiden . Het duurde slechts drie dagen voordat hij van haar scheidde . Een man kwam naar hem toe en zei : ik zag dat ik een ring in mijn hand had waarmee ik hem zou verzegelen in de mond van mannen en de baarmoeder van vrouwen, dus hij zei: je bent een man die de muezzin tegelijk roept behalve de tijd in de maand Ramadan, dus het is mensen verboden om te eten en te eten . En wie ziet dat het een zegel is voor een man op klei, dan zal degene die voor hem verzegeld is, autoriteit krijgen van de eigenaar van de ring . En wie ziet dat een koning of een heerser hem zijn ring heeft gegeven, hij doet hem om en hij was dat waardig, en hij kreeg macht, anders zou hij die teruggeven aan een volk dat hem of zijn clan zag of hem onder het volk noemde. of zijn tegenhanger erin, en het verkopen van de ring met de vrouw ….

…Maand Als het visioen in de maand Muharram is, dan is het correct en niet verkeerd . Hem in een droom zien, duidt op verlichting, redding uit de gevangenis en genezing van ziekten . En als de ziener zich had teruggetrokken uit zijn volk of zijn land, zou hij naar hen terugkeren volgens het verhaal van Yunus, vrede zij met hem, voor zijn vertrek in hem uit de buik van de walvis . Misschien was hij getuige van een grote fitnah, zoals de dood van een rechtvaardige imam of de opkomst van een geleerde, omdat de Almachtige God Adam en Eva in hem schiep, vrede zij met hen . En als de ziener ongehoorzaam is, zal hij zich bekeren tot God de Almachtige, omdat de Almachtige God zich in hem bekeerd heeft voor Adam, vrede zij met hem . En als de ziener een van degenen was die status en eer zochten, zou dat met hem gebeuren omdat de Almachtige God Idris, vrede zij met hem, hoog in hem opwekte . En als de reiziger in de zee het overleefde, hij en zijn metgezel, omdat het schip in hem werd bezet door de Judi . En als de ziener hoopte dat het kind een goede zoon zou hebben, omdat er de zoon van Ibrahim en Jezus was, vrede zij met hen beiden . En als de ziener in nood was, zou hij van hem worden verlost of ontsnapt aan zijn vijand, omdat de Almachtige God Abraham redde, vrede zij met hem, van het vuur van Nimrod . En misschien zal de ziener zich afkeren van zijn ketterij en misleiding en zich bekeren tot de Almachtige God en zijn zonden opgeven, omdat de Almachtige God zich in hem heeft bekeerd voor David, vrede zij met hem . En als de ziener uit zijn mandaat werd verwijderd, keerde hij terug naar zijn positie omdat de Almachtige God hem antwoordde aan Salomo: vrede zij met hem, en als hij arm of ziek was, werd hij genezen van zijn ziekte en verrijkte God de Almachtige hem omdat God de Almachtige openbaarde in hem de schade van Job, vrede zij met hem . Misschien stuurde de ziener boodschappers omdat de Almachtige God over Mozes sprak, vrede zij met hem, en misschien opende hij een land voor moslims uit de landen van ongeloof . En als het visioen in de maand Safar is, dan is het niet prijzenswaardig . Zijn visie op iemand die in nood verkeert, is niet schadelijk, en als hij ziek is, duiden zijn visioenen op genezing en gezondheid . En de maand Rabi` al-Awwal, als het visioen erin staat, dan zal hij profiteren van zijn vak en het zegenen en tevreden zijn en zich verheugen . Misschien had hij een rechtvaardige zoon, en als de mensen in nood waren, werden ze van hen verwijderd, en als ze onderdrukt werden, zouden ze winnen, dan in hem . De profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, werd geboren . Misschien hebben de mensen een gezegende aanval overwonnen, waarbij het de verovering van Dumat al-Jandal was . En de maand Rabi` al-Akhir, als zijn visioenen goedheid aangeven, zal langzamer zijn, en als ze op kwaad duiden, haast je . En daarin overwint een persoon zijn vijand, of baart een zoon met kennis van zaken, waarin Imam Ali werd geboren, moge God hem genadig zijn . En de maand Jumada al-Awwal, als het visioen erin staat, is niet wenselijk om te kopen of verkopen . En wie hem zag, verloor zijn dochter of vrouw. Fatima al-Zahra, moge God tevreden met haar zijn, stierf erin . En de maand Jumada al-Akhira zal, als zijn visioenen goedheid aangeven, langzamer verlopen . En wie de maand Rajab in een droom ziet, duidt op een verhoogde status, waarin hij opstijgt tot de profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, naar de hemel . En de maand Sha`ban, als het visioen erin goed is, zal het geldig zijn, groeien en de goede wil vermenigvuldigen, en de heersers van zaken kunnen geïsoleerd zijn . En tijdens de maand Ramadan zijn de poorten van ontbering, immoraliteit en gierigheid gesloten, en het visioen van goedheid versnelt en vertraagt ​​niet, en het visioen duidt op zegen, goedheid, het goede opleggen en het kwade verbieden, en als hij op zoek is naar kennis , overkwam het hem omdat daarin de Edele Koran werd geopenbaard . Als een patiënt met epilepsie uit hem ontwaakt, worden de duivels vastgeketend . De maand Shawwal in een droom duidt op redding van tegenspoed, plezier en vreugde, omdat het begint met een feest en vreugde, en het omvat het bouwen van de Kaaba en de strijd om de loopgraaf . En de maand Dhul-Qi’dah, als het visioen erin op reizen duidt, dan zou hij niet moeten reizen, en als het ze aangeeft, laat hem het dan vermijden . En de maand Dhu al-Hijjah, als het visioen erin verwijst naar reizen, dan zou hij moeten reizen en tijd aan zaken moeten besteden, omdat het een gezegende maand is en het omvat de Eid en het offer, en daarin was de dood van Omar bin Al-Khattab en Othman bin Affan, moge God tevreden met hen zijn ….

