…Een auto Als je droomt dat je in een droom in een auto rijdt, voorspelt dit dat je wordt bedreigd met verlies op het werk of een infectie met een ziekte . Als je uit een auto valt, komt er snel droevig nieuws . Als je ervan droomt een kapotte auto te zien, zul je falen in belangrijke zaken en projecten . Als u een auto heeft gekocht, betekent dit dat u zich herstelt in uw vorige positie en positie, maar als u een auto in een droom heeft verkocht, duidt dit op het optreden van niet-succesvolle veranderingen in uw zorgen en zaken . Als je droomt dat je in een auto rijdt, geeft dit aan dat je problemen zult ondervinden onder de situatie van Sarah en dat je een verandering in je zaken zult aanbrengen . En in zo’n droom zit een groot gevaar voor onhandig gedrag . Als een auto met u pech krijgt, zal uw plezier niet reiken tot de hoogten die u verwacht . Als u merkt dat u de oprit verlaat, geeft dit aan dat het raadzaam is om een ​​concurrent zoveel mogelijk te vermijden als u zich dat kunt permitteren . Als een meisje naar een auto zoekt, zal ze haar doelen om iemand te verleiden ten behoeve van haar teleurstellen . Als je ervan droomt auto’s te zien, betekent dit een snelle opeenvolging en een verandering . Als je in een auto rijdt, geeft dit aan dat de reis die je tijdens het mediteren hebt georganiseerd onder een andere zorg zal plaatsvinden dan degene waarmee je rekening hebt gehouden . Als u een auto verliest, betekent dit dat u zult slagen in enkele belangrijke projecten die u met zelfrespect zullen vullen . Als je droomt van slaapkarren, betekent dit dat je strijd om rijkdom te vergaren nieuw leven wordt ingeblazen door het verlangen om te voldoen aan egoïstische en immorele principes die je moet overwinnen en beheersen . Als je karren in je dromen ziet, betekent dit dat iemand oprecht geïnteresseerd is om problemen en problemen te veroorzaken . Als je auto rijdt, voorspelt dit dat concurrentie en jaloezie je geluk zullen doordringen . Als u tijdens het lopen op het trottoir staat, betekent dit dat u probeert een handeling uit te voeren die impliciet gevaarlijk is, maar als u doorgaat zonder ongelukken, zult u succes hebben . Als het trottoir hoog is, is uw gevaar groter, maar als het laag is, bereikt u uw doel slecht ….

…Wit : De Almachtige zei ( op blekende gezichten en heersende gezichten ) Surah Al – Imran 106 – betekent de boer ( en witte ogen van verdriet hij Kzim ) Surah Yusuf 84 – betekent blindheid (.. totdat het voor jou duidelijk is witte draad .. ) Soera 187 – betekent zekerheid ( en Admm je hand tegen je vleugel wit uit is slecht ..) Soera Taha 22 – betekent de veiligheid van de ziekte ( bracht hen een glas van een bepaalde * witte sensatie van drinkers ) Saaffat 46 – betekent sereniteit De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) (… als zuivert het witte kleed van onzuiverheid ) – betekent goed werk en veiligheid van het bed…

Witte vlinder Als je droomt van een witte vlinder, voorspelt dit een onvermijdelijke ziekte, hoewel je in de verleiding zult komen om jezelf te beschuldigen of iemand anders te beschuldigen van kwaaddoen, en dit is wat je denkt dat de oorzaak van de ziekte is . Als een vrouw ‘s nachts een witte vlinder in een kamer ziet zweven, voorspelt dit verlangens die niet zullen worden vervuld en dat een handeling het plezier van anderen zal beïnvloeden . Het zien van een witte vlinder terwijl hij vliegt en dan eindelijk ergens op landt of verdwijnt, voorspelt volledig de dood van vrienden of familieleden ….

…Een auto met een opvouwbare kap Als je droomt dat je met een vriend of geliefde in een auto rijdt met een opvouwbare kap, dan geeft dit aan dat gebeurtenissen met een licht maar aangenaam karakter snel in je leven voorbij zullen gaan . Als de auto kapseist, wordt de pret ineens een beproeving ….

Witte kleding dragen : het is geldig voor een goede religie en voor degenen die terugkeren om ze wakker te dragen . Wat de professionals en ambachtslieden betreft, het is een vakantie voor hen als ze geen witte kleren dragen tijdens het werk ….

Witte wortelen Als u ervan droomde witte wortelen te zien of te eten, betekent dit succes in termen van zaken en handel, en terugtrekken en mislukken in termen van genegenheid met degene van wie u houdt ….

…En de maan wordt overgedragen door de minister van de sultan of zijn handler, evenals de vijf sterren van de auto: Venus, Mars, Mercurius, Jupiter en Saturnus. Wie haar vriendelijkheid en opkomst ziet, zal glorie en verheffing hebben. Hij groette, en wie zag dat hij hen imiteerde, werd ook geleid en geïnterpreteerd volgens de supervisie van de mensen, en wie haar zag samenkomen in een staat van zonneschijn, dan is hij goed in de toestand van de eerbare mensen en de ontmoeting van hun zaken. Hij eet het, want dat is laster en een val van de mensen, en wie zag dat hij een ster uit de lucht nam, en als zijn vrouw zwanger was, had hij een zoon, en wie sterren zag, vloog op zijn hoofd of zag haar in zijn huis had hij een kracht en een lift, en wie een ster zag die op de grond viel, gaf aan dat een groot man uit zijn positie was gevallen, zelfs als hij afwezig was, aanwezig op hem of zwanger was….

