…Hij is in een droom, als hij het nummer kent, dan zijn het vrouwen, en als hij het nummer niet weet, dan is het geld en buit . De walvis is de minister van de koning, en de zee is koning en vissen zijn het leger van de koning . Als de vis vers was, aangegeven door de maagdelijke meid . En wie ziet dat hij een grote vis vangt, duidt dit op een voordeel en goedheid . De zachte schilvis is een goede gids voor wie wil bedriegen . En bruine vis is een goede gids voor degenen die willen trouwen . En de dode vis in de zee is een slecht teken van hoop die niet zal worden vervuld . En wie een vis in zijn bed ziet, is een slecht bewijs voor iemand die in de zee loopt of ziek is . En wie vis vangt uit chaotisch water, zal ernstig worden getroffen . En wie zag dat hij levende vis at, zou de koning bereiken . En als hij zoute vis eet, lijdt hij aan strengheid . En er werd gezegd : als de vis vier bereikt, zijn het vrouwen, en als het meer dan vier is, dan is het buit en geld . En gebakken vis duidt op een antwoord op een uitnodiging, en er werd gezegd dat gegrilde vis een reis is in een verzoek om kennis . En wie ziet dat hij zijn vis van een vis koopt, dan koopt hij een dienstmeisje of trouwt hij met een vrouw . Als de vis zich van de zoete zee naar de zoute zee verplaatst en de zoute zeevis naar de zoete zee gaat, duidt dit op hypocrisie . En kleine en grote vissen duiden op interesse in vreugde en verdriet . Als een geroosterde vis uit de hemel op hem neerdaalt, is het goede nieuws dat zijn smeekbede zal worden verhoord, zijn overwinning op zijn vijanden en zijn verhoogde bekwaamheid . En misschien duidt het zien van vis op zorgen, klagen en ziekte ….

…Kleine vis : het verdriet van degene die hem als jongens sloeg, en wie een paar zachte vissen sloeg, sloeg een vrouw of twee, en als hij een parel in de buik van de vis sloeg, sloeg hij een jongen . En als hij haar buik met vet sloeg, sloeg hij eruit met geld en goedheid, en als hij zoute vis sloeg, sloegen ze hem vanaf het punt van zijn zoutgehalte, en zijn jongen zijn ook niet goed . Misschien zou iemands karakter, als hij zoute vis in zijn slaap zagen, geld en goedheid raken, en als er een vis uit zijn mond kwam, is het een woord dat hij uit de winkels in een vrouw spreekt, en wie een vis ziet die kwam uit zijn geheugen, baarde hem een ​​meisje, en de verse, levende vis, eerstgeborene, en vissen op het land, een onfatsoenlijkheid begaan, en er werd gezegd dat het goed nieuws was . En vissen uit waternood is zwaar, en uit zuiver water een levensonderhoud, of er wordt een zoon voor hem geboren . Wie levende vis eet, krijgt een koning . En zachte gegrilde vis is een buit en goed, voor het verhaal van Jezus ‘tafel, vrede zij met hem . En er werd gezegd dat het de vervulling is van een behoefte of het antwoord op een gebed of een ruim bestaan, en als de man vroom is, anders is het een straf, en het gegrilde zout reist op zoek naar kennis of wijsheid, omdat de Almachtige God zegt : “We zijn hun walvis vergeten. ” En wie zag dat hij kleine vis in meel mulchde en ze met vet bakte, dan is het geschikt Wat hem niet ten goede komt en eraan uitgeeft van eerlijk geld, en hij wordt er moe van totdat het heerlijk en eervol geld wordt . Er is overgeleverd dat een man naar Ibn Sirin kwam en zei : Ik zag op mijn tafel een vis die ik en mijn dienaar aten van zijn rug en buik, zei ze, zoek je dienaar, want het beïnvloedt je gezin . Dus hij doorzocht hem en vond Hurgel ….

