…Als je jezelf in een droom erwten ziet eten, dan betekent dat een goede gezondheid en veel geld . Voor boeren en hun gezinnen betekent deze droom activiteit, werk en winst . Als u erwten in de grond ziet, betekent dit dat u veel geluk zult hebben in uw bedrijf . Als je erwten plant, betekent dit dat je dromen gebaseerd zijn op een solide basis en dat je ze snel zult waarmaken . Als je in een droom erwten hebt geplukt, zal succes je bondgenoot zijn in je bedrijf en zul je genieten van de vruchten van je werk . Als je in een droom erwten in blik ziet, geeft dit aan dat je een tijdlang in een zweem van wanhoop en verdriet zult leven, en dan zul je niet snel geluk hebben en je dromen realiseren . Als u gedroogde erwten ziet, betekent dit dat u uw gezondheid overbelast en er meer druk op legt . Als je gedroogde erwten eet, betekent dit dat je na veel succes veel geneugten en vreugden zult verliezen en dat je gezondheid achteruit gaat ….

…Een groene weide Een groene weide in een droom voorspelt geluk als een ontmoeting van hereniging en een belofte om samen te leven in een welvarende toekomst ….

…Wat betreft de groene aar, het bevruchtte het jaar en het land dat op zijn stengel groeide, de strengheid van de soenna, want de Almachtige zei in het verhaal van Jozef, vrede zij met hem: ‘ Zeven groene pieken en de andere met droog land . ~…

…En wie een groene worm ziet, zal een goede vrouw uitleggen ….

…De groene pil is in een droom een ​​voordeel van een intense vreemdeling ….

…Wat betreft de groene basilicum, het staat bekend als bilatranji als de kleur en geur goed zijn, dan duidt het op de jongen en zijn ontworteling van de grond, huilend en verdrietig ….

…En wie een dode persoon groene kleren ziet dragen, zijn visioenen geven aan dat zijn dood een soort getuigenis was ….

…Al-Kirmani zei dat het visioen van het groene appartement wordt geïnterpreteerd met goed reizen, en het gele appartement wordt geïnterpreteerd met reizen met ziekte, en het witte appartement wordt geïnterpreteerd met goed en rechtvaardigheid, en het blauw met zwarte appartement is een reis die niet is goed ….

…En wie groene watermeloen in zijn seizoen ziet, eet er beter van dan gele watermeloen, en de jongen ervan zijn beter dan de oude, en het is niet schadelijk ….

…Groen : De Almachtige zei : (op hen kleren Sondos groenten en Aestbrq ) AL rechten 21 – betekent gelukzaligheid en goed geld ( Snblatt en zeven groenten en andere Iabsat ) Surah Yusuf 46. betekent welvaart kwam in een interview met Abdullah bin Salam aan de rechterkant in de deur van de Groenen in een droom en kleuterschoolgroen ( ik zag alsof een paal in een groene weide werd geplaatst …) – wat betekent gelukzaligheid, geluk en goed werk…

…De groene kleren : kracht en religie, toenemende aanbidding van de levenden en de doden, en goedheid bij de Almachtige God, die de kledingstukken zijn van de mensen van het Paradijs . Het dragen van groen, ook voor de levenden, geeft aan dat een erfenis is aangetast, en voor de doden geeft aan dat hij uit deze wereld kwam als een martelaar ….

…En wie ziet dat er water in zit om zijn boom of groene boom te irrigeren, dan geeft het zijn nabijheid tot de koning van die plaats en zijn gezindheid over de zaken van zijn koninkrijk aan als hij dat waardig is, en als hij niet gekwalificeerd is. , dan is hij in elk geval een zegen ….

De rode vlaggen duiden granen aan, en nul duidt op het optreden van een epidemie in het leger, en groen duidt op goed reizen, wit duidt op regen en zwart duidt op droogte . En er werd gezegd dat degene die een banier in een stad zag, werd genoemd en verbijsterd…

Als het groen is, duidt het op de dood of moord op jonge mensen ….

…De rest, als ze nat zijn, zijn ze, en als ze droog zijn, dan is het geld met plezier en vruchtbaarheid . En wie ziet dat zijn haar schaars wordt, zijn geld is aan enkelen te danken en ontbreekt . En groene erwten is voedsel, kleding en zuiverheid ….

…Is wat we zien in een droom van visioenen , dromen , of Alodgat , in kleur , of zwart-wit? Als een van jullie over deze vraag nadenkt en er een antwoord op zoekt, dan kan hij op zoek gaan naar een antwoord erop door : te proberen terug te halen wat hij eerder in de slaap heeft gezien … en sommigen slagen er misschien in het zich te herinneren . Anderen kunnen mislukken . Maar zeer zeker zal zeggen dat we niet weten of wat we zien in kleur of in zwart-wit . Ik zeg hier mijn eigen mening door onderzoek en vragen, dat het meeste van wat we zien in zwart en wit is, en er zijn weinig visioenen in kleur, en op dat moment heeft de kleur die in de droom kwam zijn sterke betekenis en er zijn er veel voorbeelden die bij me opkwamen, of het nu tijdens de presentatie van het droomprogramma was, of tijdens mijn uitdrukking in Op maandag of vrijdag, waarin er een verwijzing is naar kleuren in visioenen, maar wat in de Koran of Sunnah wordt gevonden, is gebaseerd op het, en er is bewijs voor het bestaan ​​van kleuren in een droom, wat Al-Tirmidhi vertelde in het boek Openbaring, hoofdstuk over wat er in het visioen van de profeet kwam, vrede en zegeningen zij met hem, in de weegschaal En Waterman, op gezag van Aisha, die zei : De Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, werd gevraagd naar een krant, en Khadija zei tegen hem : Hij geloofde je en dat hij stierf voordat je verscheen, dus de Boodschapper van God, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zei : ( ik toonde hem in een droom met witte kleren aan, zelfs als hij van de mensen van Hellfire was. Hij zou zich anders gekleed hebben .) De aanwezigheid van kleuren wordt ook aangegeven door de hadith van Abdullah bin Salam, die Al-Bukhari vertelde in zijn Sahih, en hem zelfs de titel gaf door te zeggen : De deur van het groen in de droom en de groene tuin , en de hadith werd erin gepresenteerd, en daarin : Abdullah bin Salam passeerde een cirkel waarin Saad bin Malik en Ibn Omar, en ze zeiden : dit is een man van de mensen van het Paradijs, ik zei : geen verteller zei: ze zeiden dat en dat, hij zei : Halleluja ! Ze hadden niet mogen zeggen waar ze geen kennis van hadden, maar ik zag alsof er een pilaar in een groene weide was geplaatst en er een lendenen in was opgericht, en in zijn hoofd was er een lendenen, en op de bodem ervan was een schoner, en hij was de bediende, of de bediende, en dat werd hem verteld, dus ik ging uit elkaar totdat ik de pijl nam . Ze vertelde het aan de Boodschapper van God, en hij, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zei: [ Abdullah zal sterven terwijl hij de meest betrouwbare pijl neemt ]. Dit bewijs bewijst wat u zei, en God weet het het beste ….

