…Halsketting en halsketting : ze zijn voor vrouwen, hun schoonheid, versiering en schoonheid, en een halsketting gemaakt van parels en koraal, vroomheid en ontzag bij het memoriseren van de koran, evenveel als de kleinste schoonheid, overvloed en gevaar van de parel en wie er een ketting van goud, parel en saffier op ziet, een werk van moslims, of het vertrouwen imiteert, en de essentie van de ketting zijn de juwelen van zijn werk en de hoeveelheid ervan En het einde ervan, en een ketting voor mannen als ze heeft zilvergeld is het bewijs van een huwelijk voor een mooie vrouw, en de robijn en de essentie erin zijn goed . Als het van zilver en essentie is, dan is het een staat die inclusief geld en vreugde is, en als het van ijzer is, dan is het een staat in kracht, en als het nul is, dan zijn het de goederen van de wereld, en als het van de kralen is van een mandaat in zwakheid en zwakte, en als het wordt toegeschreven aan een vrouw, dan is het een gemene vrouw ….

…De ketting is gedecoreerd op zijn gezichten, dus wie ziet dat hij een ketting om zijn nek heeft, neemt een voogdijschap op zich of neemt een trust aan volgens de grootte van de ketting in zijn goedheid en lengte, en als hij bezaaid is met alle soorten juwelen, de voogdij is groter . En wie denkt dat hij een zware ketting heeft en te zwak is om die te dragen, dan volgt hij het mandaat en wordt hij zwak van het werk en het doen ervan . En er werd gezegd dat de visie van de ketting in termen van de zin imitatie is van een bevel of een trust, en dat de visie van de ketting van een vrouw wordt geïnterpreteerd boven haar echtgenoot. Wat ze daarin ook ziet vanuit een goed of een glans, het wordt erin geïnterpreteerd. Van haar voorkeur boven goud, en er werd gezegd, wordt het visioen van de ketting, zilver, geïnterpreteerd door een mooie slavin, en als het van een soort metaal is, dan wordt het overgedragen door het proces, en als het van de essentie of de achthoekige stenen, het wordt geïnterpreteerd door de kennis van de woorden van de Almachtige God, en hoe meer goed het is, hoe beter en beter kennis ….

…Het is voor vrouwen hun schoonheid en versiering . En wie ziet dat hij een ketting van goud, parel, robijn en kroon heeft, is een daad van moslims . De ketting is voor een man als ze zilvergeld heeft dat duidt op het huwelijk met een mooie vrouw, en als het van zilver en essentie is, dan is het een inclusieve staat met geld. En zwak . Een ketting voor een vrouw is geld dat haar man haar heeft toevertrouwd, en een ketting voor een zwangere vrouw heeft een mannelijke zoon . Als de ketting kapot is, wordt de gouverneur verwijderd . De ketting is voor een getrouwde vrouw, een jongen en voor een vrijgezellin, een echtgenoot . Als hij ziet dat hij kettingen en decennia heeft en hij is te zwak om ze te dragen, dan is hij zwak door met zijn kennis te werken en het te doen . Zie ook de ketting en de choke ….

…En er werd gezegd dat als een man een ketting in zijn slaap ziet, alsof hij een ketting om zijn nek heeft, hij zal trouwen met een vrouw met slechte manieren, en als de manchet van zilver is, dan zal het moeilijk zijn voor de vrouwen, en als het goud is, dan duidt het erop dat er schade is aangericht vanwege geld, en als het van koper is, dan is er schade ontstaan ​​vanwege het bezit en de bezittingen. Als het van tin is gemaakt, is de schade in termen van inkomsten en levensonderhoud, en als het hout van hout is, is het minder dan wat in de vorige handboeien werd vermeld . Er werd gezegd dat degene die dat zag, een trust is toevertrouwd en deze niet uitvoert ….

…En er werd gezegd dat iedereen die zag dat hij met een zilveren ring was verzegeld, een rechtvaardige zoon zou krijgen ….

…Halsketting Als je droomde dat je een halsketting droeg, zul je een hoge eer krijgen, die je nauwelijks verdient . Als een vrouw droomt van een ketting, zal ze veel fans vinden, maar niet loyaal . U zult waarschijnlijk lange tijd alleen zijn ….