…Wat gierst betreft, het gaat niet gepaard met vermoeidheid en ontbering, en het verkopen ervan staat gelijk aan maïs en het eten ervan is afkeurenswaardig ….

Verkopen is een persoon die in zijn droom ziet dat het wordt verkocht of dat er een beroep op wordt gedaan, dan wordt hij geëerd en krijgt hij eer en autoriteit als een vrouw het koopt, en als een man het koopt, zal hij het ontvangen . Hoe hoger de prijs, hoe genereuzer . En wie ziet dat het werd verkocht en onder de slaven, de armen of de gevangenen was, dan is dit een goed bewijs, en wat de armen en zieken betreft, dit is een bewijs van het kwaad . De verkoop verschilt in interpretatie volgens het verschil tussen wat wordt verkocht, en wat slecht is voor de verkoper, is goed voor degene die wordt gekocht, en wat goed is voor de verkoper, is slecht voor degene die wordt gekocht . En er werd gezegd : de verkoop is de ondergang van het onroerend goed, de verkoper is een koper en de koper is een verkoper, en de verkoop heeft de voorkeur boven wat wordt verkocht. Als hij verkoopt wat het bewijs van de wereld is, zal het hiernamaals er de voorkeur aan geven, en als hij verkoopt wat het bewijs is van het hiernamaals, zal de wereld er de voorkeur aan geven. Een gevolg van het verhaal van Jozef, vrede zij met hem . De verkoop in een droom is leeg van wat hij verkocht, en een verlangen naar wat hij kocht, dus als hij in het manna iets verachtelijks verkoopt, en iets waardevols koopt, en hij is in een invasie, zal hij sterven als een martelaar . Als hij iets waardevols verkoopt en iets verachtelijks koopt, duidt dat op een slecht einde, God verhoede, en kan hij de wereld verkiezen boven het hiernamaals, of de natie boven vrijheid, of ongehoorzaamheid boven gehoorzaamheid . Misschien is de verkoop een indicatie van de hitte van de verkoop in een droom, maar het gevolg zal gunstig zijn naar analogie met het verhaal van Jozef, vrede zij met hem ….

…Al-Asab : Het is de auteur van zijn zaken in zijn religie en wereld, en het is een indicatie van vroomheid en getuigenis in verkopen, contracten, verbonden, de oorzaken van levensonderhoud en de competitie van de mensen van het huis . Als iets daarvan voortkwam uit een afname of een toename, werd het opnieuw geïnterpreteerd voor degenen die het aangeven door het zicht te vergroten en waakzaamheid te zien ….

…Openbare veiling Als u gedroomd heeft van een openbare veiling, is dit een goed voorteken . Als u de beller zijn verkopen hoort roepen, betekent dit goede vooruitzichten en goede transacties door zakelijke speculatie . Als je droomt dat je iets koopt op een openbare veiling, symboliseert dit nauwe deals met betrekking tot de handel en veel geluk in vee voor boeren . Wat vrouwen betreft, symboliseert deze droom overvloed . Als er een gevoel van spijt is over deze droom, waarschuwt dit u om voorzichtig te zijn in uw zakelijke aangelegenheden ….