…En peren : In die tijd kwam of kwam er een levensonderhoud of afwezig, en op andere momenten kwam er een ziekte als het geel was, of ze kwamen als het groen was . Als een patiënt ziet dat hij een peer eet, is hij genezen . En hij had geen afkeurende naam en een afkeer van oorsprong die altijd over hem werd samengesteld, zoals al-Kharnoub : een ruïne van zijn naam, en wat werd overgeleverd door Salomo, vrede zij met hem, daarin . Misschien duidden groene vijgen en witte druiven in de winter op regen, en de zwarten van allemaal op de kou . Dit kan ‘s nachts zijn of de eerste dag van de dag, dus wie daaraan gewend is in beide of het publiek, ziet hem of op de markten of op de daken, dat is zijn interpretatie, en de zorg daarin wordt niet beoefend , omdat de regen met zijn weldaad en goedheid een reden is voor de reiziger, en een vakantie voor de ambachtslieden onder de lucht, en het slepen en slopen en modder . De groene vrucht buiten zijn periode, die geldig is in zijn tijd, als hij vergezeld gaat van een getuige die zijn schade in deze wereld voorkomt, kan wijzen op verboden levensonderhoud en geld als hij wordt gegeten of eigendom is van iemand die er geen toegang toe heeft en die is verboden ….

…Tarwe is in een droom eerlijk geld in vermoeidheid . En wie zag dat hij tarwe had gekocht, hij zou geld en vruchtbaarheid verwerven en aan zijn kinderen toevoegen . Als hij een sultan tarwe met zijn hand zag bewegen, ging de prijs van voedsel omhoog . En wie ziet dat hij tarwe heeft verbouwd, zal iets doen dat de Almachtige God behaagt . Als hij ze blijft planten, het levensonderhoud van de jihad, en wie denkt dat hij tarwe heeft geplant en gerst heeft verbouwd, dan is zijn publiciteit beter dan zijn bed, en als bloed groeit, consumeert hij woeker, en als hij natte tarwe eet, is goed in je rituelen . De groene aar is een vruchtbaar jaar, de droge aar is een haalbaar jaar en de aar die in zijn hand of in een kom wordt verzameld of in het begin is geld dat de eigenaar krijgt van de verdiensten van anderen . Als hij ziet dat hij opraapt wat van de verspreide pieken is gevallen in een geplante oogst die de eigenaar kent, dan zal hij de eigenaar van de gewassen slaan met verspreid goed dat overblijft . Als iemand ziet dat hij oogsten op een ander tijdstip dan zijn tijd oogst, dan is dat de dood in dat kamp, ​​oorlog en onenigheid . Als de oren nul zijn, dan is het de dood van de oudsten, en als het groen is, is het de dood van de jeugd of hun moord . En wie droge tarwe eet, er zit niets goeds in . En wie tarwe ziet, krijgt iets goeds van een koning . Frick is verboden geld . Wie in een droom tarwe met gerst verkoopt, vervangt poëzie door de koran . En tarwegras in bed, het touw van de vrouw . En er werd gezegd dat degene die zag dat hij droge of gekookte tarwe at, er een hekel aan had, en wie zag dat zijn maag, mond of huid gevuld was met droge tarwe, dat was de dood van zijn leven. Anders, zolang hij erin bleef, wat er over was van zijn leven . En wie ziet dat hij vochtige groene tarwe at, dan is hij goed, dan is hij een kluizenaar in religie ….