Wat betreft de dirhams, ze worden op gezichten overgedragen volgens het verschil in temperament, omdat veel mensen, als ze dirhams in een droom zien, net zoveel bij hem komen als hij zag . En sommigen van hen zeiden dat als hij dirham ziet, hij goede woorden of eenwording van de Almachtige God hoort, vooral als de dirham nieuw wit is en als ze zwart zijn en afbeeldingen hebben, ze oorlog en rivaliteit aangeven ) en de juiste dirham geeft de waar nieuws en gebroken daarvan duidt op liegen . En wie ziet dat hij hem een ​​dirham heeft gegeven in een zak of buidel of in een bundel, dan spreekt hij met hem verborgen woorden en bewaart hij zijn geheim. Wat betreft de kleine dirham, ze duiden het jonge kind aan, en als hij ziet dat hij die kleine dirham van hem heeft verloren, dan zal hij verdriet en ontbering krijgen vanwege dat kind. Verdriet, als hij het niet vindt, verlaat het kind de wereld en de frauduleuze dirhams duiden op roddels ….

En wie ziet dat de ring van zilver is, dan duidt het op vreugde voor de eigenaar, maar met kracht en er werd gezegd dat het zicht van de ring op vreugde en comfort duidt, en de gouden ring aan de vinger van een man is een innovatie in zijn religie en verraad in zijn behandeling ….

…En wie zag dat hij hem een ​​zilveren steen had gegeven, zou Sultana raken ….

En wie denkt dat hij een enkelbandje van zilver heeft, dan vernieuwt hij zijn broers en pakt ze en ziet wat hij haat of slaat een zweep, en als de enkelbanden gekleurd zijn, dan is het sterker en sterker, en als de vrouw ziet dat haar benen hebben een enkelbandje van welk metaal dan ook, dan is alles wat ze daarin ziet een zine of een shein, dan wordt het geïnterpreteerd in haar man en zo niet, dan zou ze geen man moeten hebben, want hij is net zo goed haar versiering met mensen als de schoonheid en uiterlijk van de enkelbanden ….

Contract Als een vrouw droomt dat ze een geschenk heeft ontvangen, voorspelt dit een liefhebbende echtgenoot en een warm thuis voor haar . Als een vrouw een contract verliest, betekent dit dat ze zullen leven in een sfeer van ontbering en verdriet in haar toekomst ….

…Jaber al-Maghribi zei: ‘De halsketting geeft het lot, de waarde, de voogdij en het prestige van de man aan. Hoe langer het is, hoe beter het is, en het paleis is daar tegen . ~…

…Halsketting : vrouwen hebben geld dat haar man hem heeft toevertrouwd, en hij zei versiering, net zoals het een vrouw omhelst, zo ook de man en de zoon . Wat betreft mannen, een dergelijk visioen duidt op moord en bedrog onder hen, en compliceert de redenen, en dit is niet vanwege de inhoud, maar vanwege de vorm ….

…De ketting geeft in een droom een ​​langlevende vrouw aan, eeuwig halalgeld . En het kan duiden op dreiging en belofte . En de ketting in een droom is ongehoorzaam als hij hem in zijn hand of in zijn nek ziet . Wie een ketting in zijn nek ziet, zal trouwen . Slechte manieren . En de serie geeft de complexiteit van dingen aan . En wie zag dat hij aan een ketting was vastgebonden, ze kregen het . En wie de ketting van gebrokenheid ziet en onrecht is aangedaan, zal winnen . De keten van Khosrau geeft de gerechtigheid aan van de koning die in zijn land ziet ….

…De armband : als een man het ziet, dan is zijn hand smal. Als het een zilveren armband is, dan is hij een man die geschikt is om goede daden na te streven, want de Almachtige God zegt : ~ Laat zilveren armbanden los .~ En als hij vijanden heeft, zal God hem helpen . En wie een gouden armband in zijn hand ziet, zijn hand zal het geven, en als hij een koning ziet die zijn kudde bewaakt, zal hij goed voor hen zijn en het goedmaken met hen, en zij zullen gewin, voedsel en zegen ontvangen. en zijn gezag blijft bestaan . Als de hand van de sultan gesloten is, gaat hij open voor zijn handen met een mannetje en een stem . En er werd gezegd dat de armband van zilver duidt op een zoon en een dienaar, en er werd gezegd dat de zilveren armband een extra geldbedrag is, en de armband werd ook aan het begin van het hoofdstuk genoemd ….