…Wie ziet dat het een of twee zachte vissen treft : het treft een of twee vrouwen . Als hij zag dat hij een of twee parels in de buik van de vis sloeg, dan sloeg hij er een of twee jongens uit . Als hij haar buik met vet sloeg . Het beïnvloedt geld en goedheid ervan . Dus is visvlees . En als er meer vissen waren, was het geld . Als hij ziet dat hij een zoute vis heeft geraakt die hij eet nadat hij in zijn hand komt en hem bezit, dan wordt hij geslagen door een bezetene, bediende of bezetene zaak, en hij lijdt evenveel aan hem als hij kreeg van de zoute vis, at het op of sloeg erop . Evenals kleine vissen en zoute Kabbarah niet de beste erin . En misschien was de aard van de mens in tegenspraak met de zoute vis, als hij het in zijn slaap zou zien, zou hij geld en goedheid hebben als de vis oud was . Het was de vis waarin Mozes, vrede zij met hem, tegen zijn meisje zei : We brachten onze lunch zout groot, dus Mozes kwam bezorgd binnen . Als hij een levende vis op een onbekende plaats ziet ronddraaien, dan zal een dienaar of iets dergelijks, als de vis van wezenlijk belang is voor vrouwen of bedienden, zijn bevel van zijn wereld of zijn veroordeling ontkennen . Als hij een vis zag die uit zijn urinebuis kwam, dan zou hij een slavin hebben, en als hij zag dat de vis uit zijn bek kwam, dan spreekt hij verwarde woorden over hem . Wat betreft het eten van verse vis, het is bederf en goed, omdat het afkomstig is van vissen ….

…En wie ziet dat er nog een vis in de buik van een vis zit, dan trouwt hij met een vrouw, en als hij twee vissen in haar buik vindt, dan trouwt hij met twee vrouwen en het vet van gegrilde gezouten vis wordt geïnterpreteerd door te reizen in de achtervolging van kennis of het gezelschap van de kappertjes, vooral voor degenen die het eten, en als het gezouten niet wordt gegrild, dan duidt het op het gebrek aan goedheid van de zoeker en een straf die hem overkomt en er wordt gezegd dat het eten van Vis niet welkom is omdat zijn bot meer is dan zijn vlees ….

Vis : Er is overgeleverd dat een man naar Ibn Sirin kwam en zei : Ik zag een vis op mijn tafel die ik en mijn dienaar aten van zijn rug en buik . Hij zei : Zoek uw dienaar, want het zal uw gezin overkomen . Hij zocht zijn knecht, en of hij een man was . Gegrilde zoute vis is een reis op zoek naar kennis, of het gezelschap van een leider, omdat de Almachtige God zegt : ~We zijn hun walvis vergeten .~ En wie een zachte gegrilde vis vangt, hij zal worden getroffen door een buit en goedheid, want het verhaal van Jezus ‘tafel, vrede zij met hem, en de gegrilde vis zal een behoefte vervullen of een rechtszaak of een breed levensonderhoud beantwoorden, als de de mens is vroom . Anders wordt hem een ​​boete opgelegd . Als hij ziet dat hij de jonge vis in meel heeft gemulseerd en met vet heeft gebakken, dan geeft hij zijn geld uit aan iets waardeloos totdat het waardevol wordt en heerlijk en eerlijk wordt . En er werd gezegd dat de vis prijzenswaardig is, vooral de gegrilde, behalve de jonge vis, omdat hun doornen meer zijn dan hun vlees, en het duidt op vijandschap tussen hem en de mensen van zijn huishouden, en het duidt op de hoop op iets onbereikbaar . En het eten van zoute vis geeft op dat moment goed en voordeel aan . Wat betreft de smaak van dingen : zijn interpretatie verschilt naargelang de omstandigheden. Als hij ziet alsof hij iets heeft geproefd, zoek dan genot en verwennerij, want hij verkrijgt verlichting en genade, want de Almachtige God zegt : ~En als we een persoon van ons hebben geproefd, verheug u er dan in .~ Als hij ziet alsof hij iets heeft geproefd en het bitter vindt, dan vraagt ​​hij om iets dat hem zal schaden . Als hij zag alsof hij heet, grof voedsel had ingeslikt, geeft dit aan dat zijn levensonderhoud beangstigend is ….