…Tarwe : is toegestaan geld in moeilijkheden en ontberingen, en het kopen van tarwe geeft aan dat het geld is geraakt door een toename van het aantal kinderen. Het verbouwen van tarwe is een werk in het genoegen van de Almachtige God, en het streven om het te cultiveren duidt op jihad . Als hij het ziet alsof hij tarwe zaaide en gerst verbouwde, dan geeft dat aan dat het van buiten beter is dan van binnen . Als hij gerst zaait en tarwe groeit, is de kwestie tegen de eerste . En als hij tarwe zaaide en bloed liet groeien, zou hij woekerrente eten . En de groene aar maakt de soenna vruchtbaar, en de droge aar die op zijn been groeit, is de onvruchtbaarheid van de soenna, omdat de Almachtige God zei in het verhaal van Jozef en de aar in de hand van een persoon, of in een dorsvloer of in een container, geld dat de eigenaar krijgt van de verdiensten van anderen, of kennis die hij leert . Er werd overgeleverd dat ik zoals Hamadan zag alsof hij tarwe voor gerst had verkocht, daarna vertelde hij al-Shabi over zijn visioen en zei : hij verving poëzie door de koran . En wie de Al-Sanabel-kloof ophaalt van een plantage die de eigenaar kent, hij krijgt geld gescheiden van de eigenaar . Als hij ziet dat het zaaien op een ander tijdstip wordt geoogst, duidt dit op de dood in dat kamp of oorlog . Als de oren nul zijn, duidt dit op de dood van de oudsten . Als het groen is, dan is het de dood of moord op jonge mensen . En de tarwe in het bed is het touw van de vrouw, en er werd gezegd dat hij die zag dat hij gewassen plantte, het touw van zijn vrouw is. Als hij ziet dat hij ploegt op het land van iemand anders en hij kent de eigenaar, dan trouwt hij met zijn vrouw . En wie in zijn eigen tijd een zaadje zaait, heeft goed werk verricht . Als hij een wali was die een macht verwierf, als hij een koopman was die winst behaalde, en als hij een vulgair was, dan werd hij een muilezel, en als hij een asceet was die vroomheid bereikte . Als wat hij zaaide groeit, is het nieuws acceptabel, en als hij het oogst, zal hij worden beloond . Wie ziet dat hij gestoofde of droge tarwe eet, zal teleurgesteld zijn . Wie ziet dat zijn maag, huid of mond gevuld is met droge of gekookte tarwe, dan is dat de dood van zijn leven, anders is wat er in hem overblijft wat er van zijn leven overblijft . En wie ook tussen een verzamelde plant liep, hij liep tussen de rijen van de Mujahideen . En er werd gezegd dat de transplantatie het werk is van de zonen van Adam, als het bekend is, is zijn positie vergelijkbaar met de plaatsen van transplantatie in zijn lengte . Er wordt gezegd in het spreekwoord : ~ Wie goed zaait, oogst gelukzaligheid, en wie kwaad zaait, oogst wroeging .~ De dichter zei : als je niet zaaide en een maaier zag … je had spijt van de verwaarlozing op het moment van zaaien, en als het zaaien deze eigenschap schond, dan zijn het mannen die zich verzamelen in oorlog . De geoogste doden . God, moge Hij verheerlijkt en verhoogd worden, zei: ~ Dit is vergelijkbaar met hen in de Torah en hun gelijkenis in de Bijbel, als een zaadje dat uit zijn oever kwam, het zo prees, dus het maakte er gebruik van .~ Als hij zag dat hij vochtige groene tarwe at, dan is hij goed en een kluizenaar in de religie . En wie ziet dat hij een bekend zaadje heeft, dan is dat zijn werk in zijn religie of wereld . Door dit alles, wat werd afgeleid uit de woorden van de eigenaar van het visioen en de directeur ervan, en als het in zijn religie was, dan is de beloning voor zijn werk in zijn religie in de hoeveelheid van die aanplant, de hoeveelheid en de voordeel, en als het in zijn wereld was, was het een geldbedrag dat hem zou worden en een beloning voor werk . Als zijn werk in zijn wereldse zaken ligt, en hij ziet zijn kleed volgens wat hij ziet aan de staat van de aanplant, dan blijft dat geld verzameld totdat de liefde uit de aar komt, en als het uitgaat, wordt dat geld gescheiden vanaf zijn eerste staat, behalve dat het eerbaar is van geld in ontbering of misleiding, vooral als het tarwe was, en als het gerst was, het de beste is, en het wordt gefeliciteerd met de gezondheid van het lichaam en de lichtheid van de voorraden . Als het juist is, dan is het geld dat als vanzelfsprekend wordt beschouwd, en het is beter dan tarwe en beter dan brood, omdat het brood door het vuur is aangeraakt ….

…De vlaggen op de kleding zullen naar de hadj reizen . En wie ziet dat hij een dun kleed onder zijn kleren draagt, dan zal hij geld hebben om te sparen, en zijn bed zal beter zijn dan zijn openheid, en als hij het over zijn kleren draagt, dan heeft hij een hekel aan hem en heeft hij zich vergist in zijn religie, is openbaar in losbandigheid, en een brutale jurk is beter dan een dunne jurk . Als een vrouw ziet dat ze een dun kledingstuk heeft aangetrokken, is dat haar eer, en als ze een dik kledingstuk draagt, is het haar harde werk . En de kleding geweven met goud en zilver is goed in religie en de wereld en het bereiken van de dood . En wie denkt dat hij zachte kleding van grote waarde draagt, dit is een goed bewijs voor de rijken en de armen . Voor de slaven duidt het op de zieken . Het dragen van nieuwe kleren voor de rijke zal zijn levensonderhoud verbeteren, want de armen hebben rijkdom en de schuldenaar heeft het recht om een ​​schuld uit te geven . En wie een bad neemt en nieuwe kleren aantrekt, zijn verdriet is weg en het komt wel goed . En wie de wassing doet en geen nieuwe kleren draagt, wat hij van Faraj krijgt, beantwoordt zijn zaken niet in overeenstemming met datgene waarmee hij het eens is . Als de nieuwe kleren gescheurd en gescheurd waren, en zoals zij niet kunnen worden gerepareerd in waakzaamheid, dan geven ze aan dat hun eigenaar geen kind heeft geboren, en als ze kunnen worden gerepareerd, is de drager behekst . En wie twee kleren draagt, versleten en onderbroken, het is zijn dood . En wie ziet dat hij een versleten kledingstuk draagt, zal verdrietig en ziek worden . En wie ziet dat zijn kleed per ongeluk wordt gescheurd, de breedte zal worden gescheurd en door hen worden geslagen aan de zijde van een goddeloze, en als het voor een lengte wordt gescheurd, zal zijn bevel van hem worden ontheven . En als hij ziet dat zijn kleed gescheurd is, dan zal zijn religie verscheurd worden of zal zijn levensonderhoud afnemen . De lelijke lappendeken van kleding duidt op verlies en werkloosheid . En wie nattigheid in zijn kleding ziet, hij blijft op reis en wordt opgesloten voor iets waar hij zich zorgen over heeft gemaakt, en dat wordt pas voor hem gedaan nadat het kledingstuk is opgedroogd . En wie het ziet alsof hij zijn kleren aan het wassen was of die van anderen, dit duidt op de last en het kwaad waaraan hij werd blootgesteld in zijn pensioen, en duidt op het verschijnen van verborgen dingen . En wie ziet dat al zijn kleren van zijn gezag zijn afgenomen . Wie ziet dat hij kleren verspilt, is een goed teken, tenzij de persoon die droomt arm is, een slaaf, een gevangene of een schuldenaar . En wie ziet dat hij vrouwenkleren draagt, en hij in zijn geweten heeft dat hij ze imiteert, zal lijden onder een streng en vreselijk gezag . En als hij ziet dat hij vrouwenkleren droeg en denkt dat hij een vagina heeft, dan zal zijn toestand veranderen en in de steek gelaten worden . En wie ziet dat hij onbekende kleding aan heeft, dan draait zijn hart het rond zoals hij wilde . En wie ziet dat hij zijn kleed eet, eet van zijn geld . Als hij in een droom een ​​hond ziet die een wollen kledingstuk draagt, duidt dat op de eerlijkheid en rechtvaardigheid van de sultan . Als hij een leeuw ziet die een kledingstuk van katoen of linnen draagt, dan is hij een onrechtvaardige heerser die mensen van hun geld berooft . En de blauwe kleren zijn een wolk en een illusie . En wie zag dat hij een linnen kleed droeg, zou een eerbaar bestaan ​​en toegestaan ​​geld ontvangen . En het verwijderen van vuile kleren in een droom, het wegnemen van zorgen en het verbranden ervan . Nieuwe kleren eten is halal geld eten, en vuile kleren eten is verboden geld eten . En het kopen van versleten kleding heeft een hekel aan interpretatie, en slijtage is armoede . En groene kleren zijn goed omdat ze de kleren zijn van de mensen in het paradijs . Als iemand groene kleren ziet, duidt dit op religie, kracht en toegenomen aanbidding in de levenden, en de goede toestand van de doden bij de Almachtige God . Groen dragen voor de levenden duidt op een erfelijke verwonding en geeft aan de overledene aan dat hij als martelaar uit deze wereld is gekomen . En de interpretatie van groenheid is de islam, en als hij denkt dat hij dat in zijn slaap heeft bereikt, dan is hij een vroom en religieus persoon . Koud duidt het goede van deze wereld en het hiernamaals aan . De beste zwarte kledingstukken zijn godslasterlijk, en het is sterker in interpretatie dan wol . En koudheid die in religie gestreept is, is beter dan in deze wereld, en kilte dan klaver is een verboden geld, en als het van katoen is, is het een werelds religieus geld ….