…Staan in Arafah : Het kan op vasten duiden, want wat ervan vereist is, is te blijven kijken als de zon ondergaat en de dageraad aanbreekt, en het wordt ervan betaald als de zon ondergaat . Als de dageraad aanbreekt en daar niet blijft staan, mist hij de hadj, net als de vastende, met zijn vasten, hij ziet de coma van de zon . Als hij afwezig is, mag hij eten en drinken . En eten is de oorzaak van leven en beweging die wordt betaald door degene die in Arafah staat . Misschien wees ik in Arafah op de ontmoeting met de geliefde van de graven en de duizend vreemdelingen . Omdat Adam, vrede zij met hem , Eva ontmoette na scheiding met Arafah, en daarom werd het Arafah genoemd, omdat ze elkaar leerden kennen . Wie er ook bij blijft staan ​​tijdens het aanbreken van de nacht tot het ochtendgloren komt van degenen die behoeften zoeken bij de koningen en anderen, hij zal beseffen wat er nodig is . Ik heb het . En wie er tijdens de komst van de dag naar toe komt, hij zal niet ontvangen wat hij hoopt en verbiedt wat hij vraagt, vooral omdat het woord Eufraat in de naam Arafat staat . En Arafa kan het marktseizoen en het tijdstip van verkoop aangeven . Als hij er bij het vallen van de avond bij zou blijven staan, zou hij profiteren van het kopen en verkopen ervan . En als hij bij de opkomst overdag stond, verloor hij daarin . De dag van Arafah kan vrijdag aangeven, omdat ze het eens zijn over de verdienste, de ontmoeting van de schepping en de verplichting tot oplegging . Het kan duiden op een dag van de oorlog . Kan de positie van de menigte ondersteboven aangeven en God weet het het beste…

…En wie ziet dat hij in de hemel is, beveelt en voltooit . Er werd gezegd dat de lagere hemel een bediening is, omdat het de locatie is van de maan, en de maan een minister, en de tweede hemel is literatuur, wetenschap, intelligentie, leiderschap en toereikendheid, omdat de tweede hemel voor Mercurius is . En wie ziet dat hij in de derde hemel is, zal genade en plezier ontvangen, en mijn dienstmaagden, sieraden en beddengoed, en hij zal rijk en gezegend zijn, omdat het leven van de derde hemel van Venus . En wie ziet dat in de vierde hemel, hij een koning, autoriteit en prestige verkrijgt, of het werk van een koning of autoriteit aangaat, omdat het pad van de vierde hemel de zon is . Als hij ziet dat hij in de vijfde is, dan verkrijgt hij het mandaat van de toestand, of een gevecht of oorlog, of een vakmanschap dat aan Mars wordt toegeschreven, omdat de vijfde hemel voor Mars is, en als hij ziet dat hij in de zesde hemel, dan wordt hij beter dan kopen en verkopen, want de zesde hemel is voor de koper, als hij ziet dat hij in de zevende hemel is, zal hij bezit, land, keuzevrijheid, teelt, teelt en olie verkrijgen in een lange leger, omdat de zevende hemel voor Saturnus is, en als de persoon van dit visioen deze rang niet waardig is, dan is de interpretatie ervan naar zijn meerdere, zijn opvolger, zijn tegenhanger of zijn naam…

…Veren Als je ervan droomt veren om je heen te zien vallen, geeft dit aan dat je lasten in het leven licht zullen zijn en gemakkelijk te dromen . Als je adelaarsveren ziet, geeft dit aan dat je ambities zullen worden vervuld . Als je kippenveren ziet, duidt dit op kleine ergernissen . Als je ervan droomt eendenveren of ganzen te kopen of verkopen, dan duidt dit op economie en rijkdom . Als je van een zwarte veer droomde, duidt dit op frustraties en ongelukkige liefdesaffaires . Als een vrouw droomt van het zien van struisvogelveren of andere veren die als versiering worden gebruikt, dan geeft dit aan dat ze sociaal vooruitgang zal boeken, maar haar methoden om genegenheid te krijgen zullen niet de moeite waard zijn om te imiteren ….

