Glas is in een droom dat ze zijn . En zijn interpretatie dat het uit de essentie van vrouwen komt . En wie het glas ziet als er iets voor hem verborgen is, het verschijnt hem en het wordt duidelijk dat het glas niets verbergt . Wat betreft wat van gekleurd glas is gemaakt, dit zijn vermoedens over geld, echtgenoten en kinderen, hypocrisie en hypocrisie , en wat ermee wordt behandeld, is het bewijs van geleerden en wijze mannen . Degene die in een droom kocht of bij toeval een juweel met een glas of een munt in beslag nam, geeft aan dat hij heeft gekozen voor deze wereld boven het Hiernamaals, of ongehoorzaamheid aan gehoorzaamheid, of dat hij afvallig is van zijn religie ….

Glas Als u droomt dat u door glas kijkt, betekent dit dat ernstige teleurstellingen boven uw stralende verwachtingen zullen hangen . Als je je verbeelding in een spiegel ziet, dan voorspelt dit verraad en verwaarlozing in het huwelijk en zinloze commerciële speculaties . Als je een ander gezicht bij het jouwe ziet, betekent dit dat je een dubbelleven leidt en je vrienden bedriegt . Als je een spiegel of raam breekt, luidt dit een negatief einde in voor projecten . Als u een stuk glas ontvangt, betekent dit dat u wordt bewonderd om uw genialiteit en talent . Als u glaswerkgeschenken maakt, zullen uw projecten mislukken . Als een vrouw haar vriend in een spiegel ziet, betekent dit dat ze een reden zal vinden om de huwelijksgelofte te breken . Als een getrouwde vrouw haar man in een spiegel ziet, waarschuwt dit haar dat ze een reden zal vinden om zich zorgen te maken over haar geluk en eer . Als je duidelijk door een ruit kijkt, vind je een baan, maar je moet wel samenwerken . Als het glas troebel is, ben je helaas werkloos . Als een vrouw andere mannen dan haar echtgenoot of minnaar in een spiegelglas ziet, zal ze worden blootgesteld in een ongebreidelde houding die haar vernedering en angst voor haar familieleden zal veroorzaken . Als een man ervan droomde vreemde vrouwen in een spiegel te zien, betekent dit dat hij zijn gezondheid en werk zal schaden vanwege dwaze omgang ….

Glas is in een droom staat voor ijdelheid in hemzelf en zijn geld, en de vriendschap van dwazen . En het Romeinse glas van Dalal Al-Jawary ….

…De beschermheer van Al-Bukhati en de Perzen . Al-Raid : de houder van een mandaat . En het verkopen van kogels heeft een zwakke opdracht . En het glas : Nakhas slavenvrouwen . Al-Suqa’a : een man van religie en vroomheid, wat goed voor hem is tenzij hij ervoor wordt betaald, dus als hij het gietende water vult en het naar zijn huis brengt en niet van plan is het te drinken, dan zamelt hij geld in dat iemand anders kan eten . Als het water naar een man wordt gedragen en hij neemt er een prijs voor, dan draagt ​​hij een last en degene die naar hem wordt getransporteerd ontvangt geld van de autoriteit van de autoriteit, omdat de rivier kracht is en het water in het vat is een som geld, en hij die mensen water geeft met bekers en rietjes, heeft goede daden en is een schuld als een geleerde en predikant, want degene die nabijheid en kruiken draagt, is degene die veilig is met geld en deposito’s ….

…Een glas wijn Als u droomde van een beker wijn, voorspelt dit dat teleurstelling u diep zal raken, aangezien u niets aangenaams zult zien totdat het besef van het probleem u een schok geeft ….

Glas : wat er ook van gemaakt is, het wordt gedragen door ijdelheid en gebroken met geld . En de envelop van hem is een vat, echtgenote, dienaar of andere vrouwen . En zijn overvloed thuis is een indicatie van de bijeenkomst van vrouwen voor goed of kwaad . Wat betreft de lus : wie zich vastklampt aan een handvat of zijn hand erin steekt, als hij een ongelovige is, omarmt de islam en klampt zich vast aan de meest betrouwbare handgreep, en als hij wakker wordt met zijn hand erin, zal hij in de islam sterven . En geeft het gezelschap van de wereld aan en werk met wetenschap en boek ….

…En wie ziet dat hij glas in zijn hand heeft en het valt en breekt, dan scheidt hij van zijn vrouw, en als hij geen vrouw heeft, zal een van zijn familieleden sterven ….

Glas : het heeft geen overleving, het komt uit de essentie van vrouwen en het is minder schadelijk om het in een container te zien . En er werd gezegd dat het een zorg is die niet kan overleven, en zijn gebruiksvoorwerpen zijn eerder genoemd in de sectie over wijn en hun vaten . En het kwam in het nieuws op gezag van Umm Salamah, moge God tevreden met haar zijn, dat ze huilend uit haar slaap opstond, dus werd mij daarover gevraagd en ze zei : ik zag de boodschapper van God, moge God hem zegenen en schenk hem vrede, met een fles in zijn hand, dus zei ik: Wat is dit, o Boodschapper van God? Hij zei dat het bloed van Hussein erin was verzameld en al snel kwam de rouw om Hussein, vrede zij met hem ….

…En wie het ziet alsof hij een koperen bekken gebruikt, dan koopt hij een Turks slavin omdat het koper van de Turk komt, en als het bekken van zilver is, dan is het slavin die door Romeinen is gekocht, en als het van goud, dan komt het toe aan een mooie vrouw die bestelt wat hij niet kan en kost wat hij niet kan dragen, zelfs als het van glas is gemaakt, een arme meid en als het is met Wie de kristallen bol hij trouwt ….

…Ibn Sirin zei: Als het witte glas is gemaakt, wordt het geïnterpreteerd volgens de religie en de wereld, vooral als zijn naam erop staat, en als het koning is, dan zal het worden geïnterpreteerd zodra het verschuldigd is ….