…Vrijgevigheid en druiven : vrijgevigheid duidt op vrouwen, omdat het als de tuin is voor het drinken en dragen ervan en het plezier van zijn smaak, vooral omdat de verdovende suiker van het lichaam eruit komt, en het is als gevoelloosheid bij het omgang met het sap erin, en het duidt op een huwelijk omdat het op het sperma lijkt . En misschien wees de vrijgevige man het nuttige paard aan vanwege de overvloed aan voordelen van druiven, aangezien hij is als de heerser, de wereld en het paard met geld, dus wie een wijngaard bezit zoals we die beschrijven, zal met een vrouw trouwen als hij dat is. celibatair, of hij is in staat om een ​​vrijgevige man te zijn, dan kijkt hij naar zijn gevolgen en wat er met hem zal gebeuren in de tijd van vrijgevigheid in de opkomst en het management. Dit was in de tijdsperiode en de vrouw was ziek en kwam om van haar ziekte, en als ze zwanger was, kwam ze bij een slavin, en als hij hoopte op een vrijlating, verbinding of geld van een heerser of door toedoen van een heerser of een heerser of een vrouw zoals een moeder, zus en echtgenote, dat is verboden en kan hij niet, zelfs als haar huwelijkscontract niet was.Hij moet zijn vrouw bij hem bereiken, en als hij welvarend is, dan hij is arm, en als hij veel gevraagd en hypocriet is in zijn markt en zijn industrie, is hij verontschuldigd en stagneert, en als dat in de komende tijd en zomer is, is de zaak tegen hem, en dat is allemaal geldig . Zwarte druiven zijn in hun tijd ziekte en angst, en ze kunnen zwepen zijn voor degenen die ze bezitten naargelang het aantal liefde, en het profiteert niet van de zwartheid van zijn kleur met schade aan zijn substantie . Witte druiven zijn in zijn tijd het sap en de goedheid van de wereld, en op andere momenten zal hij geld ontvangen vóór de tijd waarop hij hoopte . En wie ziet dat hij een wijngaard aan het persen is, neemt het sap en laat wat er overblijft, namelijk dat de koning met geweld de koning van het sap in bezit moet nemen . Evenzo, rietsap en andere dingen, omdat sap en de voordelen ervan prevaleren boven wat anders is dan wat er bij is, van wat niet door het vuur wordt aangeraakt, behalve wat in zijn essentie gedifferentieerd is . Er werd gezegd dat degene die een tros druiven oppikte van zijn vrouw een geldbedrag kreeg, en er werd gezegd dat het geld 1.000 dirham was . En er werd gezegd dat zwarte druiven geld zijn dat niet blijft, en als ze ze van hun wijnstok zien hangen, dan is het erg koud en angstig . Sommige commentatoren zeiden : Zwarte druiven zijn niet slecht, omdat de Almachtige God zegt : ~ Suiker en lekker eten .~ Zacharias, vrede zij met hem, vond hem altijd bij Maria, daar hij niet haatte en de meeste mensen hem haatten . Er werd gezegd dat hij naast de zoon van Noach was toen zijn vader hem riep, en hij was wit van kleur, dus toen de kleur veranderde, veranderden de druiven om hem heen, en dat is de oorsprong van het zwart . En wat fruit was, wordt niet in alle delen afgesneden, en het heeft geen tijd en geen substantie die het bederft, het is goed als dadels en rozijnen, en wat er toen ook werd gevonden en uitgevoerd op het moment van anderen, het is goed gedurende zijn tijd, behalve dat het een gehate naam heeft of een lelijk nieuws, en in andere dan zijn tijd wordt het uiteindelijk gehaat . Alles wat een oorsprong heeft die op de gruwel duidt, zit in zijn verlangen en verdriet, en op andere momenten werd hij geslagen of ziek, zoals de twee . Omdat Adam, vrede zij met hem, bang was voor zijn bladeren en hem de schuld gaf van zijn boom, en hij zich zorgen maakte en spijt had, dus dit was te allen tijde nodig, en zijn boom en papier waren ook vereist . Alles wat geel van kleur was, was een ziekte, zoals kweepeer, meidoorn en watermeloen, waarvan de schade buiten zijn leven lag, en behalve vergeling van zorgen en verdriet . Als het zuur was, werd het met de zwepen geslagen om het op te eten, vooral als het een nummer was, omdat de vrucht van de zweep aan het eind was . En de bomen, die de wortel van de vrucht zijn, zijn een droge stok . En wat een naam had in zijn afleiding van voordeel, draag zijn interpretatie naar zijn bewoording als die sterker was dan zijn betekenis, zoals groene kweepeer op andere momenten moe is, en geel is een ziekte . En groene perziken : de pijn van hen of een broer, en gele ziekte . En de jujube : in zijn tijd wordt hij aangesteld door het bedrijf of de divisie, en het groen in de andere tijd dan zijn tijd is ongeluk en ongelukken die hem treffen, en zijn droogte heeft te allen tijde een blauwe bloem, en zijn boom is een een man met een complete geest en een goed gezicht, en er werd gezegd een eerbare man die een man van plezier, trots en sultanaat is ….