…Wat hij at van verse vis : het is bedorven en goed, want het is van de visserij . Als hij zag dat hij een zoute vis had geraakt en zag dat hij het at of niet at nadat hij het in zijn hand had gehad en het bezat, dan overkwam het hen door een eigenaar of bediende, en hij genoot er net zoveel van als hij kreeg van de zoute vis of at het of sloeg het, evenals de jonge en oude zoute vis, er zit niets goeds in. Misschien sprak de natuur de mens in zoute vis tegen, als hij het in zijn slaap zou zien, zou hij geld en goedheid hebben als de vis oud was ….

Vis Als je droomde dat je vissen zag in heldere rivieren, dan betekent dit dat je geliefd zult zijn bij de rijken en machtigen . Een dode vis voorspelt een verlies aan rijkdom en macht als gevolg van een vreselijke catastrofe . Als een meisje droomt dat ze een vis heeft gezien, voorspelt dit dat ze een knappe en getalenteerde minnaar zal hebben . Als je droomde dat je een meerval hebt gevangen, betekent dit dat de kwade strengen van vijanden je in verwarring zullen brengen, maar je geluk en mentale aanwezigheid zullen je helpen om problemen veilig te overwinnen . Als je het water in bent gegaan om vis te vangen, dan betekent dit dat je een fortuin krijgt dat je krijgt door je inspanningen en je werk . Als je droomt van vissen, dan betekent dit energie en economie, maar als je er niet in slaagt om een ​​vis te vangen, dan zijn je inspanningen om eer en rijkdom te verwerven tevergeefs . Vis eten in een droom duidt op warme en blijvende associaties ….

En wie ziet dat hij een grote vis heeft gevangen en niet meer ziet dan zij, dan zal hij trouwen met een rijke vrouw uit het huishouden, en er werd gezegd dat het visioen van de gegrilde zachte vis wijst op het bewijs van het verhaal van Jezus, vrede wees op hem, omdat hij zegt: onze Heer

…En wie ziet dat hij een vis heeft gevangen die hij niet graag met mensen eet om hem te verkopen, dan zal hij een ruzie aangaan met zijn schoonfamilie, en er werd gezegd dat het visioen van de zachte vis wordt uitgelegd door de vrouw ….

…En wie ziet dat hij een verse vis vangt, hij haalt geld uit het gezicht van een oplossing ….

…En wie ziet dat een vis uit een kanaalput komt, geeft aan dat er geld wordt verkregen van het gewone volk door middel van bedrog en bedrog ….

…En wie een vis uit hem ziet komen, dan komt er een meisje naar hem toe, en er werd gezegd dat als hij uit zijn plasbuis kwam, ze een dochter was, en als hij uit zijn mond kwam, het een woord was dat was onmogelijk, en als het uit zijn anus kwam, zit er niets goeds in ….

…En wie zag dat hij een vis uit de zee ving, geeft aan dat hij evenveel een zegen ontving ….

…En er werd gezegd dat als een vrouw zag dat er een vis uit haar vagina kwam, dit door het meisje zou worden geïnterpreteerd ….

…En wie een vis voor zich ziet terwijl hij ervan eet, en iemand die hem deelt, moet op zijn vrouw letten ….

…Wat vis betreft, is het toegestaan ​​om aan geld en levensonderhoud te komen ….

Als er een vis uitkomt, baart hij een lelijke dochter

En als er een vis uitkwam, werd hem een ​​slavin geboren van een vrouw die haar sloeg vanaf de kust van de Zee van het Oosten

…En wie ziet dat hij een stinkende vis vangt en die eet en wat lekkers uit het eten laat, dan komt hij verboden en laat wat toegestaan ​​is ….

…En wie ziet dat hij de buik van een vis heeft afgesneden en er een ring uit tevoorschijn komt, dan zal hij de eer en de staat uitleggen ….

…En wie ziet dat hij de buik van een parelvis heeft geslagen, wordt geïnterpreteerd als het krijgen van een kind van een vrouw ….

Het is op de gezichten van de ouderen en de jongeren zijn zorgen. Als de ouderen en jongeren bij elkaar zijn, is het geld ….