…En de voet : de versiering van een man en zijn geld, en haar tenen zijn slavinnen en zijn knechten. Als hij enkele van zijn vingers zag, steeg hij op naar de hemel, en enkele van zijn dienaren of dienstmaagden stierven ….

…De imam liep te voet, verborg zijn geheim en zegevierde over zijn vijand ….

Mok Als je droomde dat je uit een zilveren mok dronk, zul je in de nabije toekomst met ongunstige wetenschappelijke resultaten te maken krijgen. Als je oud ontworpen mokken ziet, ontvang je gunsten en voordelen van vreemden . Als een zwangere vrouw een man een glazen beker met water geeft, duidt dit op verboden genoegens ….

…Aanwezig Als je ervan droomde je voeten te zien, voorspelt dit wanhoop . Je wordt overweldigd door de wil en het karakter van iemand anders . Als je naar de voeten van anderen kijkt, geeft dit aan dat je je rechten op een opgewekte maar beslissende manier gaat beschermen en dat je een plaats voor jezelf krijgt op het pad van het gewone leven . Als je droomt dat je je voeten wast, betekent dit dat je je door anderen laat misleiden . Als je droomde dat je voeten pijn deden, dan voorspelt dit een probleem met een beschamend karakter, en deze problemen zijn meestal familieruzies . Als je droomt dat je voeten gezwollen en rood zijn, dan zul je een verandering in je werk aanbrengen door je te scheiden van je familie . Dit is een slechte droom, aangezien deze gewoonlijk een schandaal en een opwindende gebeurtenis voorspelt ….

…De zandloper is een opstapelend uur, en het is een uur glas en er zit zand in. Het zijn twee individuen die verwijzen naar twee kinderen, twee broers of twee partners, en wie ziet dat er iets in hem is gebeurd, interpreteert het in termen van goed of kwaad . Minkam kan versiering en schoonheid aan de eigenaar aangeven . Een man vroeg me een keer, en hij zei : ik zag een nerts gemaakt van glas in een droom, dus ik vertelde hem : ik ben verloofd met een vrouw en ik wilde met haar trouwen, en dat de minka een echtgenoot is, dus de bovenste een deel is een man en de onderste is een vrouw ….

…Een mok is ook een van de damesjuwelen, aangezien hij van glas is . En drinken in een mok is geld van de kant van een vrouw . Er werd gezegd dat glazen van goud en zilver in het visioen beter zijn voor hun overleving, en glazen van glas breken snel en duiden de verborgen objecten van hun licht aan . En mokken een dialoog of er gebeurde een jongen ….

…Het gerecht is in een droom een ​​slavin of een bediende, dus wie ziet dat hij een koperen schaal gebruikt, dan koopt hij een dienstmeisje van de Turk, als het van zilver is, dan is het slavin een mooie Romein, en als het is van glas, dan is de meid een blanke vrouw, en als het van goud is, dan is ze een mooie vrouw die eist dat hij niet kan dragen Alimentatie besteedt onvrijwillig, en als het van glas is, dan is ze vrij om te trouwen haar en wees er blij mee . De tafel is heerlijkheid, verfijning, levensonderhoud en geld . Zie ook maar ….

…Likdoorns Als je droomde dat je nagels pijn doen aan je voet, dan betekent dit dat sommige vijanden je voorbereiden om je kwaad te doen, en je zult ongeluk krijgen, maar als je erin slaagt je voet van nagels te reinigen, zul je een groot landgoed erven van een onbekende bron . Als een meisje droomt dat ze aan likdoorns lijdt, betekent dit dat ze veel grote tegenslagen zal lijden en dat de meisjes van haar geslacht haar lauw zullen behandelen ….

…Wat is de visie van de rechterzool die bedoeld is om te reizen, dan reis je in de interpretatie en die van de plaat. Een vrouw en een ieder die ziet dat hij geen zool heeft of er niet mee loopt, hij stapt op een vrouw of een dienstmeisje, en als de zool nieuw is, dan is zij maagd, en als hij gebroken of gesneden is, dan is het is een maagd. En wie zag dat hij in een zool liep, een van hen verschilde van Zijn voet en hij liep met één voet, want dat is het scheiden van een broer of zijn partner op de rug van een reis met dood of leven, scheidt van zijn vrouw, of verkoopt zijn knecht, en als hij ziet dat zijn schoenen van hem zijn gestolen of dat iemand anders ze droeg en ze antwoordde hem, dan vermoordde hij zijn vrouw of dienstmeisje en iemand anders die zag dat zijn schoenen van hem werden afgenomen of zij heeft geen buren, want het is de dood van een vrouw en het verblijf van een reis vanwege haar haat…