…Abu Saeed, de predikant, zei: Witte druiven zijn een rijkdom aan rijkdom voor degenen die ze eten als ze ze op dat moment zien, en als ze ze op een later tijdstip zien, komt het nieuws naar hem toe vóór de tijd dat hij hoopt, en er werd gezegd dat er een verboden rijkdom is, en zwarte druiven zijn een fatsoenlijk bestaan ​​voor degenen die ervan eten ….

…Ibn Sirin zei dat de witte druiven in zijn tijd door regen en dauw zullen neerdalen, en het op tijd eten ervan is een bewijs van toegestaan ​​geld ….

…En er werd gezegd dat iedereen die een witte stier zag die goed werd, en dat hij erop stootte met zijn hoorn, de woede van de Almachtige God aangaf, en er werd gezegd dat de stier werd gestoten door goede kinderen, en wie een stier zag die erop afkwam , zou hij ver reizen ….

…Er werd gezegd dat het visioen van witte druiven in zijn tijd de frisheid en goedheid van de wereld is, en in andere dan zijn tijd zal hij geld ontvangen vanwege de overvloed aan regen, dag en nacht ….

…Wat betreft de witte zwavel, het wordt overgedragen met mumbo, en geel wordt vernietigd door ziekte en ontbering door de stank van zijn geur en zijn hekel aan smaak, het is niet goed, en zwavel wordt overgedragen met onwettig geld ….

…En het plukken van de witte rozen uit zijn tuin is een bewijs van het kussen van een kuise vrouw ….

…En wie ziet dat hij een witte steen opricht, zal worden vergezeld door een goedgehumeurd persoon, en hij zal het goede lijden en van hem profiteren ….

…Het nieuwe witte kleed : de brutale persoon is een man, zijn trots, religie en trouw, en de zachtaardige is tederheid in religie . En er werd gezegd dat de jurk een religieuze vrouw is, en er werd gezegd dat het een kwestie is van hoge mannelijkheid en van weinig nut . En de kleurstof van het kledingstuk en de vermoeidheid van de schepping is uit de armoede, en het kleed is het vertrouwen van de man, omdat zijn positie de twee bladzijden van de nek is en de nek de plaats van vertrouwen . Ibn Sirin werd gevraagd naar een man die zag dat hij een nieuwe mantel aan had van de hagel van een Jemeniet wiens randen waren doorboord, dus hij zei : Dit is een man die iets uit de Koran had geleerd, daarna vergat hij het ….

…En wie een witte dirham in zijn handpalm ziet, geeft aan dat er een kind is gebeurd ….

…En wie ziet dat hij op zijn bestemde tijd witte druiven heeft gegeten, zal genade, goedheid en voordeel verkrijgen, en krijgen waar hij op hoopte, en als de tijd op was en nog steeds zag wat prijzenswaardig is, dan is het goed en geld is toegestaan, en rode druiven zijn vergelijkbaar met dat ….

…Ibn Sirin zei: Als het witte glas is gemaakt, wordt het geïnterpreteerd volgens de religie en de wereld, vooral als zijn naam erop staat, en als het koning is, dan zal het worden geïnterpreteerd zodra het verschuldigd is ….