…En Daniël zei dat het zien van vissen op hete plaatsen ellende en ontbering is, en op koude plaatsen zijn uitleg tegen hem ….

En als ze zag dat ze uit haar mond kwam, dan is ze bedroefd en verdrietig voor haar ….

…Het zien van een forelvis in een droom betekent de groei en groei van uw bedrijf en projecten . En als je forel eet, betekent dit dat veel geluk naar je zal glimlachen en een zorgeloos en gelukkig leven zal leiden . En als je een vis aan de haak hebt gevangen, ben je gelukkig en tevreden in je leven . En als je in het water bent gevallen, weet dan dat je geluk niet lang zal duren . Als u vis in het net vangt, betekent dit dat u ongeëvenaard succes zult vinden in uw bedrijf en handel . Als u vissen in troebel water ziet, zal uw succes in uw liefdesrelatie u verdriet en zorgen bezorgen . ~ Forel : een soort vis ~…

…Wat betreft het zien van walvissen en waterbeesten, wie ziet dat hij een vis of iets dergelijks heeft gevangen, hij zal worden geslagen met geld, buit en goedheid in overvloed en grootsheid, en als de walvissen jong zijn, dan zijn het zorgen en verdriet dat kwellen hem bij het zoeken naar zijn levensonderhoud, en als ze oud en jong zijn, dan is het hetzelfde als voor volwassenen en iedereen die ziet dat hij op een verse walvis met helder water jaagde, dus at hij ervan, en toen raakte het een oogje, en als het water donker en verdrietig was, werd hij door hen getroffen en verdrietig, en als hij op jonge mensen jaagde van wat mensen haten, dan zou er tussen hem en zijn schoonfamilie een stevige rivaliteit zijn, en een grote vis vangen van een diepe rivier is het beste voor zijn eigenaar, en wie ziet dat hij een of twee vissen heeft geraakt, dan treft het een vrouw of twee, en wie ziet Hij sloeg een zoute walvis, dus het werd overkomen door de koningen, en er is niets goeds in de zoute walvis. En als hij zag dat hij om een ​​walvis vroeg in een poel of een vijver, en die ontsnapte uit hem, laat zijn tegenstander het initiatief nemen, hij wil zijn geld ontkennen, en wie een grote walvis ziet en zijn bek vrijmaakt, dan zal hij gevangen zit voor hem en wie ziet dat hij de buik van een parelvis of twee of meer parels heeft geraakt, het valt een vrouw op die het als een jongen of twee jongens of meer beschouwt, naargelang het aantal parels, en als hij slaat een ring in haar maag, dan is het een erestaat voor de visionair, en wie een vis ziet die uit zijn plasbuis komt, hij zal een dienstmeisje hebben…

Vissen zien hem in een droom, wat duidt op kwaad, strijd, zorgen en verdriet, of vagina na nood . En zijn verkoper, Tara, zijn visioen wijst op Dalal Al-Jawary en Mamluks, de verkoper van edelstenen en Mamelukken, de halal rijkdom en geld, kennis, hard werken en fraude . Wie een vis van een vis koopt, koopt een slavin of trouwt met een vrouw ….

…Een droom over een palingvis is een goed voorteken als je je grip erop kunt verstevigen, anders ontsnapt het geluk aan je . Als een vrouw een paling in helder water ziet, duidt dit op nieuwe maar vluchtige genoegens . Als je een dode vis ziet, geeft dit aan dat je je meest slechte en woeste vijanden zult overwinnen . Wat de geliefden betreft, deze droom geeft aan dat het huwelijk een einde zal maken aan een lange en gevaarlijke verkering ….

…Wat betreft de gefrituurde frietjes, ze verdelen zich naar de zijkanten en wat gekookt was, was beter dan wat gebakken was, en de meer gefrituurde gebakken rijst was beter dan andere in zijn soort, en als het van vogelvlees was, gaat het over van de voordeel van vrouwen door sluwheid en vindingrijkheid, en als de vis wordt geconsumeerd door te reizen in het gezelschap van Majestic ….

…Hook up Als je droomde dat je aan het vissen was, is dit een goed voorteken . Als u geen vis vangt, is dat slecht voor u ….