…En er werd overgeleverd dat er een man naar de profeet kwam, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, en hij zei gisteren dat ik een groene weide zag met een gedekte tafel en een preekstoel met zeven treden, en ik zag je opstaan de zevende graad en riep erom en riep mensen aan tafel. Hij zei: vrede zij met hem : wat betreft de tafel, de islam, en de groene weide is de hemel, of de preekstoel stijgt tot het einde der tijden. De oproep, ik nodig mensen uit voor de islam en de hemel, en er werd gezegd dat de tafel is gewijd aan vrouwen ….

…Als hij zag dat hij in de winter een kledingstuk verkocht of wegnam, dan duidt dat op zijn armoede en zijn behoefte aan mensen . Hij zei dat Abu Said predikant kleding hoofd van de man waarschijnlijk zijn vak was dat hij doet en beveiligt ze van de armoede-enquête waarin een fout in de levenden en gaan rijkdom en uitbreiding in hen bevrijden en schade in de winter gunst ) en Almparty hem als de opschrift wordt aangegeven door een vrouw . Zei Jafar Sadiq interpreteerde Paljarah of de jongen, wat hij het ook van Zain of Shin zag, in hen zal terugkeren , en het aftrekken van de kleding die ze aan bepaalde aspecten ervan geven, wordt gevoeld dat het dragen van iets waarvan het goed wordt opgevat en er baat bij heeft als ze afkomstig zijn van katoen, een schoon en ruim en als Dd dus Vtobeirh tegen hem is en als ze van Silk zijn en niets is er niets mis mee en de verkoper ervan, want hij kiest deze wereld boven zijn hiernamaals . Abu Sa’eed zei dat het visioen van de predikant koud was, of ze nu gedetailleerd of niet gedetailleerd waren, ze tonen goed overgeleverd dat Abu Bakr, moge Allah tevreden met hem zijn, zei: O Boodschapper van Allah, ik zag gisteren op de papyrus petechia zei : twee zonen Thabr hen . En de inkt duidt op vreugde, geluk en kou, dat is naast het belachelijk maken van uitdrukking, behalve dat intimiteit in de wereld beter is dan in religie, en het is in interpretatie sterker dan wol . Men is van mening dat het dragen van Prada of gemengd met katoen Bharir het zonder het is, zelfs als het haraam rijkdom is zijde en de decoraties zijn gekleed op de markten, ze welkom zijn en alleen in tijden van plezier en voortekenen, evenals als ze in de rol zijn, tenzij het is een soort amusement . En wie ziet het vonnis van het kleed van de gekleed persoon wordt geïnterpreteerd in zijn geheel . En wie ziet dat hij in de winter zomerkleding draagt, zal het goede en het voordeel evenzeer verhogen als de waarde van wat hij draagt . Hij voelde dat hij kleren van vrouwen draagt, het verhoogde het geld met hen en de angst, maar de gevolgen zijn verschrikkelijk en overleven als ze een vrouw zagen die kleren van de mannen droeg, dat toont goed en nuttig . Al-Karmani zei: ~Wie zag dat hij minder kleren droeg dan de zijne, dan duidt het op de corruptie van zijn zaken, en als ze eleganter zijn dan zijn kleren, dan geeft hij de volgorde van zijn zaken aan .~ En wie ziet dat hij de kleding van de oudsten bij zich heeft, dan geeft het de hoogte van de zaak aan en het bedrag waaraan die kleren aan hem worden toegeschreven als hij daarvoor een gezin is, anders is het goed en nuttig . En wie ziet dat hij kleding heeft van de kleding van verdorven mensen, hij zal vele zonden en overvloedige zonden hebben . En wie ziet dat hij koningen draagt, wordt geïnterpreteerd op drie aspecten: dichter bij hen komen, goedheid, voordeel en regelmaat van zijn zaken verkrijgen, en de waardigheid en eer verkrijgen . Men is van mening dat het dragen van kleding van wetenschappers Welkom in Salah was voor de wereld van wetenschap en liefdadigheid en het Hiernamaals .) Hij voelde dat hij kleding draagt ​​van de wol waarvan het wordt geïnterpreteerd om het geld te verzekeren . Men is van mening dat het dragen van kleren dhimmis of Aharbeyen of zo, of Alrvdh, het zou geneigd zijn tot wat hij zei Jafar Sadiq’s visiekleren gaan nooit over negen aspecten van religie en rijkdom en prestige en voordeel en leven en werken ten gunste van de gerechtigheid van deze en schadeloosstelling als het is niet wat je de uitdrukking ontkennen en als de vrouw zag, dat ze ze droeg wat werd genoemd van het prijzenswaardig kleding, en haar interpretatie maakte haar recht met haar man en de integriteit van haar zaken . En Daniël zei een visioen van de kleren van de man: Als je kleren aantrekt, zul je worden uitgelegd als winst, en als je zwarte kleding ziet, dan heeft de koning het goede en is de parochie in nood . Al-Karmani zei: ~Wie ziet dat hij zwarte kleding draagt, zal lijden aan pijn, verdriet en verdriet, tenzij hij iemand is die ze draagt ​​terwijl hij wakker is en ervan op de hoogte is, en hij zal in moeilijkheden verkeren .~ Abu Sa’eed zei de predikant zwarte kleren voor degenen die gebruikt worden om letsel gehate dragen en werd verteld is de patiënt bewijs van de dood, omdat de mensen van calamiteiten dragen zwarte kleren en kleding nul dieback ziekte alleen in Dibaj of twinge of zijde, en deze dingen zijn geldig voor vrouwen en mannen van de corruptie van religie . Al-Karmani zei: Als de patiënt ziet dat hij een geel kledingstuk wast totdat het geel is verwijderd en de witheid verschijnt, dan wordt het kledingstuk geïnterpreteerd als een lichaam en wordt de gelige kleur overgedragen door zijn ziekte en zijn vertrek van hem . Het voelde dat het ontwapenen van een gele jurk het uit Sagmh niet gebeurde hem pijn deed wat hij haat in het geel van het scheuren van de jurk of zo, in tegenstelling tot alles wat in kleur wordt gedragen en de kleren groenen verheugden zich en plezier en Tawfiq Abu Sa’eed zei dat de predikant Groenen kleedde buurtmacht van religie en een toename van aanbidding en een dood goed geval wanneer God, die de kleding is van de mensen van de hemel, voor Zijn gezegde: Kom, en draag groene kledingstukken van Sundus en Abraq, en het dragen van groen duidt op de levenden de schade van een erfenis, en voor de doden dat hij als martelaar uit de wereld kwam . Al-Kirmani zei: “Wie ziet dat hij groene kleren draagt, wordt met eer en eer geïnterpreteerd. Wat betreft de witte kleding, ze zullen worden geïnterpreteerd als gewenst, vooral als het puur is . ~ Abu Sa’id, de predikant, zei dat witte kledingstukken geschikt zijn om ze als religie te dragen, en voor degenen die gewend zijn ze te dragen terwijl ze wakker zijn, en wat betreft de eigenaren van ambachten en ambachten, ze moeten het voor hen dragen . Al-Karmani zei: “Wie zag dat hij puur witte kleding draagt, geeft de goedheid van zijn religie en zijn goede conditie aan. ‘En zijn zorgen gingen naar zijn zeggen dat hij puur witte kleren draagt, en wat zijn blauwe kleren betreft, hij is schoon . Hij zei dat Kirmani zag dat hij kleren draagt ​​Zarka het is religie is goed en de kleren Rouge, ze haatten mannen alleen Almlhvh en Plinth beddengoed de blos van deze dingen duidt op plezier en is geldig voor vrouwen in Dnaahn zou roodachtige shows dragen die vechten zeer ernstig geschil en werd verteld snappers vreugde met punk In de wereld, zoals blijkt uit het verhaal van Qarun, en er werd gezegd dat het duidt op een overvloed aan geld terwijl het de rechten van God daarin verhindert . En wie zag dat hij droeg het op een feest of een groep, dat hij hem niet schaden . Hij zei dat Kirmani zag dat hij kleren van Hamra droeg, het wierp strijd en geschil, hoewel