…Abu al-Qasim Umar bin Muhammad al-Basri vertelde ons Btnis, hij zei dat Ali bin al-Musafir het ons vertelde, hij vertelde ons Ahmed bin Abdulrahman bin Wahb, zei hij, mijn oom vertelde het mij . Hij zei dat Abu Bishr het mij vertelde op gezag van Ibn Shihab. Hij zei dat Abu Salamah bin Abdul Rahman me vertelde dat Abu Hurairah zei : Ik hoorde de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, zeggen : Wie mij ziet in een droom is alsof hij mij zag in het wakkere leven, dan Satan imiteert mij niet . Abu Salamah zei, Abu Qatada zei, de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, zei : Wie mij heeft gezien, heeft de waarheid gezien . Abu Al-Hassan Abd Al-Wahhab bin Al-Hassan Al-Kalabi vertelde ons in Damascus, hij zei dat Abu Ayyub Suleiman bin Muhammad Al-Khuzai mij vertelde, op gezag van Muhammad bin Al-Musfah Al-Homsi, op gezag van Yahya bin Saeed Al-Qattan, op gezag van Saeed bin Muslim, op gezag van Anas bin Malik . Dat de profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, zei : Wie mij in een droom ziet, zal de hel niet binnengaan . Abu Bakr Muhammad bin Ahmed bin Muhammad al-Isfahani vertelde het ons in Mekka, die de Almachtige God bewaakte in de Grote Moskee. Hij zei: Abu al-Hasan Mohammed bin Sahl vertelde ons, op gezag van Mohammed bin al-Musfy, op gezag van Bakr bin Saeed, op gezag van Saeed bin Qais, op gezag van zijn vader, zei hij : The Boodschapper van God, vrede zij met hem , zei : Met hem : wie mij zag, zal de hel niet in een droom binnengaan . Professor Abu Saad, moge God tevreden met hem zijn, zei : God heeft Mohammed gezonden, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, een genade voor de werelden. Gezegend is hij die hem in zijn leven heeft gezien en hem volgt, en gezegend is hij die hem in zijn slaap ziet, want als hij hem als een schuldenaar ziet, zal God zijn schuld uitgeven, en als hij hem ziek ziet, zal God hem genezen . En als hij hem ziet in de noodzaak om de pelgrimstocht naar het huis uit te voeren, en als hij hem ziet in een onvruchtbaar land dat bevrucht is, of op een plaats waar onrecht zich heeft verspreid in plaats van onrecht in gerechtigheid, of op een vreselijke plek voor de veiligheid van zijn gezin, dit is als hij hem op zijn eigen manier ziet . En als hij ziet dat hij bleek van kleur is, versleten is of een deel van de prooi mist, duidt dat op de zwakte van de religie op die plaats en de opkomst van ketterij, en evenzo als hij een armoedige kleding ziet . Als hij ziet dat hij in het geheim zijn bloed dronk voor zijn liefde, dan wordt hij gemarteld in de jihad, en als hij ziet dat hij openlijk dronk, duidt dit op zijn hypocrisie en drong het in het bloed van zijn familie en hielp ze hen te doden . Als hij hem ziet alsof hij ziek is, dan verergert hij zijn ziekte, dan worden de mensen van die plaats hervormd na corruptie, en als hij hem zag rijden, vrede zij met hem, zou hij zijn graf bezoeken, rijdend, en als hij zag hem te voet bezocht, ging hij hem te voet bezoeken, en als hij hem zag staan, was zijn bevel duidelijk, en als hij zag dat hij de oproep tot gebed deed op een plek waar Omar dat ruïneerde, en als hij het zag alsof hij ervan eet, dat is wat hij hem beval de zakat van zijn geld te betalen . Als hij ziet dat de profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, is gestorven, dan zal een van zijn nakomelingen sterven, en als hij zijn begrafenis op een plek ziet, is er een grote ramp, en als hij ziet dat hij heeft volbracht zijn begrafenis zelfs voor een graf, dan is hij geneigd tot ketterij . En als hij zag dat hij zijn graf had bezocht, zou hij veel geld verdienen, en als hij zag alsof hij de zoon van de profeet was en niet van zijn nakomelingen, geven zijn visioenen aan dat zijn geloof gezuiverd was, en of hij zag dat hij de vader was van de profeet, vrede zij met hem, hij gaf de zwakheid van zijn religie aan en de zwakte van zijn geloof en zekerheid . Het zien van een enkele man, de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en hem vrede schenken, in een droom heeft geen betrekking op hem, maar doordringt eerder de moslimgemeenschap . Er is overgeleverd dat Umm al-Fadl tegen de Boodschapper van God zei, moge God hem zegenen en vrede schenken : ik zag in een droom alsof een paar van je lichaam werden afgesneden en in mijn schoot gelegd , en hij zei : Goedheid Ik heb gezien dat Fatima, als God het wil, een jongen zal baren en hij zal op je schoot worden gelegd . Ze baarde Fatima Al-Hussein, vrede zij met hen, en hij werd in haar schoot gelegd . En er is overgeleverd dat een vrouw zei : O Boodschapper van God, ik zag in een droom alsof er iets van je lichaam in mijn huis was. Hij zei : Fatima baart een jongen en geeft hem borstvoeding, en zij baarde Hussein en gaf hem borstvoeding . Als de profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zag dat hij hem iets van de meest begeerlijke goederen van deze wereld, of eten of drinken, had gegeven, dan is het goed dat hij zoveel bereikt als hij hem gaf, en als wat hij hem gaf was van een armzalige substantie, zoals watermeloen en andere, dan zou hij van iets groots worden gered, behalve dat het gekwetst en moe zou zijn . Als hij ziet dat een van zijn leden, vrede zij met hem, met de auteur van het visioen, het heeft bereikt, dan is hij een ketterij in zijn geruchten en heeft hij zich eraan gehouden zonder de rest van de wetten van de islam en liet hij anderen zonder de rest van de moslims . Ik hoorde Abu al – Hasan Ali bin al – Baghdadi, scène van Ali bin Abi Talib, moge Allah tevreden met hem zijn zegt : zoon vader zei een dokter de armen : het was mijn doof tien jaar, en ik bracht de stad en besloot tussen het graf en de preekstoel, ik