…Valuta Als u van goud droomt, betekent dit een groot herstel en veel geluk als gevolg van het bezoeken van mooie burgers en reizen in de oceaan . Een zilveren munt is een jinx in een droom . Er zullen meningsverschillen ontstaan ​​in de oudste families . Als een meisje droomt dat haar verloofde haar een zilveren munt geeft, geeft dit aan dat hij haar zal afwijzen . Koperen munten betekenen wanhoop en fysieke belasting . Nikkelmunten bevatten een handeling van ondergeschikte aard die zich op uw hand zal ontwikkelen . Als zilveren munten uw ideale geld waren, schoon en glanzend of duidelijk zichtbaar op uw eigendom, dan zal de droom goed zijn ….

…De ketting Parelketting in een droom voor vrouwen, hun schoonheid en versiering . De ketting gemaakt van parels en koraal is vroom en ontzag, terwijl de koran als puur en mooi blijft, en de essentie van de ketting is de essentie van zijn werk . Een vrouw houdt haar man of zoon vast . En een man kreeg een contract als hij celibatair was, hij trouwde, en als hij een kind had dat een man droeg die woorden had . De parel in interpretatie is het woord van de Almachtige God . En wie denkt dat hij veel kettingen en decennia heeft, en te zwak is om ze te dragen, dan is hij zwak van het werk met zijn kennis ….

…Zilver is in een droom totaal geld . En de klik van zilver is een slavin, een blanke vrouw, want zilver is de essentie van vrouwen . En wie zag dat hij veel zilver aan het winnen was, zou een schat raken . Als hij ziet dat hij zilver smelt, vecht hij met zijn vrouw en valt hij in de tongen van mensen . En zilveren vaten zijn winkels voor hun eigenaars, of goede daden die nodig zijn om het Paradijs binnen te gaan. De Almachtige zei : ( Of er zullen zilveren vaten overheen worden gedraaid, en bekers waren flessen ). Het zien van grote vaten met verachtelijke is corruptie, ketterij en achterdocht waar de visionair voor staat ….

…Armband Als een man een armband in zijn hand ziet, zit deze strak . Als de armband van goud of zilver is, dan is hij een man die geschikt is om goede daden na te streven . En wie een gouden armband in zijn hand ziet, zijn hand zal worden gekoesterd . En als een engel de muur van de handen van zijn kudde ziet, dan is hij vriendelijk voor hen en past hij zich aan in hun behandeling, en zullen ze gewin en zegen ontvangen . Als de hand van de sultan gesloten is, wordt deze op zijn hand geopend met de vermelding van een testament . De armband zal een mannetje of bediende baren . Een armband voor vrouwen is een zegen en een plezier . En wie een zilveren armband ziet, zijn geld zal toenemen . De armband is voor mannen die hem dragen, en is een versiering voor vrouwen . Als de armband om de doden hangt, zijn ze in de hemel . De armband is een vrouw voor een vrijgezel . En er werd gezegd : Zilveren armbanden zijn religie en vroomheid voor degenen die ze in een droom dragen, omdat ze tot de juwelen van de mensen van het paradijs behoren . En als de armbanden van been of ivoor waren, dan kan dit duiden op slavenvrouwen en vrije mannen . En de armbanden kunnen verdriet en wanhoop aangeven . En de armband kan aangeven wat er in het land gebeurt of het binnenkomt of verlaat ….