…Ter afsluiting van dit boek en in reactie op de wens van velen, zijn dit voorbeelden van wat ik uitdrukte vanuit mijn visioenen : Veel verlangens kwamen met de vraag om enkele van de visioenen te noemen die ik uitsprak, en toen werden ze vervuld, en ik zou graag hier om degenen die deze verzoeken hebben niet teleur te stellen, maar ik wil ook graag iets verduidelijken dat ik graag geheimen wil.Daarom zal ik de namen van de zieners niet noemen, noch zal ik de visioenen noemen waarin er heel speciale dingen kunnen zijn, bijvoorbeeld, en ik bied bij voorbaat mijn excuses aan aan iedereen die dit onderwerp heeft gelezen en er onder de visionairs zelf bezwaar tegen heeft gemaakt . 1 / Een vragensteller zei dat haar tante ziet dat ze gouden armbanden om heeft en haar lastig viel, dus ik zei tegen haar : als je je visioen gelooft, kan het een simpele infectie in de luchtpijp zijn en het zal genezen met Gods hulp . En ze zei: ‘Glorie zij God, ik heb echt een tracheitis, moge God u belonen . 2 / Een beller zei dat ik een man zie die ik ken die op de deur klopt . Dus ik zei: hoe heet hij? Muhammad Al-Wahaibi zei, ik zei dat, als God het wil, hij een zoon zal hebben, dus zei hij: ik heb de genade van God gehad. Ik zei : ik noemde hem Mohammed? Hij zei ja, dan dank ik God . 3 / Een van de ondervragers vertelde me dat ik zie dat ik op geiten of eenden jaag, dus ik zei: ~Als God het wil, zal ze een aanzoek doen aan een braaf meisje, en haar vader zal een muezzin zijn. Hij vertelt me ​​later, toen ik me wilde aansluiten, ik een man ging zoeken die de oproep tot gebed deed in de moskee in de buurt waar het meisje woont, dus hij is de vader van de dochter . 4 / Een vragensteller zei tegen me dat ik zag dat ik een stoel zou betalen aan koning Fahd – moge God zijn leven zegenen – dus ik zei dat je een baan zou krijgen met een dergelijk salaris, zegt ze, en vanaf de volgende dag werd ze voor iets minder aangenomen, en ze geloofde niet dat ze in dienst zou komen . 5 / Een dokter vertelde me : Mijn man ziet dat hij nooit onder zijn auto vandaan komt . Ik zei: ga je reizen? Ze zei ja . Dus ik zei: ‘Geprezen zij God, voor de veiligheid, maar ik hoop de auto van onderaf te controleren, met name de kolom die onder de auto draait, en ik wist de naam niet, en ze vertelde me later dat mijn man in de auto ging. auto en vond een defect op de plaats die u ons heeft aangegeven . 6 / Een vrouw zei: ~Ik zie dat ik het haar van een jonge dochter van mij knip, en haar haar reikt tot haar heup, dus ik zei: Ben jij een van degenen die meisjes besnijden? Ze zei: ~Ja, dus ik zei, doe de Sunnah tijdens de besnijdenis, en verminder het niet meer dan de aangegeven limiet .~ 7 / A vader noemde Ali en zei dat zijn zoon ziet dat zijn rug kies doet hem pijn, dus ik zei dat uw zoon lijdt aan de wreedheid van de wetenschap leraar, dus ik kon hem vragen, en hij antwoordde ja, dus ik zei : Lof wees voor God, zie de leraar, en hij deed het . 8 / Een man vertelde me : ik zie dat ik het dak van het huis op ga, en ik zie een ladder, en ik ga omhoog . Ik vertelde hem dat iemand onderzoek doet en naar je vraagt, en misschien heb je zijn dochter aangesproken, en toen ik hem na een tijdje zag, vertelde hij me dat wat ik over hem zei, is gebeurd . 9 / Een vrouw zei dat ik zag dat ik een jongen borstvoeding gaf, en de hoeveelheid melk kwam met kracht uit mijn borsten en raakte de muur . Dus ik zei dat ik denk dat je een probleem hebt met het hormoon melk, en je zult herstellen en zwanger worden, als God het wil . Ze zei dat is wat je zegt, godzijdank . 10 / Een man vertelde me dat ik mijn zus zie, en ik zie de zon opkomen na zonsondergang . Ik zei, ik heb het haar beloofd en ik heb haar verlaten, dus ik zal nakomen wat ik haar beloofde . Hij zei, ik beloofde haar om umrah uit te voeren en dat kon ik niet . 11 / Een vrouw zei dat ik zie dat ik een schaap slacht . Dus ik zei dat het een gelofte is die je niet bent nagekomen, dus doe het . En ze zei ja . 12 / Een vrouw zei dat ik zie dat ik naar de Kaaba kijk en dat die wordt vernietigd . Ik zei: ‘Je bent in een westers land en je denkt er altijd over om het te verlaten, maar dat doe je niet . Ze zei dat is wat je zegt door God . 13 / Een man riep en zei dat ik zie dat ik op een vrije vogel jaag en ik heb een lieve kameel, en ik ging een berg op en vond mensen die aanboden om de vogel te kopen, dus ik zei dat het niet te koop is, en hij noemde de rest van het visioen . Dus ik zei dat je aan het jagen bent en bezig bent met jagen? En je bent de broer van een van de prinsen, en je hebt een landtoelage ingediend en de zaak zal naar je toekomen, en dan zullen sommigen je aanbieden om het te kopen, dus denk goed na voordat je het verkoopt . Hij zei: ‘Ik hou van jagen en ik ga naar hem toe en volg de tijd van de trek van vogels. Ik diende bij een van de prinsen een verzoek in voor een landtoelage en ben pas op dit moment vertrokken . ~ Dus ik zei: Geprezen zij God . 14 / Een van de bellers zag een vrouw naar haar toe komen en ze noemde haar naam . 15 / Een man belde me en zei dat ik Gabriël zag, moge God hem zegenen en vrede schenken, vliegend . Dus ik zei: ~Werk je in een baan die verband houdt met de luchtvaart?~ Hij zei: ~Ja, ik studeer vliegen~, dus ik zei dat ik 600 vlieguren had afgemaakt en dat je half vertrokken was, dus noemde hij er heel snel een aantal, God zij geprezen . 16 / Continu: Ze zei dat ik zie dat ik twee witte en zwarte snaren uit mijn mond neem , dus ik zei tegen haar : Soms kom je van Satan met enige obsessie en twijfel over religie, dus vrees God . En ze zei: Bij God, dat ik soms de superogen observeer naast de verplichte gebeden, maar soms hoop ik en laat alles achter tot het gebed … bid dus voor haar dat God ze bevestigt op de religie 17 / Een man zei : Mijn overleden vader kwam naar mij toe en zei tegen mij : Vernietig de moskee bakens niet, dus ik zei : Ja, ik zei : Doe dit niet, het is niet toegestaan . 18 / Een man zei tegen mij : ik zie dat ik rondloop en niet compleet ben . Ik zei : je bent van plan je te vermenigvuldigen en het niet te doen? Hij zei : Ja . 19 / Een vragensteller belde en zei : ik zie dat ik in beweging ben en mijn geest is niet bij mij !! Ik zei : je kent een man die je geest maar manipuleert , dus pas op , en ze zei : het is wat je zegt , en moge God je goed belonen , en hier is het voordeel van te waarschuwen voor de slechte betekenis in sommige visioenen , en de impact ervan op het leven van de eigenaar . 20 / Een man zei : ik zie dat ik rijst eet en er zijn mensen die stelen !! Dus zei ik tegen hem : dit is jouw project en jij vertelt het idee van een oneerlijk man . Hij zei : Ja , wat je zei is gebeurd . 21 / man contact opnemen met het programma en vertelde me : Ik zag de zon en de maan in de aarde, en dit was voor de heilige maand Ramadan , in 1428 van , zei ik tegen hem : Dit is een verschil tussen de mensen van visie , en de mensen van de rekening bij het bepalen van de inschrijving van de maand , was wat ik kreeg van het gekibbel tussen de twee partijen ! 22 / Een man zei tegen mij : Ik zag dat ik zonder pijn een romp uit mijn mond haalde , dus ik zei : Dit is een kind dat je ergert , en hij zei : Ja, dat is het . 23 / Een vrouw zei : Ik zie een slang in de mond van een roos , dus ik zei : Je man belooft je en slaagt , en je bidt voor hem? Ze zei : Ja , dat is wat ik zei , dus ik waarschuwde haar en vreesde God ….