zag de Profeet van Allah vrede zij met hem in een droom, ik zei : O Boodschapper van Allah Je zei: Degene die mij de middelen vroeg, mijn tussenkomst is vereist voor hem, hij zei : Moge God je genezen , wat ik zei, maar ik zei : Degene die om de middelen van God vroeg, mijn voorspraak is voor hem vereist, zei hij, dus vertrok hij van mij met de zegen van zijn woorden: God zegene je . Abdullah bin Al-Galaa vertelde over een situatie die de stad van de Boodschapper van God binnenkwam, moge God hem zegenen en vrede schenken, en ik ging naar het graf van de Boodschapper van God voor hem, en ik begroette hem en zijn twee metgezellen , moge God tevreden met hen zijn, toen zei ik : O Boodschapper van God, het kon me niet schelen en ik ben je gast, toen stapte ik af en sliep zonder het graf, toen zag ik de profeet, moge God hem zegenen en hem schenken vrede, kwam naar me toe, dus ik stond op en hij gaf me een brood, dus ik at er wat van en lette op en had wat brood in mijn hand . Op gezag van Abu al-Wafa al-Qari al-Harawi zei hij: ik zag de uitverkorene, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, in een droom in een vluchtigheid in de jaren zestig en driehonderd, en ik gebruikte om met de sultan te lezen, en ze hoorden en spraken niet, dus ging ik in klaagzang naar huis, dus sliep ik en zag de profeet, vrede en zegeningen zijn met hem, alsof hij van kleur was veranderd, dus vertelde hij me: vrede zij met hem : Leest u in de Koran het woord van de Almachtige God in de handen van mensen die spreken en horen en niet lezen? Lees hierna niet behalve wat God wil . Ik merkte het op terwijl ik de tong vier maanden lang vasthield, en als ik het op de patch moest schrijven, kwamen de eigenaren van de hadiths en opiniemakers bij me, daarna gaven ze een fatwa uit die ik aan het eind spreek van de kwestie, omdat hij zei : Behalve wat God wil, wat een uitzondering is, dus sliep ik vier maanden later op de plaats waar ik voor het eerst sliep. Ik zag de profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, in een droom zijn gezicht toejuichend, en hij zei tegen mij : is het bewezen? Ik zei : Ja, o Boodschapper van God . Hij zei : wie berouw heeft, God zal hem vergeven, uw tong uitsteken . Hij veegde mijn tong af met zijn wijsvinger en zei : Als je in de handen van een volk bent en je leest het Boek van God, stop dan met lezen totdat ze het woord van God horen . Ik lette op en mijn tong was open, dankzij God . Er werd overgeleverd dat een man uit Al-Manaseer ziek werd, en hij zag de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, op een avond alsof hij hem vertelde of je beter wilt worden van je ziekte, neem dan nee en nee . Toen hij wakker werd, stuurde hij naar Sufyan Al-Thawri, moge God tevreden met hem zijn, met tienduizend dirham, en hij beval hem om het aan de armen toe te wijzen, en hij vroeg hem naar de uitdrukking van het visioen, dus hij zei de betekenis van zijn woorden, noch de olijfboom, want de Almachtige God beschreef het in zijn boek en zei : noch oosters noch westers . En het voordeel van de eigenaar is het gezelschap van de armen met jou, hij zei: Hij behandelde hem met olijven, en God schonk hem welzijn door de zegen van de Boodschapper van God te gebruiken, moge God hem zegenen en hem vrede schenken en vereren zijn visioenen . We leerden dat een man in een droom naar de Boodschapper van God kwam, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn. Hij klaagde bij hem dat zijn toestand krap was, dus zei hij hem om naar Ali bin Isa te gaan en hem te vertellen dat hij je zou betalen wat goed voor je is, dus zei hij: O Boodschapper van God, met welk teken? Hij zei hem te vertellen met een teken dat je me op de Batha zag, en ik was ongehoorzaam vanaf de grond, dus ik ging naar beneden en kwam naar me toe, dus ik zei: ga terug naar jouw plaats . Hij zei, en Ali bin Isa was ontslagen, en de bediening keerde naar hem terug . Toen hij het opmerkte, kwam hij bij Ali bin Isa, die destijds predikant was, en hij vertelde zijn verhaal. Hij zei dat het juist was, en hij betaalde hem vierhonderd dinar, daarna zei hij: geef je schuld uit en betaal hem nog eens vierhonderd dinar, daarna zei hij: maak er je kapitaal van, dus als je dat uitgeeft, ga dan terug naar mij . En hij noemde een man die wist wat je wilde van de mensen van Basra, en hij verkocht de talisman. Hij zei dat hij een schip had gestuurd van enkele gouverneurs van Ahwaz, en ik was het met hem oneens over de prijs ervan. Moge God hem zegenen en vrede schenken in een droom, dus ik zei tegen hem, o Boodschapper van God, dat die en die Abu Bakr en Omar vervloekte, moge God tevreden met hen zijn, hij zei: ~Breng hem naar mij toe. , en ik ging met hem mee, ~zei hij,~ leg hem neer en leg hem neer ~, dus zei hij:~ slacht het ~, dus ik zei: o Boodschapper van God, slacht het? Toen zei hij: ‘Slacht hem af totdat ze het driemaal zei, toen rolde ik het mes over zijn keel en slachtte hem af, en toen ik begon te zeggen, ga ik naar hem toe, verman hem en vertel hem wat ik zag van de boodschapper van God’. moge God hem zegenen en vrede schenken, dus ging ik en toen ik zijn huis bereikte, hoorde ik de wolf, en er werd gezegd dat hij stierf . En Ibn Sirin kwam naar een man die niet werd beschuldigd van zijn religie, angstig, en hij zei dat ik gisteren in slaap zag alsof ik mijn voeten op het gezicht van de Boodschapper van God had gelegd, moge God hem zegenen en hem schenken. vrede . Hij zei tegen hem: ‘Heb je gisteren bij je geesten gezeten?’ Hij zei ja, zei hij, dus hij deed ze af, dus deed hij ze eraf en onder een van zijn benen was er een dirham op hem, Mohammed, de boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken ….