En wie ziet dat hij een zilveren put heeft geraakt, dan slaat hij een vrouw of een slavin, en wie denkt dat hij zilveren vaten of onbekende dirham in een van de vaten heeft, verbergt in het geheim of deponeert geld en bezittingen, en als hij ziet dat hij het aan iemand anders heeft betaald, dan stort hij het in het geheim of geld en wie denkt dat hij een dirham heeft geslagen als het vers wit is, raakt het dirham in waakzaamheid zoals hij het zag, en als het zwart was, dan is het rumoer en strijd en er werd gezegd en wie zag dat een dirham voor hem verloren was, klaagt dan over zijn zoon of iets dat hij voor hem haat en als hij ziet dat hij van hem werd weggenomen of een dirham van hem weg was , stierf zijn zoon en wie zag dat hij geld sloeg, luidruchtige en gemene woorden, en als hij hun aantal kent, dan is het lichter en gemakkelijker voor hem en wie ziet dat hij zilver smelt, dan is hij als iemand die goud smelt, maar het is lichter

…Professor Abu Saad, moge God hem genadig zijn, zei : Elke polytheïst die hem in zijn slaap zag of iemand anders zag hem alsof hij in de hemel was, of aan zilveren armbanden, hij wordt begroet omdat de Almachtige God zei : “ Laat zilveren armbanden los. . ~…

…De spiegel : Degene die vanuit de vrijgezellen naar zijn gezicht kijkt, zal met iemand anders trouwen en zijn gezicht afwerpen, en als hij een zwangerschap heeft die op hem lijkt, of het nu de kijker of de vrouw is, en hij kan de verdeling van de echtgenoten aangeven , totdat hij zijn gezicht ziet in het land van anderen en op de plaats waar hij is, en de structuur van de toeschouwer erin is gescheiden. Daarin staat zijn beschrijving en zijn hoop, en als hij ernaar kijkt om zijn gezicht te fixeren of om verduistert zijn ogen, dan kijkt hij naar de zaak van zijn broers, vreselijk, en zijn spiegel kan naar zijn hart wijzen, dus wat hij zag van roest was ongerechtigheid en vertroebelde zijn hart . En degene die in een zilveren spiegel kijkt, krijgt iets slechts in zijn gezicht . En kijkend in de spiegel van de sultan die hem isoleerde van zijn gezag, en zijn tegenhanger in zijn plaats zag, en misschien verliet hij zijn vrouw en volgde haar tegenhanger op 0 en er werd gezegd dat de spiegel de vrouw van de man is en dat zijn rang even groot is als de spiegel en haar majesteit, als hij ziet dat zijn gezicht erin groter is, zijn positie erin stijgt, en als zijn gezicht er goed in is, zal zijn spiegel verbeteren. Als hij zijn baard erin zwart ziet met een goed gezicht, en hij verschilt van deze kwaliteit in waakzaamheid, dan eert hij mensen en verbetert hij hun positie in de kwestie van deze wereld . Evenzo, als hij zijn baard ziet, een platte, haarloze baard . Als hij haar als blank ziet, zal hij zijn status missen en vergroten en zijn religie versterken . Als hij wit haar op zijn gezicht ziet waar het haar niet groeit, dan is hij weg en wordt zijn religie sterker, en als hij ook in een zilveren spiegel kijkt, zal de eer verloren gaan . Een ander zei : De spiegel is een vrouw, en als hij de vagina van een vrouw in de spiegel ziet, zal hij een vulva hebben . En om vol zorgen in de spiegel te kijken, en in de roestige spiegel slecht . Als hij ziet alsof hij in een spiegel kijkt, zoekt hij verlichting bij hem in hen . Als hij haar niet kan schrobben vanwege de grote hoeveelheid roest, kan hij geen verlichting vinden . En er werd gezegd dat als hij het zag alsof hij in een spiegel keek, en als hij alleenstaand was, hij trouwde, en als zijn vrouw afwezig was, hij haar ontmoette . Als hij van achteren in de spiegel kijkt, pleegt hij immoraliteit van zijn vrouw, en hij is geïsoleerd als hij een heerser is, en zijn aanplant is verdwenen als hij uitgeput is . En als een vrouw in de spiegel kijkt en ze is zwanger, bevalt ze van een meisje dat op haar lijkt, of haar dochter baart een meisje . Als niets van dat alles was om met haar man te trouwen met een andere vrouw die een tegenhanger heeft, dan zal ze haar gelijkenis zien . Evenzo, als een jongen zag dat hij in de spiegel keek terwijl zijn ouders aan het bevallen waren, zou hij een broer als hij en zijn tegenhanger treffen . Evenzo, als een meisje dat zag, zou ze een zuster zoals zij slaan, en evenzo als een man dat zag en ze zwanger was van een zoon die op hem leek ….