Wat betreft eieren : als ze in een kom worden gezien, worden ze aangeduid door de dienstmaagden, omdat de Almachtige God zegt : ~ Alsof het eieren zijn gemaakt .~ Als hij ziet dat zijn kippen gelaagd zijn, baart hij een zoon . En gekookte eieren, die zich onderscheiden van de schil, zijn een aangenaam voedsel . Als hij het ziet alsof hij het rauw at, dan eet hij onwettig geld, of worden ze erdoor getroffen, of begaat hij een immorele daad . En het eten van eierschalen geeft aan dat hij een grafdelver is . Als hij ziet alsof er een ei uit zijn vrouw komt, en zij baarde een ongelovig kind, omdat de Almachtige God zei : ~En de doden zullen uit de levenden komen .~ Als hij ziet alsof hij een ei onder de kip legt en het barst van de kip, dan leeft hij voor hem als een dode materie en wordt er een gelovige zoon voor hem geboren, want de Almachtige God zegt : “ De levenden zullen uit de dood komen , ”En misschien krijgt het aantal van elke kip een zoon . En als hij eieren onder een haan legt, en hij haalt de kuikens eruit, dan brengt hij daar een leraar die de jongens lesgeeft . Als hij een ei breekt, laat hij een eerstgeborene rusten, en als hij het niet kan breken, kan hij dat niet doen . Als het ei toeslaat en zijn vrouw zwanger is, beveelt hij haar te vallen . Als iemand ziet dat iemand anders een ei breekt en aan hem teruggeeft, kiest zijn dochter een man . En wie zijn mouw trapt en er komt een ei uit, dan stapt hij in zijn ummah en er wordt een slavin uit geboren . Als hij veel eieren bij hem ziet, dan heeft hij veel geld en bezittingen waarvan hij vreest dat ze zullen bederven . En dit alles in rauwe eieren . En wie pure eieren ziet, hij is geschikt voor iets dat te ver is gegaan en moeilijk is, en door het te repareren, zal hij geld krijgen en voor hem leven als een dode zaak, en als hij het eet met zijn schaal, dan is hij een aaseter. . Als het boert, at hij het geld van een vrouw op en verspilde het . Als hij het eet, zal hij trouwen met een vrouw die geld heeft . De cranberry-eieren zijn een arme jongen . En de eieren van de papegaai zijn een vrome slavin, en er werd gezegd dat hij die zag dat hij een ei had gekregen, een eerbare zoon had . Als het ei brak, zou de jongen sterven . En er werd gezegd : de eieren zijn voor de gedecoreerde doktoren en voor degenen wier pensioen een goed bewijs is . Wat betreft de rest van de mensen . De kleine eitjes geven de voordelen aan, want ze worden gegeten . En de vele eieren, het duidt op zorgen en zorgen, en wijst herhaaldelijk op verborgen dingen . Er werd gezegd dat de volwassenen blank waren, jongens . De kinderen zijn meisjes, en een man kwam naar Ibn Sirin en zei : ik zag het alsof ik eierschalen at, dus hij zei: ~Vrees God, je plundert de doden.~ Hij zag een alleenstaande man alsof hij veel eieren had gevonden, dus vertelde hij zijn visioen op een kruising, dus zei hij : Er is een vrouw voor het celibatair, en de getrouwde man heeft kinderen . Een man zag dat hij gekookte eieren aan het pellen was, dus vertelde hij een visioen op een kruising en zei : je krijgt geld van enkele loyalisten . En Mamlouk zag alsof hij een puur ei van zijn dienstmaagd had genomen, dus gooide hij het met zijn schaal, en gebruikte het geld ervan, en zijn dienstmaagd baarde een zoon, dus nam de Mamluk diegene die in Europa was geboren door de bestelling van de man van de vrouw, en hij werd een reden voor het pensioen van die eigendom ….

Eieren vergroten hun pracht en bevrijding van zonde ….

De rode vlaggen duiden granen aan, en nul duidt op het optreden van een epidemie in het leger, en groen duidt op goed reizen, wit duidt op regen en zwart duidt op droogte . En er werd gezegd dat degene die een banier in een stad zag, werd genoemd en verbijsterd…

Witloodverbinding Als u droomt van loodwitverbinding, geeft dit aan dat kinderen of familieleden risico lopen vanwege uw roekeloosheid . Succes zal weinig opleveren ….

