Gas Als u van gas droomde, betekent dit dat u schadelijke meningen van anderen koestert, waardoor u hen oneerlijk behandelt en dat u daardoor wroeging krijgt . Als u droomt dat u stikt met gas, betekent dit dat u wordt geconfronteerd met een probleem dat u zonder rechtvaardiging zult tegenkomen vanwege uw nalatigheid en nalatigheid . Als je gas in het buitenland probeert te rijden , betekent dit dat je vijanden zult hosten zonder het te weten en dat ze je zullen vernietigen als je niet oppast . Als je een gas uitgaat, geeft dit aan dat je je geluk roekeloos verpest . Als je hem aansteekt, zul je gemakkelijk uit een ongeluk komen ….

Gaslamp Als je een gaslamp ziet, betekent dit een verbetering en een prettige omgeving . Als je een gaslamp ziet ontploffen of je ziet dat hij zonder werk zit, voorspelt dit dat je voortijdig wordt beproefd ….

Als hij een indringer ziet alsof hij aan het veranderen is, zal hij de buit ontvangen ….

…Sluiten : gemaakt van hout, dat is tegels, als het wordt geopend, is het bedrieglijk . En wie ziet dat hij de deur van zijn huis met tegels sluit, hij is vastbesloten zijn wereld te behouden . Als hij geen bijl heeft, heeft hij geen controle over zijn wereldse zaken . Als hij ziet dat hij het sluiten van de deur van zijn huis versnelt en niet sluit, onthoudt hij zich van iets dat hij niet kan . En als een gas zou zien dat het een gesloten deur opende, zou hij een fort uitgraven of openen . Als een man het opent, dan beraamt hij wat aan die Negev wordt toegeschreven, en het is beter voor die man . En het pad betreden, de som van een handelaar ingaan, of de staat Wal, of een industrie met een beroep . Wie een open pad ziet, gaat aan het werk, zoals ik al zei ….