Welkom bij het mandaat dat hij ontving, misschien ging de vreugde van het vers uit naar zijn volk in de opsmuk en was gekleed in kleding Hamra en er werd gezegd dat het visioen van blozen , of het nu in kleding of iets anders is, ze tonen goedheid en misschien het visioen van erysipelas getoond in de jurk naar plezier . En wie ziet dat zijn kleren worden verbrand, dan zal hij evenveel schadelijke gevolgen voor hem krijgen als dat hij daardoor is verbrand, en wie ziet dat zijn kleren gescheurd zijn, zal het geheim uitleggen . Men is van mening dat het dragen van kleren van wol of dierenhaar of haar of zo. Het totaal van dat geld, als het zijde was of zo Fmal haram-jurk, een geplaveid bewijs van immoraliteit en de kleren vies, ze verdelen Bgham en verdriet, en de jurken Alkagd ze verdelen Baelchenaah niet goed erin, en de huid van de jurken krijgt interesse en voordeel in de mate die aan hem wordt toegeschreven dat de huidjurk je niet naait in termen van groothandel van alle variëteiten toont volledig gevuld met religie en misschien was dit weer een oude op het gezicht en kleren van de schatkist zullen Baezz en rijkdom overdragen . En wie ziet dat hij een kreupele jurk draagt, zal een vrouw in haar anus komen . Jaber zei dat de Marokkaan hun gehechtheid uitdrukte aan dingen alledaags Valbaad in kleding als het schoon is als nieuw, die gehecht is aan religie en de wereld en als de vuile vintage strakke Vdd dus misschien Del vuil in de jurk over de zwakte in religie en werd verteld of de vrouw zag dat ze een geel gewaad droeg, het was haar man, het verzwakt echter ) Hij was niet voor haar, dus nam hij een man . En wie ziet dat hij een opgevouwen kleed opent, duidt op reizen, en wie ziet dat hij een open kleed opvouwt, duidt op de afwezigheid van zijn reis . Khaled al- Isfahani zei dat de beste kleding en wat katoen was als het niet iets is van zijderupszijde, want het is puur, het is een goede religie en wereldse kleding als het patroon, katoen of zijde, ze verdelen geld haram en de corruptie van religie en zorgeloos . Hij zei Jafar Sadiq nieuwe jurk blanke man een vrouw en een vrouw en de koning van genade en het voordeel van een paar, het zag dat hij zijn mantel met hem uittrok dat hij in de koning van de dienst was, het is van zijn dienst maar niet zo goed als het wordt genoemd, en zag dat hij zijn kleren sneed, legde hij uit dat hij goed was . En wie ziet dat de dief zijn kleed uittrekt, hindert het voorkomen van corruptie onder vrouwen . Abu Saeed, de predikant, zei dat het kledingstuk met twee kanten of twee kleuren beleefdheid en voogdij aanduidt voor de mensen van religie en de wereld, en dat het nieuwe kledingstuk goed is voor de rijken en de armen . Het voelde dat magsuot kleren als nieuwe Vtmzkt niet in staat zijn om te repareren zoals het fascineert, zelfs zozeer als dat het leeft en het kind en de hoge waarde van de dienaren van de ziekte en de vrije genade jurken een soort hernieuwde schuld verhogen , de gedragen over zijn kleren toonde de goedkeuring van zijn geheime Alanath en misschien was de bedoeling goed van het schijnbare en misschien verdiende geld. Mdkhora en zijdebrokaat zijn niet geschikt om sokken te dragen voor de juristen want zij Aaolan hun verzoek minimaal en nodigen mensen uit tot ketterij en waren waarschijnlijk geldig voor niet- geleerden, ze interpreteren het werk vereist Paradise en besmet met dit vorstendom geeft ook aan dat huwelijken door een vrouw, eerlijk of concubinaat Bjarah Belle setting noemt de kruising in de uitdrukking van alles dat is van het geval van de ziener . De mantel duidt zijn gezichten aan . Al-Kirmani zei: ~Het wordt geïnterpreteerd als rechtvaardigheid in religie, voor de corrupte mensen met zwepen en voor anderen met pokkeninfectie in het lichaam .~ Abu Sa’eed zei dat de predikant de penistoestand overdraagt ​​die van haar familie was, vooral van de mensen van het ploegen en planten en het vruchtbare jaar voor degenen die van haar familie het toenemende plezier van een vrouw hebben en gaf Xia geld vanaf het punt van de Perzen en de mensen van onthulling en gokken, en kunnen zwepen opbouwen . Een toelaatbaar degene die een gezicht met gevolgen, en niemand is de schuld van dat, of het nu voor mannen of vrouwen, tenzij er iets van het verwerpelijke type wordt gemengd met hem . Wat betreft de inkt, het wordt met gratie geïnterpreteerd, en er zit niets in behalve het beste, vooral voor vrouwen, en er werd gezegd dat de visie van de kleding van vrijgevigheid een verdriet is . De zag dat zijn twee kledingstukken die Khgayn Mottagtaan boven elkaar droeg, wordt aangegeven door zijn dood en gescheurde kleding, terloops geïnterpreteerd letselproblemen en gescheurde langer geïnterpreteerde vulva en het dient als Alqaba en Duwaji als de vrouw zag dat haar kleren gewoon kort ontbraken, HTC verborgen en eten de nieuwe jurk eet halal geld en eet de jurk, zei Salmi zag dat zijn kleren nat van hem waren terwijl hij ze aantrok. Als hij op reis is, dan reist hij niet, en als hij iets van plan was , zou hij niet hebben . En hij die ziet dat hij zijn kleren verkoopt, is goed voor hem en er is niets goeds voor hem die ze koopt, en als hij ziet dat hij ze van zichzelf duwt, dan is dit de kwijtschelding van zijn armoede . En wie ziet dat hij nieuwe kleren draagt ​​nadat hij een bad heeft genomen, dan weigert hij met verlies van zorgen en verdriet, en wordt hij gespaard van iets onrechtvaardigs . En wie ziet dat hij draagt een verboden kledingstuk of iets toe te schrijven aan vrouwen, trouwt hij met een vrouw die is verboden, en voor de geborduurde kledingstukken, worden ze gedragen door hen, mijnen, en misschien wel de bekendheid van de vrouwen zijn gebroken . Hij voelde dat hij vrouwenkleding droeg, ze waren zwanger, ze kwamen naar het vrouwtje, hoewel hij niet zwanger was, het beïnvloedt schade of angst in hetzelfde geld net zo veel als Hnaatha waarschijnlijk zijn tijd en het kleed, dat is op de schouder geplaatst, interpreteerde het de menselijke religie die hem in de nek-aan-nekpositie van het secretariaat draagt . Er wordt gevoeld dat het een mantel is. Wel, hij Salah Dinh en te goeder trouw, en als hij de mantel zag die het op de Well-schouder draagt , nam de schuld toe en de gezondheid van de religie is niet goed in dun .) De waskleding die hij moet trekken het voelde dat het wassen van zijn kleren van vuil het toont zijn goedheid en redding van somberheid en verdriet en zijn welzijn en zijn schuld zal worden terugbetaald als hij het draagt, maar als hij het niet draagt, is het zonder dat . Al-Karmani zei: ~Schone kleren wassen als er vuil uit komt, dan is het corruptie in religie en het begaan van zonde .~ Abu Saeed Al-Waseer zei: Kleding wassen van vuil is een berouw, het wassen van sperma is een berouw van hoererij, en het wassen van bloed is een berouw van moord, en het wassen van excuus als berouw . Jaafar al-Sadiq zei: Kleding wassen met koud water betekent vier aspecten van berouw, welzijn, redding van Asir en veiligheid van angst, en ze wassen met warm water, verdriet, verdriet en ziekte . En er werd gezegd dat wie zag dat hij schone kleren wast, het een toename is van zijn vroomheid en vroomheid, en er werd gezegd dat dit extravagant was omdat het niet verdiende om gewassen te worden, en anderen zeiden dat daar geen kwaad in zit. en dat kan geen kwaad ….