…Als hij zag dat hij in de winter een kledingstuk verkocht of wegnam, dan duidt dat op zijn armoede en zijn behoefte aan mensen . Hij zei dat Abu Said predikant kleding hoofd van de man waarschijnlijk zijn vak was dat hij doet en beveiligt ze van de armoede-enquête waarin een fout in de levenden en gaan rijkdom en uitbreiding in hen bevrijden en schade in de winter gunst ) en Almparty hem als de opschrift wordt aangegeven door een vrouw . Zei Jafar Sadiq interpreteerde Paljarah of de jongen, wat hij het ook van Zain of Shin zag, in hen zal terugkeren , en het aftrekken van de kleding die ze aan bepaalde aspecten ervan geven, wordt gevoeld dat het dragen van iets waarvan het goed wordt opgevat en er baat bij heeft als ze afkomstig zijn van katoen, een schoon en ruim en als Dd dus Vtobeirh tegen hem is en als ze van Silk zijn en niets is er niets mis mee en de verkoper ervan, want hij kiest deze wereld boven zijn hiernamaals . Abu Sa’eed zei dat het visioen van de predikant koud was, of ze nu gedetailleerd of niet gedetailleerd waren, ze tonen goed overgeleverd dat Abu Bakr, moge Allah tevreden met hem zijn, zei: O Boodschapper van Allah, ik zag gisteren op de papyrus petechia zei : twee zonen Thabr hen . En de inkt duidt op vreugde, geluk en kou, dat is naast het belachelijk maken van uitdrukking, behalve dat intimiteit in de wereld beter is dan in religie, en het is in interpretatie sterker dan wol . Men is van mening dat het dragen van Prada of gemengd met katoen Bharir het zonder het is, zelfs als het haraam rijkdom is zijde en de decoraties zijn gekleed op de markten, ze welkom zijn en alleen in tijden van plezier en voortekenen, evenals als ze in de rol zijn, tenzij het is een soort amusement . En wie ziet het vonnis van het kleed van de gekleed persoon wordt geïnterpreteerd in zijn geheel . En wie ziet dat hij in de winter zomerkleding draagt, zal het goede en het voordeel evenzeer verhogen als de waarde van wat hij draagt . Hij voelde dat hij kleren van vrouwen draagt, het verhoogde het geld met hen en de angst, maar de gevolgen zijn verschrikkelijk en overleven als ze een vrouw zagen die kleren van de mannen droeg, dat toont goed en nuttig . Al-Karmani zei: ~Wie zag dat hij minder kleren droeg dan de zijne, dan duidt het op de corruptie van zijn zaken, en als ze eleganter zijn dan zijn kleren, dan geeft hij de volgorde van zijn zaken aan .~ En wie ziet dat hij de kleding van de oudsten bij zich heeft, dan geeft het de hoogte van de zaak aan en het bedrag waaraan die kleren aan hem worden toegeschreven als hij daarvoor een gezin is, anders is het goed en nuttig . En wie ziet dat hij kleding heeft van de kleding van verdorven mensen, hij zal vele zonden en overvloedige zonden hebben . En wie ziet dat hij koningen draagt, wordt geïnterpreteerd op drie aspecten: dichter bij hen komen, goedheid, voordeel en regelmaat van zijn zaken verkrijgen, en de waardigheid en eer verkrijgen . Men is van mening dat het dragen van kleding van wetenschappers Welkom in Salah was voor de wereld van wetenschap en liefdadigheid en het Hiernamaals .) Hij voelde dat hij kleding draagt ​​van de wol waarvan het wordt geïnterpreteerd om het geld te verzekeren . Men is van mening dat het dragen van kleren dhimmis of Aharbeyen of zo, of Alrvdh, het zou geneigd zijn tot wat hij zei Jafar Sadiq’s visiekleren gaan nooit over negen aspecten van religie en rijkdom en prestige en voordeel en leven en werken ten gunste van de gerechtigheid van deze en schadeloosstelling als het is niet wat je de uitdrukking ontkennen en als de vrouw zag, dat ze ze droeg wat werd genoemd van het prijzenswaardig kleding, en haar interpretatie maakte haar recht met haar man en de integriteit van haar zaken . En Daniël zei een visioen van de kleren van de man: Als je kleren aantrekt, zul je worden uitgelegd als winst, en als je zwarte kleding ziet, dan heeft de koning het goede en is de parochie in nood . Al-Karmani zei: ~Wie ziet dat hij zwarte kleding draagt, zal lijden aan pijn, verdriet en verdriet, tenzij hij iemand is die ze draagt ​​terwijl hij wakker is en ervan op de hoogte is, en hij zal in moeilijkheden verkeren .~ Abu Sa’eed zei de predikant zwarte kleren voor degenen die gebruikt worden om letsel gehate dragen en werd verteld is de patiënt bewijs van de dood, omdat de mensen van calamiteiten dragen zwarte kleren en kleding nul dieback ziekte alleen in Dibaj of twinge of zijde, en deze dingen zijn geldig voor vrouwen en mannen van de corruptie van religie . Al-Karmani zei: Als de patiënt ziet dat hij een geel kledingstuk wast totdat het geel is verwijderd en de witheid verschijnt, dan wordt het kledingstuk geïnterpreteerd als een lichaam en wordt de gelige kleur overgedragen door zijn ziekte en zijn vertrek van hem . Het voelde dat het ontwapenen van een gele jurk het uit Sagmh niet gebeurde hem pijn deed wat hij haat in het geel van het scheuren van de jurk of zo, in tegenstelling tot alles wat in kleur wordt gedragen en de kleren groenen verheugden zich en plezier en Tawfiq Abu Sa’eed zei dat de predikant Groenen kleedde buurtmacht van religie en een toename van aanbidding en een dood goed geval wanneer God, die de kleding is van de mensen van de hemel, voor Zijn gezegde: Kom, en draag groene kledingstukken van Sundus en Abraq, en het dragen van groen duidt op de levenden de schade van een erfenis, en voor de doden dat hij als martelaar uit de wereld kwam . Al-Kirmani zei: “Wie ziet dat hij groene kleren draagt, wordt met eer en eer geïnterpreteerd. Wat betreft de witte kleding, ze zullen worden geïnterpreteerd als gewenst, vooral als het puur is . ~ Abu Sa’id, de predikant, zei dat witte kledingstukken geschikt zijn om ze als religie te dragen, en voor degenen die gewend zijn ze te dragen terwijl ze wakker zijn, en wat betreft de eigenaren van ambachten en ambachten, ze moeten het voor hen dragen . Al-Karmani zei: “Wie zag dat hij puur witte kleding draagt, geeft de goedheid van zijn religie en zijn goede conditie aan. ‘En zijn zorgen gingen naar zijn zeggen dat hij puur witte kleren draagt, en wat zijn blauwe kleren betreft, hij is schoon . Hij zei dat Kirmani zag dat hij kleren draagt ​​Zarka het is religie is goed en de kleren Rouge, ze haatten mannen alleen Almlhvh en Plinth beddengoed de blos van deze dingen duidt op plezier en is geldig voor vrouwen in Dnaahn zou roodachtige shows dragen die vechten zeer ernstig geschil en werd verteld snappers vreugde met punk In de wereld, zoals blijkt uit het verhaal van Qarun, en er werd gezegd dat het duidt op een overvloed aan geld terwijl het de rechten van God daarin verhindert . En wie zag dat hij droeg het op een feest of een groep, dat hij hem niet schaden . Hij zei dat Kirmani zag dat hij kleren van Hamra droeg, het wierp strijd en geschil, hoewel Welkom bij het mandaat dat hij ontving, misschien ging de vreugde van het vers uit naar zijn volk in de opsmuk en was gekleed in kleding Hamra en er werd gezegd dat het visioen van blozen , of het nu in kleding of iets anders is, ze tonen goedheid en misschien het visioen