…Uitglijden van de tong Dit duidt in een droom op een uitglijden van de voet en vice versa . Misschien duidde het wegglijden van de voet op het verdwijnen van wat er was gepleegd . En misschien blijkt uit vergeetachtigheid en vergeetachtigheid bij het zoeken naar kennis ….

…Het is in een droom de leeftijd van een persoon en zijn pilaar in zijn leven . Als hij ziet dat zijn been van ijzer is, zal zijn leven lang zijn . Als hij ze uit kolven ziet, komt zijn leven dichterbij . En als hij zag dat hij een been optilde en een been uitstrekte, dan werden zijn benen naar elkaar toe gedraaid, dan is zijn leven dichterbij gekomen, of dicht bij hem is een enorm moeilijke zaak . Als hij het been van een vrouw zag en haar daarna kende, zou hij met haar trouwen of met een ander trouwen . Als een vrouw haar benen blootlegt, is haar religie goed en zal ze beter zijn dan ze was . En wie veel haar op de benen van zijn benen ziet, Dion berijdt erop, sterft in de gevangenis . En wie ziet dat hij krom is, zal een overspeler worden . Het been is iemands geld en zijn levensonderhoud . Dus wie ziet dat zijn been van ijzer is, zijn geld blijft met zijn lange leven, en als zijn been van hout is, dan is hij zwak in het zoeken van zijn levensonderhoud en het zoeken naar zijn levensonderhoud, en als hij zijn lemen been ziet, kan hij zal spoedig sterven, of zijn geld gaat weg . En als hij een zoon, een dier of een koning had, ging een deel daarvan namens hem . En als hij zijn been ziet afnemen, is dat een tekort aan geld waarvan hij afhankelijk moet zijn, en dat kan zijn leeftijd zijn . En wie één been achtervolgt, is de helft van zijn geld kwijt . En wie ziet dat de benen van zijn benen zijn afgehakt, al zijn geld is weg, en geeft misschien zijn dood aan, tenzij er bewijs is in het visioen dat goedheid aangeeft, dan promoot hij zichzelf met een beer die hij berijdt, of een rit op een schip aangeven, of een goed dat hij doet, of een vriend die hem bereikt . En het been is vanaf de schacht te drijven, net zoals de voet vanaf de voet wordt aangeboden, de hiel is vanaf de hiel en de hiel is vanaf de hielen . En wie in een droom een ​​goed, dik been ziet, dit geeft de goedheid aan van waar hij naartoe rijdt of rijdt . Het haar op het been van de vrouw nam toe in vernedering en misleiding, en dit kan duiden op de opkomst van geheimen en begeleiding na misleiding, en misschien duidt het been op ernst . Als hij ziet dat twee benen gewikkeld zijn, duidt dat op angst en ellende . En het onthullen van het been is het bewijs dat we gebed en vernedering verlaten na heerlijkheid ….

…Saffier : vreugde en amusement, wie ziet dat het verzegeld is met robijnen, dan heeft hij een religie en een naam . Als hij zag dat hij een saffieren kruidnagel nam en een zoon verwachtte, zou hij een dochter krijgen . En als hij wil trouwen, zal hij trouwen met een mooie, mooie vrouw van religie, want de Almachtige God zegt : ~ Alsof het robijnen en marjans zijn .~ Als hij zag alsof hij uit de bodem van de zee of de rivier veel robijn haalde om door Michael te meten of met eerbied te worden gedragen, dan is het veel geld van een heerser, en veel robijnen voor de wereld is een wetenschap, en de gouverneur heeft een staat en de koopman heeft handel . Wee een vriend te zijn . En wie ziet dat hij heeft gekeken naar een essentie of parel die geen licht heeft, of in een fles die geen licht heeft, dan moet hij oppassen voor verstikking en leed, want de ziel in het lichaam is als licht in het glas en de essentie , of zijn geest is verdwenen, omdat de geest een eenvoudige substantie is . Als de saffier een vriend is, is hij hardvochtig, en wie ziet dat hij een krans van robijn en koraal heeft, dan is dat de trots en kracht van een mooie vrouw, en sommigen van hen zeiden dat saffier wordt toegeschreven aan vrouwen zodat het veel te tellen is ….

…De waarheid is in een droom een ​​paleis, dus wie ziet dat hij er een stuk parel in heeft geslagen, zal een paleis raken waarin bedienden en kruiken zijn . En het recht van al-Ashnan is een functie van het verlichten van zorgen en verdriet en het elimineren van schulden . De Jemenitische waarheid is een indicatie van het kind of de vrouw die in stand houdt, en kan worden aangegeven door het boek dat met twee uiteinden is gebonden . En de waarheid van vrouwen is een teken van zorgen en angst, en misschien een vagina voor degenen die in nood zijn, en van vreugde, echtgenoten en kinderen . En het glas rechts is een vriend die geen loyaliteit heeft . En de waarheid van verdriet duidt op de dienaar en de dienaar ….