…Zilver Zilver zien in een droom waarschuwt dat je niet te veel afhankelijk bent van geld om echt geluk en tevredenheid te bereiken . Als je zilveren contracten hebt gevonden, duidt dit onder andere op defecten en tekortkomingen . Vaak kom je tot overhaaste conclusies over je gemoedsrust en zegeningen . Als je zilveren ambachten in een droom ziet, voorspelt dit zorgen, angsten en je falen om je verlangens te vervullen ….

…Met betrekking tot immoraliteit: wie ziet dat hij geketend is, dan heeft hij ongeloof in God of zijn genade, en dit kan duiden op een slecht einde, en sommigen van hen zeiden dat het niet goed is om een ​​beloning te zien. Dus wie ziet dat hij een overtreding heeft begaan, valt in grote nood, zoals gevangenschap en anderen, en wie ziet dat zijn hand aan zijn nek is gekluisterd, duidt op gierigheid. Wat betreft de ketting, het duidt op het begaan van een zonde, en wat betreft de beperking, het geeft de volharding aan van de visionair in een zaak waarin hij in goed of kwaad verkeert, en wie ziet dat zijn voeten vier kettingen zijn, dan zal hij heeft vier kinderen, en wie ziet alsof hij aan een ketting is gebonden met een man wiens visioenen erop wijzen dat hij een grote zonde heeft verworven, waarvan hij de wraak van de sultan vreest….

…De beperking, voor de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, zei : De meest geliefde van het verslag is de beloning, en de beperking is een constante in de religie . Als het van zilver is, dan is het geldig in de kwestie van het huwelijk, en als het vanaf nul is, dan is het standvastig als het gaat om iets onaangenaams . En als het van lood was gemaakt, dan blijft het een kwestie van zwakte en zwakte . En als het een zwangerschap was, dan is het standvastigheid in religie, want de Almachtige God zegt : ~En houd je vast aan het touw van God .~ En als het van hout is, dan is het een bewijs van hypocrisie . Als het van een lap of draad is, dan is het een plaats in een zaak die geen tijd heeft . En als de gebonden persoon een religieus persoon is of zich in een moskee bevindt, dan is het zijn volharding in het gehoorzamen van God de Almachtige, en als hij gezag heeft en daarmee het dragen van een zwaard zag, dan is het zijn volharding in het gehoorzamen van God Almachtig . En als hij uit de kinderen van deze wereld was, dan is hij standvastig in zijn sap . De beperking voor de reiziger is een belemmering voor zijn reis, en voor kooplieden de bagage van een leeuw waaraan ze zich houden . Wat baart, is de aanhoudende bezorgdheid . En de patiënt heeft de duur van zijn ziekte . Wie gelooft dat hij gebonden is ter wille van God, dan zal hij hard werken aan de kwestie van zijn kinderen en zich aan hen houden . Als hij ziet dat hij gebonden is in een stad of in een dorp, dan is hij de kolonist. Als hij ziet dat hij gebonden is in een huis, dan wordt hij gekweld door een vrouw . Als hij de beperking ziet beperkt, wordt de zaak voor hem aangescherpt . En de beperking van de verheugde zal voortduren en zijn plezier vergroten . En als de gebondene zag dat hij nog een dwang had verhoogd, als hij ziek was, dan zou hij daarin sterven . Hoewel hij in de gevangenis zat, zat hij lang vast . En wie ziet dat hij aan een boom is vastgebonden, zit vast in de kwestie van een hypocriet man . En wie ziet dat hij gebonden is terwijl hij groene kleren draagt, dan is zijn gestalte op het gebied van religie en het verwerven van een beloning van groot gevaar, zelfs als deze wit is, dan is zijn gestalte een kwestie van kennis, jurisprudentie, schoonheid en schoonheid . Als het rood is, dan is zijn status een kwestie van plezier en vreugde . En als het geel is, dan is zijn status in ziekte . En wie ziet dat hij aan een gouden ketting is gebonden, wacht op geld dat naar hem is gegaan . Als hij ziet dat hij gebonden is in een flessenpaleis, dan vergezelt hij een mooie vrouw, en haar gezelschap gaat met hem verder . En als hij op reis was, bleef hij vanwege een vrouw . En wie ziet dat hij verbonden is met een andere man in een ketting, geeft aan dat hij een grote zonde heeft verworven, waarvoor hij de wraak van de sultan vreest . Want de Almachtige God zegt : ~En je zult op een dag criminelen zien, vastgebonden in handboeien .~ Er werd gezegd dat de beperking oorspronkelijk vergrijzing en armoede was . Sommigen van hen zeiden dat de beperking verwijst naar reizen, omdat het de manier van lopen verandert ….