van erysipelas getoond in de jurk naar plezier . En wie ziet dat zijn kleren worden verbrand, dan zal hij evenveel schadelijke gevolgen voor hem krijgen als dat hij daardoor is verbrand, en wie ziet dat zijn kleren gescheurd zijn, zal het geheim uitleggen . Men is van mening dat het dragen van kleren van wol of dierenhaar of haar of zo. Het totaal van dat geld, als het zijde was of zo Fmal haram-jurk, een geplaveid bewijs van immoraliteit en de kleren vies, ze verdelen Bgham en verdriet, en de jurken Alkagd ze verdelen Baelchenaah niet goed erin, en de huid van de jurken krijgt interesse en voordeel in de mate die aan hem wordt toegeschreven dat de huidjurk je niet naait in termen van groothandel van alle variëteiten toont volledig gevuld met religie en misschien was dit weer een oude op het gezicht en kleren van de schatkist zullen Baezz en rijkdom overdragen . En wie ziet dat hij een kreupele jurk draagt, zal een vrouw in haar anus komen . Jaber zei dat de Marokkaan hun gehechtheid uitdrukte aan dingen alledaags Valbaad in kleding als het schoon is als nieuw, die gehecht is aan religie en de wereld en als de vuile vintage strakke Vdd dus misschien Del vuil in de jurk over de zwakte in religie en werd verteld of de vrouw zag dat ze een geel gewaad droeg, het was haar man, het verzwakt echter ) Hij was niet voor haar, dus nam hij een man . En wie ziet dat hij een opgevouwen kleed opent, duidt op reizen, en wie ziet dat hij een open kleed opvouwt, duidt op de afwezigheid van zijn reis . Khaled al- Isfahani zei dat de beste kleding en wat katoen was als het niet iets is van zijderupszijde, want het is puur, het is een goede religie en wereldse kleding als het patroon, katoen of zijde, ze verdelen geld haram en de corruptie van religie en zorgeloos . Hij zei Jafar Sadiq nieuwe jurk blanke man een vrouw en een vrouw en de koning van genade en het voordeel van een paar, het zag dat hij zijn mantel met hem uittrok dat hij in de koning van de dienst was, het is van zijn dienst maar niet zo goed als het wordt genoemd, en zag dat hij zijn kleren sneed, legde hij uit dat hij goed was . En wie ziet dat de dief zijn kleed uittrekt, hindert het voorkomen van corruptie onder vrouwen . Abu Saeed, de predikant, zei dat het kledingstuk met twee kanten of twee kleuren beleefdheid en voogdij aanduidt voor de mensen van religie en de wereld, en dat het nieuwe kledingstuk goed is voor de rijken en de armen . Het voelde dat magsuot kleren als nieuwe Vtmzkt niet in staat zijn om te repareren zoals het fascineert, zelfs zozeer als dat het leeft en het kind en de hoge waarde van de dienaren van de ziekte en de vrije genade jurken een soort hernieuwde schuld verhogen , de gedragen over zijn kleren toonde de goedkeuring van zijn geheime Alanath en misschien was de bedoeling goed van het schijnbare en misschien verdiende geld. Mdkhora en zijdebrokaat zijn niet geschikt om sokken te dragen voor de juristen want zij Aaolan hun verzoek minimaal en nodigen mensen uit tot ketterij en waren waarschijnlijk geldig voor niet- geleerden, ze interpreteren het werk vereist Paradise en besmet met dit vorstendom geeft ook aan dat huwelijken door een vrouw, eerlijk of concubinaat Bjarah Belle setting noemt de kruising in de uitdrukking van alles dat is van het geval van de ziener . De mantel duidt zijn gezichten aan . Al-Kirmani zei: ~Het wordt geïnterpreteerd als rechtvaardigheid in religie, voor de corrupte mensen met zwepen en voor anderen met pokkeninfectie in het lichaam .~ Abu Sa’eed zei dat de predikant de penistoestand overdraagt ​​die van haar familie was, vooral van de mensen van het ploegen en planten en het vruchtbare jaar voor degenen die van haar familie het toenemende plezier van een vrouw hebben en gaf Xia geld vanaf het punt van de Perzen en de mensen van onthulling en gokken, en kunnen zwepen opbouwen . Een toelaatbaar degene die een gezicht met gevolgen, en niemand is de schuld van dat, of het nu voor mannen of vrouwen, tenzij er iets van het verwerpelijke type wordt gemengd met hem . Wat betreft de inkt, het wordt met gratie geïnterpreteerd, en er zit niets in behalve het beste, vooral voor vrouwen, en er werd gezegd dat de visie van de kleding van vrijgevigheid een verdriet is . De zag dat zijn twee kledingstukken die Khgayn Mottagtaan boven elkaar droeg, wordt aangegeven door zijn dood en gescheurde kleding, terloops geïnterpreteerd letselproblemen en gescheurde langer geïnterpreteerde vulva en het dient als Alqaba en Duwaji als de vrouw zag dat haar kleren gewoon kort ontbraken, HTC verborgen en eten de nieuwe jurk eet halal geld en eet de jurk, zei Salmi zag dat zijn kleren nat van hem waren terwijl hij ze aantrok. Als hij op reis is, dan reist hij niet, en als hij iets van plan was , zou hij niet hebben . En hij die ziet dat hij zijn kleren verkoopt, is goed voor hem en er is niets goeds voor hem die ze koopt, en als hij ziet dat hij ze van zichzelf duwt, dan is dit de kwijtschelding van zijn armoede . En wie ziet dat hij nieuwe kleren draagt ​​nadat hij een bad heeft genomen, dan weigert hij met verlies van zorgen en verdriet, en wordt hij gespaard van iets onrechtvaardigs . En wie ziet dat hij draagt een verboden kledingstuk of iets toe te schrijven aan vrouwen, trouwt hij met een vrouw die is verboden, en voor de geborduurde kledingstukken, worden ze gedragen door hen, mijnen, en misschien wel de bekendheid van de vrouwen zijn gebroken . Hij voelde dat hij vrouwenkleding droeg, ze waren zwanger, ze kwamen naar het vrouwtje, hoewel hij niet zwanger was, het beïnvloedt schade of angst in hetzelfde geld net zo veel als Hnaatha waarschijnlijk zijn tijd en het kleed, dat is op de schouder geplaatst, interpreteerde het de menselijke religie die hem in de nek-aan-nekpositie van het secretariaat draagt . Er wordt gevoeld dat het een mantel is. Wel, hij Salah Dinh en te goeder trouw, en als hij de mantel zag die het op de Well-schouder draagt , nam de schuld toe en de gezondheid van de religie is niet goed in dun .) De waskleding die hij moet trekken het voelde dat het wassen van zijn kleren van vuil het toont zijn goedheid en redding van somberheid en verdriet en zijn welzijn en zijn schuld zal worden terugbetaald als hij het draagt, maar als hij het niet draagt, is het zonder dat . Al-Karmani zei: ~Schone kleren wassen als er vuil uit komt, dan is het corruptie in religie en het begaan van zonde .~ Abu Saeed Al-Waseer zei: Kleding wassen van vuil is een berouw, het wassen van sperma is een berouw van hoererij, en het wassen van bloed is een berouw van moord, en het wassen van excuus als berouw . Jaafar al-Sadiq zei: Kleding wassen met koud water betekent vier aspecten van berouw, welzijn, redding van Asir en veiligheid van angst, en ze wassen met warm water, verdriet, verdriet en ziekte . En er werd gezegd dat wie zag dat hij schone kleren wast, het een toename is van zijn vroomheid en vroomheid, en er werd gezegd dat dit extravagant was omdat het niet verdiende om gewassen te worden, en anderen zeiden dat daar geen kwaad in zit. en dat kan geen kwaad ….