…Weide Als je droomt dat je op een goed onderhouden weiland loopt, duidt dit op gelegenheden van vreugde en groot succes . Als je je bij een vrolijke groep mensen op een weiland aansluit, duidt dit op veel wereldse bezigheden en zal je verloving succesvol blijven werken . Als een meisje zorgt voor een groene weide ter voorbereiding op de komst van een vriend of geliefde, geeft dit aan dat haar meest vurige verlangens met betrekking tot rijkdom en huwelijk zullen worden vervuld . Als het gras dood is en de weide drassig, kunnen ruzies en scheiding worden verwacht . Als je slangen voor je in het gras ziet rollen, zullen ze worden gevuld met harde hints en frauduleuze wanhoopsdaden . Als je een weiland in een droom ziet, voorspelt dit dat je gelukkig zult zijn, gefeliciteerd en een toekomst zonder leed zult leiden . Als je een groene weide ziet bedekt met gras en bloemen, voorspelt dit vreugdevolle gebeurtenissen die je hart gelukkig zullen maken . Een kale weide voorspelt een verloren gevoel en verdriet over het verlies van een vriend . Als je droomde dat je verdwaald was in een kale weide, voorspelt dit een ellendig en verdrietig geluk ….

…Het gras van deze droom luidt in werkelijkheid veel goede dingen in . Het belooft een heel gelukkig en voorspoedig leven voor de zakenman, en de snelle accumulatie van geld en roem voor schrijvers en kunstenaars . Geliefden beloven een veilige reis door de woeste zee van liefde . Als je ruige bergen voorbij het groene gras ziet, duidt dit op problemen in de verte . Als u tijdens het lopen op het groene gras een verwelkte stukje gras passeert, betekent dit ziekte of verwarring op het werk . Om een ​​droom compleet te maken, moet deze vrij zijn van obstakels of onzuiverheden . Maar als je droomt van verdord gras, dan is het tegenovergestelde te hopen ….

…Skbaj – Wie ziet dat hij skbaja kookte met erwten en rundvlees terwijl hij ervan at, het zal leiden tot een goed leven van het geld van weldoeners . Als het met lam is, dan is het een goed leven in eer, vrijgevigheid en trots van de edelste mensen en hun meesters met een goed leven vanuit een geoorloofd aspect . Als het met vogelvlees was, dan zou hij een goed, eerbaar leven ontvangen, dierbaar van een koning of een sultan . Als het met vogelvlees is, dan is het de staats-, handels- of halal-inkomsten met een eerbiedwaardig volk . En squabbag duidt op een ziekte, tenzij het wordt gekookt met vogelvlees, dan duidt het op voogdij en eliminatie ….