…Hij is in een droom een ​​goed leven, dus wie hem in zijn huis ziet, is geluk, rijkdom, een verzameling, een buit en een huwelijk, omdat de Almachtige God zegt : ( Hij is degene die uit water een mens heeft geschapen en hem een ​​afstamming en een band ). En wie ziet dat het water helder en overvloedig is, de prijs zal goedkoop zijn en de eerlijkheid zal worden verspreid . En kauwen op water duidt op ernstige moeilijkheden in het leven, en het drinken ervan als veiligheid voor de vijand, en een vruchtbaar jaar voor zijn drinker . En als hij tijdens zijn slaap meer water dronk dan tijdens zijn waakzaamheid, duidt dat op een lang leven . En Ibn Sirin, moge de Almachtige God hem genadig zijn, zei : Water tijdens het slapen is een beproeving in de religie, omdat de Almachtige God zegt : ( Water in het donker, laten we ze erin verstrikken ). En het is een ramp, omdat de Almachtige God zegt : ( Voorwaar, God treft u met een rivier, en wie daarvan drinkt, is niet van mij, en wie hem niet voedt, is van mij, behalve degene die een kamer doorzoekt met zijn hand ). En wie zag dat hij water in een mok kreeg, dat was het bewijs van een kind . En wie ziet dat hij drinkt in een beker helder water, hij zal het goede ontvangen van zijn zoon en zijn vrouw, en dat het glas de essentie van vrouwen is, en water is de foetus . En wie zag dat hij warm water dronk, zou heel verdrietig worden . En wie ziet dat hij in water is, dan is hij verdrukking, verdrukking en benauwdheid . En wie ziet dat hij een heldere watervoorraad heeft, dan krijgt hij geld geërfd . En wie ziet dat hij water put, zoekt liegen onder de mensen . Stilstaand water zal opsluiten . Stinkend water is een moe leven . Heet water als het overdag wordt gebruikt, is een straf en straf, en als het ‘s nachts wordt gebruikt, is het een angst voor de djinn . Zout water is een zwoegen in het leven . Chagrin water is verboden geld . Zwart water geruïneerd . Geel water is een ziekte . En wie ziet dat hij zeewater drinkt, wordt ziek van de koning . Er werd gezegd : waterchaos is een oneerlijke sultan . En wie in troebel water baadt en in nood verkeert, hij zal er vanaf komen, ook al is dat zo . Hij is ziek, genezen door de Almachtige God, en als hij gevangen zit, zal hij overleven . Het zoute water is troebel . Hij voelde dat hij boven het water liep, dat de kracht van geloof en zekerheid in God, en er werd gezegd : hij reist of riskeert . En wie in diep water valt, dan valt hij in een wereld, en wordt erdoor gefinancierd, en dat de wereld een diepe zee is, en er werd gezegd : hij zal genot en genade verwerven . En wie ziet dat hij naar helder water kijkt en zijn gezicht er prima in ziet, dan is het goed voor zijn familie en buren . En wie zag dat hij water in de zee goot, zou aan een vrouw besteden . En het overheersende water zijn pijniging en opruiing . En wie ziet dat het water in een stad is toegenomen en de limiet heeft overschreden, dan zal er grote oproer en onenigheid zijn, en de goddelozen komen om . En zoet water is een toegestaan ​​levensonderhoud, een goed hart, kennis en leven voor degenen die de dood nabij zijn, omdat de Almachtige God zegt : ( Wij hebben van water al het levende gemaakt ). En misschien duidde het water de vrouw aan de alleenstaande, en de echtgenoot aan de vrijgezellin, en misschien duidde drinkwater op de drank van de armen . En wie zout zoet water wordt, verlaat zijn religie of wordt moeilijk voor haar zaken . Als hij water in een container droeg, droeg zijn vrouw . De toename van water in de tijd van zijn tekort, of het gebrek daaraan in de tijd van zijn toename, is een bewijs van onrechtvaardigheid en prijskaartje . En de explosie van water in plaats van hen en verdriet . En groen water is een lange ziekte . En van het drinken van zwart water, verdween zijn gezichtsvermogen . En wie ziet dat hij werd gemorst met heet water, zal worden opgesloten, ziek of ernstig ziek of doodsbang door de djinn . En wie ziet dat zijn kleren nat zijn van water, dan verblijft hij op reis of zit hij gevangen voor iets waar hij zich zorgen over maakt . En wie ziet dat hij water in een bundel of kledingstuk draagt, of dat het niet mogelijk is om er water in te dragen, dan is hij arrogant over zijn geld, zijn toestand of zijn leven . En wie ziet dat hij water kreeg in een beker, en hij had een zwangere vrouw, en de beker brak, dan zou de vrouw sterven, en als het water weg was en de beker niet brak, dan zou het kind sterven en vrouw zou worden afgeleverd . De wassing met koud water is berouw, een remedie tegen ziekte, een vrijlating uit de gevangenis en het wegnemen van schulden en zekerheid uit angst . En wie water uit een bron haalt, krijgt geld door bedrog en bedrog ….