…Als je droomt dat je witte chrysanten verzamelt, duidt dit op verlies en veel complicaties . Als de chrysanten kleurrijk zijn, voorspelt dat vreugdevolle associaties . Als je haar in boeketten ziet, betekent dit dat je liefde krijgt, maar een dwaze ambitie die je aan de kant houdt . Als je een pad van de witte chrysanthemum kruist en er verschijnt hier en daar een gele chrysanthemum-bloem tussen de witte bloemen, dan voorspelt dit dat een vreemd gevoel van verlies en verdriet je zal kwellen ….

…Reizen in een droom is een goed voorteken en betekent winst en geluk . Als je op ruige en onbekende plaatsen reist, kondigt dit de aanwezigheid van gevaarlijke vijanden aan en ben je misschien ziek . Wat betreft reizen op kale rotsachtige hellingen, het betekent een schijnbare winst voor u, maar in werkelijkheid zal dit eindigen in verlies, verdriet en zorgen . Als je tijdens je reizen ziet dat de heuvels en valleien groen en vruchtbaar zijn, dan betekent dit geluk en voorspoed van omstandigheden . Als je alleen in een auto reist, zul je een vruchtbare en gelukkige reis hebben . Maar als je met anderen in een overvolle auto reisde, betekent dit dat je een gelukkig avontuur beleeft en nieuwe en vriendelijke vrienden leert kennen . Als je in een droom reist, voorspelt dit dat je een erfenis zult hebben, samen met de rijkdom die je uit je werk hebt gekregen . Als je droomt van een pijnlijke reis waarin zich een ongeluk heeft voorgedaan, betekent dit instabiliteit en een valse emotionele relatie ….

…Een stier Als je een stier in een droom achter je aan ziet zitten, dan zal een probleem je op het werk belasten door jaloerse en jaloerse concurrenten . Als een meisje een stier ontmoet, zal hij haar ten huwelijk aanbieden, maar ze zal haar fortuin verbeteren als ze dit aanbod weigert . Als je een stier een persoon ziet aanvallen, zul je in nood verkeren als gevolg van je roekeloze gebruik van andermans eigendommen . Als je droomde van een witte stier, betekent dit dat je jezelf in het leven naar een hoger niveau tilt dan degenen die erop staan ​​hun materiële zaken te verafgoden . De witte stier duidt meestal op winst . Als je ervan droomde een dikke stier te zien, betekent dit dat je een prominente figuur in je land wordt en bewonderd zult worden door vrouwen . Als je droomde van een dikke stier in een groene wei, dan betekent dit rijkdom, geluk en het bereiken van posities waar je niet van droomde, en als de stier mager was, dan is zijn interpretatie het verlies en de verdamping van rijkdom en de vertrek van vrienden van jou . Als je droomt van een dikke stier die aan het juk van de cultivatie is gebonden, dan is dat een goed voorteken, en het betekent een gelukkig huwelijk met een rijk persoon, of het betekent dat de vrouw met wie ze trouwde een oprechte en trouwe persoon is . En als je een dode stier ziet, betekent dit dat je getuige zult zijn van de dood van iemand die je dierbaar is . Als je droomt van stieren die drinken uit een plas met schoon water of een stroom water, betekent dit dat je de eigenaar wordt van onroerend goed en eigendommen, en het kan je huwelijk met een mooie en eerlijke vrouw betekenen . En als een vrouw hierover droomt, betekent dit dat ze de bewondering en toewijding van haar geliefde zal hebben ….