…De dirham duidt in een droom de jongen aan die zwanger is . En er werd gezegd : het duidt op herinnering en lof, en het kan duiden op pijnlijk slaan . En sommigen van hen zien dat de dirhams voor degene die hen in een droom sloeg, net als hun aantal wakker zullen zijn . Als de dirhams in een bundel of in een tas of buidel zitten, zal hij een geheim bewaren dat hij voor de eigenaar bewaart . De dirhams duiden woorden aan, en als ze goed zijn, dan zijn het kennis, goede woorden en de vervulling van een behoefte of gebed . En het aantal dirham is het aantal rechtvaardige daden . En de brede dirhams duiden op een wijde wereld . En wie strakke dirham op zijn bovenlichaam ziet, het is een ambacht dat hij verwerft . En wie ziet dat hij een persoon een dirham schuldig is, dan heeft hij een waarheidsgetuigschrift voor hem, en als hij het hem op een gebroken manier geeft, wijkt hij af van het certificaat . En wie zag dat hij een juiste dirham verloor, hij adviseerde een onwetende en hoorde er niets van omdat hij de juiste toespraak miste . De klanken van dirhams en dinars duiden op goede woorden . De dirhams die er niet in zijn gegraveerd, duiden op vrome woorden . En de dirham waarop de afbeeldingen wijzen op een ketterij voor de drager en eigenaar . De afgeprijsde dirhams is een proces dat niet verloopt . En de visie om dirhams te nemen is beter dan ervoor te betalen . En wie ziet dat hij tien dirham heeft en het wordt er vijf, dan neemt zijn geld af tot dat punt, en als de dirham vijf zijn, dan wordt het tien, en zijn geld neemt in die mate toe . De zuivere dirham is de zuiverheid van de religie van de visionair en zijn goede behandeling van elke persoon, en de dirham die verspreid zijn in een droom zijn goede woorden . En wie een dirham in zijn hand zag en het werd een stuiver, hij raakte failliet, en als hij een stuiver in zijn bezit had, werd het een dirham die winst, goedheid en advies verdiende, en als zijn dirham de helft terugkeerde, dan hij verliest de helft van het geld dat hij in zijn bezit heeft, en geeft ook of een kwart terug . Als de dirham een ​​dinar wordt, dan verdient hij, en als de dirham een ​​stuk goud wordt, dan is hij weg . En het bestaan ​​van de winst en het plezier van de dirham . En de flitsende dirham is bedrog, leugens, breekt en leeft in verboden en begaat grote zonden . En er werd gezegd : wie paarddirham krijgt, zal worden uitgehuild, en als hij de dirham aan iemand betaalt, zal hij om hem huilen . En wie ziet dat hij een dirham heeft verloren of van hem heeft gestolen, dan zal hij klagen over zijn zoon, of wat hij niet leuk vindt, lijdt onder hem . En wie zag dat hij van hem werd weggenomen of van hem wegging naar een onomkeerbare weg, zijn kind stierf . En wie een dirham stal en hem een ​​aalmoes gaf, vertelde wat hij niet kon horen . Sommigen van hen zeiden : De dirham in het visioen is een teken van het kwaad, en alles wat is verzegeld met een reling, en een slechte dirham zijn slechte woorden . Dirhams zijn zalven die de wonden van harten genezen en verdriet afweren, en ook duiden op zorgen . Als het nep was, duidde het op bedrog in spraak of actie, hypocrisie en hypocrisie op het werk . Een duidelijke dirham is een staat, een bal of een som geld, en duidt op gevangenschap en mishandeling, of kopen en verkopen, en het is een zekerheid tegen angst, of een overvloed aan levensonderhoud . Als de dirhams worden vermengd met dinars, duidt dit op het antwoord op smeekbeden, de vervulling van behoeften en de genezing van ziekten, en de bedriegers zijn slechte woorden, of een dienaar die geen goed heeft, en kan duiden op de vervulling van behoeften in een gewelddadige manier ….

…Wat betreft de olifant, deze wordt op zijn hoogte geïnterpreteerd . Ibn Sirin zei: Wie ziet dat hij ‘s nachts een passagier is in een villa, zal met een vrouw trouwen, en als hij overdag rijdt, zal hij dat weigeren, of zijn dienstmeisje verkopen ….

…En het wordt op veel manieren geïnterpreteerd, en de uitdrukkingen in zijn uitdrukking zijn veel woorden en verschillen. Daniël zei dat het visioen van vlees, als het gekookt is, het gemakkelijk wordt uitgelegd met goedheid en voordeel, en het wordt gemakkelijk geroosterd met vermoeidheid en ontbering, en rauwe pijn en ziekte en vermoeidheid, het verkopen en kopen ervan is verdriet en rampspoed, en het eten van het vlees van hemzelf duidt op roddelen en roddelen over de rechten van zijn familie en verwanten en kan daaruit voortkomen Een zaak waar hij spijt van heeft, en mensenvlees wordt geïnterpreteerd door afwezigheid, vooral voor degenen die het eten, en het vlees van de gekruisigde is overgedragen met verboden geld van een persoon met hoge energie met een grote bestemming, en schapenvlees tenzij het wordt gesneden. Als hij een huis binnengaat, wordt het overgedragen door de dood van iemand uit dat huis, het zal van de notabelen zijn en de snee is onder hem. Het is naar voren gebracht dat de slager overgaat in de koning van de dood en het vlees ervan afnemen met de dood .)…