…Wat betreft de tanden : zij zijn de mensen van het huis van de man, dus de bovenste zijn de mannen van het huishouden, en de lagere zijn de vrouwen, de hoektand is de heer van zijn huis, de rechter is de vader, de linker is de oom, en als ze niet twee broers of zonen zijn, als ze niet twee broers zijn, is de vierde de neef, de meisjes, de moeders en de tantes En wie hun plaats inneemt in de raad, de kiezen van grootouders, jonge zonen, de rechteronderplooi van de moeder en de linkertante, zo niet er twee zussen of twee dochters of hun plaatsvervanger zijn, het onderste kwadrant zijn de dochters van de ooms en dochters van tantes, en de onderste hoektanden zijn de dochters van moederszijde en tantes En onderkiezen, het verst van het huishouden van de man, zijn vrouwen en jonge meisjes . De beweging van sommige tanden is het bewijs van iemand die wordt geïnterpreteerd in de ziekte, en zijn val en verlies is het bewijs van zijn dood of zijn afwezigheid van hem door de afwezigheid van iemand die niet naar hem terugkeert, en of hij hem sloeg na het verlies het, dan keert hij terug, en zijn erosie is het bewijs van een ramp die degenen treft die hem toebehoren . Tanden klapperen over een ruzie tussen zijn familie . Als hij een korstje in zijn tanden ziet, is het een defect in zijn huishouden, hij moet ernaar terugkeren . Stinkende tanden zijn de lelijkheid van lof voor het huishouden, en de vermoeidheid van de tanden is de zwakte van de mensen van zijn huishouden, en de zuivering van de tanden van de tandplak duidt op de financiële kosten bij het ontkennen van hun zorgen . En de witheid van de tanden, hun lengte en hun schoonheid, een toename in kracht, geld en prestige voor het huishouden . Als hij ziet alsof hij is opgegroeid met zijn plooien zoals deze, dan zal zijn huishouden toenemen . Als hij ziet dat opgroeien met haar schadelijk voor haar is, dan zal de extra in het huishouden een schande en een plaag voor hem zijn . Als hij zag alsof hij zijn tanden had getrokken, gaven zijn visioenen aan dat hij zijn baarmoeder had doorgesneden, of dat hij zijn geld zou uitgeven aan een hekel aan hem . Als hij ziet alsof hij zijn tanden met zijn tong gooit, worden de zaken van zijn huishouden bedorven door woorden die hij spreekt . Als hij ziet alsof zijn tanden van goud zijn, en als hij van de mensen van kennis en woorden is, worden zijn visioenen geprezen, anders worden ze niet geprezen, omdat ze duiden op ziekte of vuur in andere dan kennis en zijn volk, en als hij ziet alsof ze van zilver zijn, het duidt op geldverlies . Als hij het van glas of hout ziet, duidt dit op de dood . Als hij de kassen van zijn tanden ziet, vallen ze eruit en groeien ze op een andere plek, wat aangeeft dat zijn zaken en maatregelen zijn veranderd . En er werd gezegd dat wie zijn boventanden in zijn hand zag vallen, het geld van hem wordt . Als hij haar op zijn schoot zag vallen, dan is hij een zoon, want de Almachtige God zegt : ~ En hij spreekt tot mensen in de wieg .~ Ik bedoel in steen . Als hij haar op de grond zag vallen, is het de dood . Als hij zag alsof hij de gevallenen van zijn schapen ving en hem niet begroef, dan profiteert hij in plaats van iemand zoals hij in mededogen en advies, evenals interpretatie bij de rest van de leden als een plaag het kwelde en niet begroef het . Als hij ziet alsof er tanden in zijn hart zijn gegroeid, duidt dit op zijn dood, en er werd gezegd dat het vallen van de tanden duidt op een obstakel dat belemmert wat hij wil, en er werd gezegd dat het het bewijs is van het afbetalen van schulden. . Als hij ziet alsof al zijn tanden eruit zijn gevallen, en hij neemt ze in zijn mouw of in zijn steen, dan leeft hij een lang leven totdat zijn tanden eruit vallen en het aantal van zijn huishouden toeneemt . En als hij ziet alsof al zijn tanden zijn afgehakt en uit zijn zicht zijn verdwenen, dan zal zijn gezin voor hem sterven, en dat kan de dood van zijn eigen leeftijd zijn geweest . Van mensen en leeftijdsgenoten . En als hij ziet alsof mensen hem met hun kiezen wrijven of hem bijten, dan kan hij mensen nederig maken en niet vernederd worden, en er werd gezegd dat hij de mond moest maken als het huis, en de tanden zijn als de bewoners, dus wat er aan de rechterkant in zit, duidt op mannetjes, en wat van links staat op vrouwtjes. Alle mensen behalve een klein deel . En er werd gezegd dat wie zijn tanden zag breken, hij zijn schuld een beetje moest uitgeven . Als zijn tanden zonder pijn uitvallen, duidt dit op acties die ongeldig zijn . Als hij ziet dat het zonder pijn valt, geeft dat aan dat er iets in zijn huis is verdwenen . En als de tanden eruit vielen, verhinderden ze dat iemand iets deed door te spreken en te zeggen . Als er nog steeds pijn, bloed of vlees uitkomt, dan maakt dat de gewenste zaak teniet of bederft dat . Wat betreft de gezonde, vrije en reizende, als al hun tanden uitvallen, duidt dit op een langdurige ziekte en vervallen in tuberculose zonder dood te gaan, en dat is dat een persoon geen sterk voedsel kan krijgen zonder tanden, maar hij gebruikt bekers en sappen, maar eerder sterft niet omdat de doden hun tanden niet verliezen, en datgene wat Hij de doden niet aan de doden aanbiedt. Hij is een redder voor de zieken. Om deze reden werd hij prijzenswaardig door ziekte . En als al hun tanden eruit vallen, dan geeft het de snelheid aan waarmee ze van de ziekte overleven, en wat de reizende kooplieden betreft, het geeft de lichtheid van hun zwangerschap aan, vooral als hij ziet dat deze tanden bewegen, en als hij ziet dat als sommige van zijn tanden lang zijn geworden en meer bot zijn geworden, duidt dit op een ruzie en ruzie in een huis . En als zijn tanden zwart, verrot en krom waren, en hij hun val zag, zou hij van alle tegenspoed worden gered . Als hij ziet alsof zijn tanden eruit vallen terwijl hij ze in zijn hand of met zijn baard en op schoot neemt, geeft dit aan dat zijn kinderen zijn afgesneden, dus hij is niet voor hem geboren, en wat hij baart is noch links, noch verhoogd . En hij vertelde dat een man zag dat al zijn tanden eruit vielen, en hij was zo verdrietig, en hij vertelde zijn visioen op een kruising, en hij zei : Al je tanden zullen voor je afsterven, en het was zo . En een ander zag alsof hij drie tanden uit zijn mond had genomen in zijn handpalm, en hij bevestigde zijn vingertoppen eraan, dus vertelde hij hem dat hij anderhalve dirham had gevonden ….