…Wat betreft de peulvruchten, als ze afkomstig zijn van wat gekookt of rauw wordt gegeten, is er niets mis mee. Wat betreft wat niet wordt gekookt of gegeten door een persoon, het is een argument en dat zijn ze en wie groene erwten, kikkererwten, linzen, kikkererwten en dergelijke ziet, dan is het een zorg en verdriet voor degenen die ze hebben opgegeten of geslagen en die uien, knoflook, wortelen, raap en dergelijke zag. Het is leed en verdriet. Het eten van knoflook en prei en elke stank van voedsel kan iets lelijks of obsceen zijn. Wie een truffel in een droom ziet, zij is een vrouw in wie er niets goeds is omdat ze geen basis heeft, en als er veel bekend is over hun aantal, dan is het voorziening en geld van de vrouwen. Sla erop of eet het op…

…Al-Bazi : een koning, en een koning heeft hem afgeslacht . En eet zijn vlees verkregen van Sultan . En er werd gezegd : Al- Bazi Ibn Kabir zou zorgen voor degene die het nam . En er werd gezegd dat Al-Bazi een dief was die openlijk sneed en de man van Bazi in zijn huis Zafar Balas zag, en er werd gezegd dat als een man gehoorzaam een ​​kledingstuk om zijn handen zag en geschikt was voor de koning , hij verkreeg macht in onderdrukking, en als de man een vulgair was, kreeg hij plezier en herinnering, en als de koning zag dat hij voor de uniformen zorgde, dan zou hij een leger Arabieren of hulp en moed krijgen . Als hij het fijn ziet aan zijn hand, en het is goud en er is een draad of veren aan zijn hand over, dan wordt de koning eruit gehaald en blijft het geld in zijn hand terwijl veel van de draad en veren in zijn hand blijven . Hij vertelde dat een man een koran voor hem had gestolen en hij kende de dief, dus hij zag alsof hij op een buizerd had gejaagd en die op zijn hand had gedragen. Toen hij de dief nam, keerde de koran van hem terug . Een man kwam naar de kruising en zei : ik zag alsof ik een witte erwten nam, en de buzzy werd een kever, dus hij zei : heb je een vrouw? Hij zei ja. Hij zei : je hebt een zoon van haar . De man zei : ik stak de buzzi over en verliet de kever, de kruising zei : de transformatie is pijp ….

…Zwangerschap Als je droomt van lammeren die dartelen in groene weiden, voorspelt dit pure vriendschappen en onschuldige genoegens . En het voorspelt overvloedige gewassen voor boeren . En het bezit van anderen vergroten . Als je een dood lam ziet, symboliseert dit verdriet en verdriet . Het zien van bloed op een witte lamswol symboliseert dat de onschuldigen zullen worden misleid door het onrechtmatige gedrag van anderen . Een verloren lading geeft aan dat ondeugende mensen onder jouw controle zullen staan ​​en dat je voorzichtig moet zijn met je gedrag . Het zien van lammerenvellen duidt op comfort en plezier dat je van anderen oogst . Het slachten van een lam voor huishoudelijk gebruik symboliseert succes door plezier en tevredenheid op te offeren . Wat betreft het eten van lamskoteletten, duidt dit op een ziekte en grote bezorgdheid in het belang van de kinderen . Het zien van lammeren die voedsel van hun moeder krijgen, duidt op het geluk van opgewekte en intelligente huisgenoten, maar ook van mooie en geliefde kinderen . Als je droomde dat honden of wolven lammeren aten, dan geeft dit aan dat onschuldige mensen zullen lijden door toedoen van verraderlijke en sluwe klootzakken . Als je het geblaat van de lammeren hoort, zullen de mensen om je grootmoedigheid schreeuwen . Als je lammeren ziet in een winterstorm of in gevaar, duidt dit op teleurstelling in de hoop en bitterheid van het geluk . Als u een lam in uw dromen heeft, symboliseert dit dat uw omgeving vreugdevol en winstgevend zal zijn . Als je een lam in je armen draagt, zul je overweldigd worden door gelukkige interesses, waarop je een schat aan toewijding zult verdrijven, en je zult geen spijt krijgen van enige kosten als je reageert op de motieven van je hartstocht . Als je lamswol scheert, voorspelt dit dat je onzorgvuldig en hebzuchtig zult zijn . Je zult eerlijk zijn, maar je zult hardvochtig zijn . Als een vrouw droomde dat ze een lam had gevild, en ze ontdekte terwijl ze dat aan het doen was, dat het haar eigen kind was, dan duidt dit erop dat ze anderen verdriet zal bezorgen, en dit verdriet zal bij haar terugkeren en haar verdriet en verlies veroorzaken. ….

…Abrikoos : een ziekte, en er groen van eten geeft je liefdadigheid in dinars en is onschuldig aan ziekte, en geel eten ervan is ten koste van geld bij ziekte . Als hij het ziet alsof hij een abrikoos van een boom eet, dan begeleidt hij een corrupte man van vele dinars . Er werd gezegd dat het plukken van abrikozen uit een boom trouwde met een vrouw die geld uit een erfenis had . Als hij ziet alsof sommige sultans een abrikoos uit de appelboom hebben geplukt, dan stopt hij zijn kudde onverteerbaar geld in . En de abrikozenboom is een man met veel ziekten . Sommigen van hen zeiden, maar eerder is een man gecontracteerd met zijn gezin, plat met mensen, brutaal en niet laf . Als ze werd vereerd door haar zwangerschap, dan duidt dit op een man met veel dinars, en als hij een groene abrikoos was, dan was ze een man met veel dirhams . En wie een tak van zijn boom breekt, hij ontkent of ontkent geld van een man, of laat het gebed of vasten achter, of bederft geld dat niet van hem is . Als een tak van een andere boom wordt afgebroken dan die welke vruchtbaar is, om als een stok te worden genomen, zal hij er plezier aan beleven . Welke vruchten en vruchten ook geel zijn, is een ziekte, en wat zuur is, zijn ze en droefheid, en groen daarvan is geen ziekte ….