…Komt hij naar de slaper luieren tijdens de Ramadan? In de vorige artikelen en discussies hebben we besloten tot een vaststaand feit, namelijk dat de droom van Satan een realiteit is, geen metafoor, en we noemden destijds de juiste hadith in de Sahih : de visie is van de Beneficent en de droom is van de duivel . Maar ook in de gezegende maand Ramadan werd de hadith van Abu Hurairah gerapporteerd, dat hij zei, de Boodschapper van God, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zei : Wanneer Ramadan binnenkomt, worden de poorten van de hemel geopend, de poorten van de hel zijn gesloten, en de duivels zijn geketend . Verteld door Bukhari . Betekent de reeks demonen dan de afwezigheid van dromen, nachtmerries en kraakpanden in deze heilige maand? Het antwoord vanaf het begin : Nee, u kunt nachtmerries zien, en de persoon kan slapen tijdens de Ramadan, en hier is meer uitleg . De reden voor de verwarring is de zin : de duivels zijn geketend, en de betekenis ervan is op verschillende manieren, waaronder : 1 / Dat de ketting specifiek is voor degenen die het gehoor zoeken, en dat hun volgorde plaatsvindt tijdens de nachten van Ramadan in plaats van zijn dagen, omdat ze ten tijde van de openbaring van de Koran niet konden afluisteren, dus verhoogden ze de volgorde, overdreven in het onthouden . 2 / Het kan zijn dat er bedoeld wordt dat de duivels de verleiding van de moslims tot wat ze in anderen vinden niet kwijtraken, omdat ze vasten dat hun verlangens onderdrukt, en omdat ze bezig zijn met het lezen van de koran en herinnering en rechtvaardige daden . 3 / Dat de ketting specifiek is voor sommigen, en zij zijn de Marada, en het heeft bewijs, en het is de hadith van Abu Huraira met de bewoording : Als de eerste nacht van Ramadan werd vastgeketend door de duivels en de terugkeer van het Paradijs . En in de bewoordingen : en de duivels hebben daarin de overhand . Concluderend, het aaneenketenen van demonen kan te maken hebben met het uiterlijk en de waarheid, en dat dit alles een teken is voor de engelen om de maand binnen te gaan en de heiligheid ervan te maximaliseren en om te voorkomen dat de demonen de gelovigen schaden, en dit kan een aanwijzing zijn van de overvloed aan beloning en vergeving, en dat de demonen minder verleid worden en als de geketende worden, dus ik zie niet wat de opkomst van dromen of nachtmerries verhindert om erin te slapen . Al-Qurtubi zei, na te hebben gesuggereerd dat hij het naar buiten zou uitvoeren : Als er wordt gezegd, hoe zien we dan veel kwaad en zonden tijdens de Ramadan, en als de duivels vastgeketend zijn, zal dat niet gebeuren? Het antwoord is dat het minder is dan het vasten van de vastende mensen wiens omstandigheden behouden blijven en de etiquette ervan in acht worden genomen, of de geketende enkele van de duivels en zij zijn de afvallige, niet allemaal, of wat bedoeld is om het kwaad te verminderen erin en dit is een tastbare zaak, omdat het voorkomen daarvan minder is dan andere, aangezien het niet nodig is dat ze allemaal vastgeketend zijn dat er geen kwaad gebeurt. Er is geen zonde, want daarvoor zijn er andere oorzaken dan de demonen, zoals slechte zielen, lelijke gewoonten en menselijke demonen, en God weet het het beste ….