…Het is een teken van het einde van de term in een droom . Tanden kunnen duiden op geld, dieren, loontrekkenden, dood en leven, en op deposito’s en geheimen . De tanden zijn de bewoners van het huishouden van de man, de hogere zijn de mannen aan de kant van zijn vader, en de lagere zijn de vrouwen aan de kant van zijn moeder . De bovenste twee zijn de vader en de oom, of zussen en twee zonen . Het kwartet is de neef van de man . De hoektand is de meester van zijn huishouden . En premolaren mannetjes en zonen van ooms van moederskant . En kiezen voorouders . De twee onderste plooien zijn de moeder en tante, of de twee zussen en twee dochters . Het onderste kwadrant is de dochter van een neef of tante . De onderste hoektand is de meester van zijn huishouden . En de lagere premolaren, de dochter van zijn tante of de dochter van zijn oom . De onderste en bovenste kiezen zijn het verst verwijderd van het huishouden van de man en de grootmoeder . Als een enkele tand er vanaf beweegt, is het een ziekte, en als hij valt of verloren gaat, is het de dood . Als iemand ziet dat sommige van zijn tanden eroderen, zal hij door rampspoed worden getroffen . En als hij ziet dat zijn kudde langer, mooier en witter is dan hij was, dan zullen zijn vader en oom aan kracht winnen en meer geld verdienen . En als hij zag dat hij zijn tanden behandelde, trok hij ze eruit, en als hij zijn geld uitgeeft aan haat of de baarmoeder snijdt . En als hij een zwartverkleuring in zijn tanden ziet, dan is hij een defect in zijn huishouden . Als hij een stank van zijn tanden ziet, prijst hij de mensen van zijn huishouden lelijk . Als zijn tanden bewegen, is dat de ziekte van zijn familieleden . Als hij ziet dat zijn tanden gebroken zijn, gaat een van zijn familieleden of vrienden dood . De tanden aan de rechterkant duiden mannen aan, en wat aan de linkerkant was, duidt op vrouwtjes, en de tanden aan de rechterkant duiden op oudere mannen en vrouwen, en de tanden aan de linkerkant duiden op jongeren van hen . De maqadiem van de tanden duiden de jongens aan, de hoektanden duiden de helft aan, en de kiezen van de kiezen duiden op de ouderen onder hen . Als iemand ziet dat zijn tanden van goud zijn, is dat prijzenswaardig en het bewijs van een brand in hun huis of geelzucht . Als hij ziet dat zijn tanden van glas of hout zijn, duidt dat op een dood die hem verslaat, en als hij ze van zilver ziet, dan is dat een bewijs van schade en verlies . En als hij zag dat zijn deprimerend was gebroken, stierf zijn zoon . En als hij een of meer wormen op de winningsplaats ziet, zal hij ze opvolgen . Als hij zag dat sommige van zijn tanden lang waren, zou hij ruzie maken met zijn familie . Als hij zag dat hij al zijn tanden had uitgetrokken, zou zijn familie vóór hem sterven . En wie zijn tanden ziet graven, zijn familie laat hem in de steek . En wie ziet dat hij een fout in zijn gebit heeft, geeft aan dat zijn gezin uiteen is gedreven en dat er een defect tussen hen is of dat zijn geld afneemt . En als het vlees van tussen zijn tanden wordt gezuiverd, zal hij een volk roddelen . En er werd gezegd : de tanden duiden op de parelketting voor vrouwen . Ibn Sirin, moge de Almachtige God hem genadig zijn, zei : De kies werd uitgetrokken in een droom, de baarmoeder van een jongen werd doorgesneden . De vermoeidheid van de tanden duidt op de zwakte van de mensen van zijn huishouden . En de ramen in de droomvolgers . Het trekken van de tand duidt op de komst van de afwezige of de dood van iemand die hij dierbaar is . Hij trok zijn tanden uit met zijn hand, hij gaf zijn geld op een slechte manier uit, of bond met zijn familie vast zonder dat hij het wist, of hij deed iets verwerpelijks en had er spijt van, dus als hij zijn tanden naar hem uittrok , gaf iemand zijn behoefte aan voor een hypotheek of verkoop . En het vernieuwen van de tanden die in een droom zijn verwijderd, is het bewijs van tegenstand en winst na verlies ….

…Wit : De Almachtige zei ( op blekende gezichten en heersende gezichten ) Surah Al – Imran 106 – betekent de boer ( en witte ogen van verdriet hij Kzim ) Surah Yusuf 84 – betekent blindheid (.. totdat het voor jou duidelijk is witte draad .. ) Soera 187 – betekent zekerheid ( en Admm je hand tegen je vleugel wit uit is slecht ..) Soera Taha 22 – betekent de veiligheid van de ziekte ( bracht hen een glas van een bepaalde * witte sensatie van drinkers ) Saaffat 46 – betekent sereniteit De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) (… als zuivert het witte kleed van onzuiverheid ) – betekent goed werk en veiligheid van het bed…

…Caleidoscoop Als je in een droom een ​​probleem voor je ziet werken, voorspelt dit stille veranderingen met weinig passende beloften die er inherent aan zijn . Een caleidoscoop : een hulpmiddel dat bewegende stukjes gekleurd glas bevat zodra ze van positie veranderen totdat ze een eindeloze reeks verschillende gekleurde geometrische vormen weerspiegelen ….

…Wat betreft doodskisten en vaten: wie ziet dat hij een kist heeft gekocht, die hem heeft geschonken of vanuit de hemel naar hem is neergezonden, hij zal gezegend worden met bezit, kennis, dromen, levensonderhoud en rust. De kist kan de vrouw van de man zijn of zijn winkel. Als hij ziet dat er een ongeluk in is gebeurd, of wie een goula, een kledingstuk, een zak of iets dergelijks ziet. Van de vaten, is het een container voor wat er in zit, en misschien was dat het menselijk hart een vat voor wat erin zit van goed of kwaad, en wie ziet dat zijn tas door de bodem is gescheurd en eruit is gegaan, dan is de tas zijn lichaam en het geld is zijn ziel, dan is hij onvermijdelijk verloren en wie ziet dat hij draagt ​​een lege zak is zijn leeftijd op, en wie ziet dat hij een defect of een mok of iets dergelijks heeft gekocht, dan trouwt hij met een vrouw, en wie ziet dat hij iets van gebroken glas draagt, dan heeft hij geld, en wie ziet dat hij een mok water in zijn hand heeft en uit zijn hand valt en breekt en het water in zijn hand blijft, dan baart zijn vrouw een jongen en blijft haar zoon over en wie potten in zijn huis ziet Kruiden of pannen of potten of pannen en mensen zijn er bekend mee. Als er een zieke is overleden, en als de patiënt van hem eet, is dit een bewijs van zijn dood. De potten kunnen een teken zijn van de waarde van het huis en het nummer van haar man, en wie ziet dat hij zijn lamp afveegt of zijn gloeidraad repareert, het is een goed nieuws voor hem dat zijn gezichtsvermogen veilig is, de gezondheid van zijn zoeker, en wie ziet in Canon, macht of Masrjiah, goede of slechte corruptie.De waarde hiervan zit in de waarden van het huis, en wie iets ziet van kannen, rituelen, omstandigheden en gebruiksvoorwerpen, omdat het allemaal vrouwen zijn en dienaren, wat hij in hen zag van goedheid of corruptie, dan wordt dit uitgelegd in de dienaren en slaven en de bijl is een dienaar en de zalving is een dienaar….