…Een kat Als je van een kat droomde, betekent dit pech als je er niet in slaagt hem te doden of uit het zicht te houden . Als een kat je aanvalt, zal hij vijanden vinden die je reputatie op de een of andere manier aantasten en ervoor zorgen dat je geluk verliest . Maar als ze slaagt in haar afmetingen, zal ze grote moeilijkheden overwinnen en zal ze in rang en fortuin stijgen. Als ze een slanke, hongerige en vuile kat ontmoet, krijgt ze slecht nieuws van de afwezige . Er ligt een vriend op het stervende bed, maar die herstelt zich na een lange en zware ziekte als je haar uit het zicht verdrijft. Als je een schreeuwende of miauwende kat in een droom hoort, dan zal een valse vriend alles gebruiken wat hij met woorden of daden beheert om jou kwaad te doen . Als je droomt dat een kat je heeft gekrast, dan zal een vijand voor jou in staat zijn om de voordelen uit je te halen van een deal die je vele dagen hebt besteed aan het voorbereiden ervan . Als een meisje droomt dat ze een kat of een kitten draagt, zal het verraad van anderen haar tekenen onder invloed van ongepast werk . Als je hebt gedroomd van een witte en schone kat, duidt dit op dilemma’s die uiterlijk ongepast lijken . Als je droomde van een witte en schone kat, duidt dit op dilemma’s die aan de oppervlakte misschien onschuldig lijken, maar het zal een bron van verdriet en verlies van rijkdom blijken te zijn . Wanneer een handelaar van een kat droomt, moet hij zijn beste energie inzetten voor het werk, aangezien zijn concurrenten op het punt staan ​​het niveau van zijn relaties te vernietigen, en als hij verkoopt tegen een prijs die lager is dan de prijzen van anderen en vervolgt, zal hij met geweld aandringen op andere maatregelen . De droom om een ​​kat en een slang in overeenstemming te zien, symboliseert het begin van een boze strijd . Het geeft aan dat een vijand die je hebt gehost om het te gebruiken om een ​​geheim te vinden waarvan je denkt dat het van jou is, je niet gerustgesteld zal voelen over het vertrouwen dat je in hem stelt, dus je zult de kennis van zijn daden afwijzen uit angst dat de geheimen die hij over uw persoonlijke leven heeft onthuld, zullen zich verspreiden ….

…De tent geeft in een droom een ​​reis, graf, echtgenote of huis aan . En de vele tenten zijn wolken . En wie zag dat er een tent op hem werd geslagen, als hij een sultan was, zou hij aan Sultan hebben toegevoegd, en als hij een soldaat was die het mandaat overnam, en als hij een koopman was die reisde en goed en eer verdiende en een mooie slavin . Als hij een witte tent naast zijn tent ziet, dan is hij een man die het goede voorschrijft , het kwade verbiedt en berouw heeft van een grote zonde . En wie de maan in zijn tent zag, hij zou zijn naaste liefhebben vanuit het huis van de sultan . De tent in een droom is van degene die erin is binnengegaan of voor hem is geslagen, en als hij incompetent is voor de koning, wordt hij geëerd door de sultan . En de tent en de koepel zonder de tent . De witte tenten zijn de graven van de martelaren, net als de greens van de tenten . En wie een paradoxale uitgangstent verlaat, wordt van zijn autoriteit verwijderd en geïsoleerd van zijn assistenten . En wie ziet dat zijn tenten worden opgevouwen, dat is zijn leven en zijn autoriteit . En de koepel is een vrouw . Zie ook Al-Fustat ….

…Duiven Het zien van duiven in dromen terwijl ze paren en hun nesten bouwen, duidt op de kalmte van de wereld en de gelukkige huizen waar kinderen erkennen dat gehoorzaamheid en barmhartigheid iedereen doordringt . Als je het jammeren van een eenzame duif in een droom hoort, dan voorspelt dit pijn en teleurstelling als gevolg van de dood van een van degenen die je probeert te helpen, en het voorspelt vaak de dood van de vader . Als u een dode duif, het is een slecht voorteken van de scheiding van de echtgenoten, hetzij door dood of verraad . Als je witte duiven ziet, duidt dit op overvloedige oogsten en een blind vertrouwen in de loyaliteit van vrienden . Als je in je droom een ​​zwerm witte duiven ziet, duidt dit op veiligheid, onschuldig geluk en gelukkige ontwikkelingen in de toekomst . En als een van de duiven je een bericht heeft gestuurd, omvat dit nieuws van een vreugdevolle aard van een afwezige vriend, omdat het de verzoening tussen geliefden aangeeft . Als de duif uitgeput lijkt, zal verzoening prevaleren boven een toon van verdriet, of het vreugdevolle nieuws kan een vleugje verdriet geven door een hulpeloze vriend te noemen . Als de brief van het werk is, kan deze worden gevolgd door een kleine misstap . Als u droomt van een bericht dat voorspelt dat u veroordeeld bent, dan zal u of een familielid een ongeneeslijke ziekte overkomen die u een financiële ramp kan bezorgen ….