…Enkelbanden is in een droom een ​​zoon . En wie denkt dat er goud in zit, dan wordt hij ziek, of hij heeft een fout in zijn religie, en als de enkelbanden om de vrouw zijn, dan is ze veilig voor angst, en als ze zonder echtgenoot is, trouwt ze met een vrijgevige en vrijgevige echtgenoot, ze zal het goede van hem zien . En wie ziet dat hij een enkelbandje van goud of zilver heeft, zal erdoor worden geraakt, door verdriet, opsluiting of terughoudendheid . En er wordt gezegd : de twee mannen hebben hun kettingen . Niets van sieraden is geschikt voor een man in een droom, behalve de ketting, ketting, ring en oorbel . En wat een vrouw zag in haar enkelbanden van goedheid of corruptie, de interpretatie daarvan is in haar echtgenoot, en als ze geen echtgenoot heeft, dan is haar versiering onder de mensen evenveel als de schoonheid van de enkelbanden en hun uiterlijk . En de enkelband in een droom is verheffing, breedte, glorie en schoonheid ….

…En de ketting : staat voor het begaan van een grote zonde, want de Almachtige God zegt : ~ Wij zijn toegewijd aan de ongelovigen in ketenen .~ Ketting in de nek van een man trouwt met een vrouw, een slechte houding, het is gekoppeld aan een reeks Del-droefheid daarin of in de toekomst en het binnentreden van de opsluiting : er is helemaal geen lof . Het geeft de duur van de ziekte aan, en de verspreiding van droefheid als het naar de mening van hemzelf of iemand hem dwong hem te bellen, we zoeken onze toevlucht bij God tegen calamiteiten . Wat betreft verzoening : het duidt op de opkomst van het goede, omdat de Almachtige God zegt : ~En verzoening is goed .~ De oproep tot verzoening is een oproep tot gerechtigheid en leiding, en het verbod op verzoening geeft aan dat de eigenaar ervan immuun is voor het goede, en verzoening duidt op veiligheid, aangezien een van de betekenissen ervan vrede is ….

…Hangers Als een meisje droomt dat haar minnaar een medaillon om haar nek doet, zal ze veel mooie aanbiedingen ontvangen en binnenkort zal ze trouwen en zullen prachtige kinderen haar leven bekronen . Als ze een hanger verliest, zal de dood verdriet in haar leven werpen . Als een minnaar droomde dat zijn vriendin hem een ​​medaillon teruggaf dat hij had geschonken, zal hij ernstige gevolgen ondervinden . De vrouw van wie hij houdt, zal hem zorgen baren en zal zich ongemakkelijk bij hem voelen . Als een vrouw droomde dat ze een medaillon had gebroken, zou ze een onstabiele, grillige echtgenoot wensen die stabiliteit in welke vorm dan ook haat, zowel op het werk als in emoties . Het medaillon : een edelmetalen doos met een souvenir zoals een tekening van een persoon of een haarlok die aan een ketting of ketting is getrokken ….

…En wie ziet dat hij een smaragd heeft geslagen, dan zal hij een broeder in God krijgen, goede broers en beleefde mannelijke kinderen, of nuttige kennis, of geoorloofd en goed geld, en wie ziet dat hij een kraal heeft geslagen of geeft, dan zal hij worden gekweld door bedienden en geld of van de nederige mensen van een minimale orde daarvan en wie ziet dat hij een ketting van goud of zilver heeft En daarin zit essentie of steen, dan volgt hij een mandaat en neemt hij vertrouwen en wie denkt dat hij veel kettingen of decennia heeft en hij verzwakt haar zwangerschap, dan verzwakt hij door met zijn kennis te werken en het te doen, en als de vrouw ziet dat ze een ketting of kettingen heeft, dan is de interpretatie daarvan in haar echtgenoot of haar waarden, en als ze denkt dat ze fit is, dan is het niet Het is beter voor hem, en als een man dat ziet, dan heeft hij verdriet, en er werd gezegd dat hij een vrouw trouwt, wiens gevaar voor vrouwen is zo gevaarlijk als een sieraad…