…Wat betreft de kettingen, ze worden geïnterpreteerd door de bedienden en de kettingen van de tralies worden geïnterpreteerd door de bedienden van de rechter en hun vonnissen zijn in containers die worden overgedragen met geld. Wat betreft de gember en de beperking, hun uitdrukking is genoemd in hun hoofdstukken in hoofdstuk 25, en wat betreft wat gemaakt is van de bovengenoemde metalen zoals gebruiksvoorwerpen, kommen en dergelijke, hun uitdrukking komt in hun hoofdstukken in hoofdstuk 72. Overige dan wat hij doet van elk type dat compatibel is met zijn nationaliteit, zijn we gekomen…

…Abu Saeed, de predikant, zei: ~Wie ziet dat hij een gouden armband in zijn hand heeft, dan wordt het geïnterpreteerd als een erfenis, en misschien zullen de mensen van gerechtigheid een toename hebben in zijn gehoorzaamheid en goede daden, omdat God Almachtig zegt dat ze gemaakt zullen zijn van gouden armbanden . ~…

…Er werd gezegd dat hij die zag dat hij een gouden ring gaf in de vorm van ringen zonder toe- of afname, een bezwaar is gemaakt in de religie, en als het een inscriptie had waarin het werd geprezen, zijn de gevolgen goed, en als het anders is dan het is dan zijn uitdrukking ertegen ….

En wie ziet alsof hij een band met een man heeft, zijn visioen geeft aan dat hij een grote zonde heeft verworven en vreest dat de sultan wraak zal nemen op zijn uitspraak: ~En je ziet criminelen in die tijd gebonden in handboeien .~…

De oorbel van goud staat voor een zangeres . Hij vertelde dat er een man naar Ibn Sirin kwam en zei: ~Ik zag een oorbel in een van mijn oren~, en hij zei: ~Hoe zing je?~ Hij zei dat het geluid goed is, en hij zei dat het dat was. Als hij de oorbel van zilver ziet, leert hij de hele koran uit zijn hoofd. Hij heeft een dochter, ook al was de visionaire vrouw zwanger, zij had een zoon . En wie in zijn droom een ​​vrouw ziet wiens oor een oorbel en een zwaard is, dan heeft hij een handel in een welgestelde stad met veel slavinnen en slavenvrouwen, want in interpretatie is een vrouw een bedrijf, en dat is ook zo. het slavin ….

En wie ziet alsof hij een schaal met goud, een kruik of een mok heeft geraakt en een knoopsgat heeft, dan is hij een bediende die het koopt, of een vrouw die met haar trouwt, of een dienstmeisje met een slechte moraal . Sommigen van hen zeiden : Wie ziet alsof hij gebruiksvoorwerpen van goud en zilver gebruikt, begaat zonden, en wat hij daarvan ziet voor de doden, de soennieten, is goed nieuws, want de Almachtige God zegt : ‘ Ze zijn omgeven door platen van goud en bekers . ~…

Wat het goud betreft, het wordt met gezag geïnterpreteerd ….

En wie vijf dinars in zijn handpalm ziet, geeft aan dat er vijf gebeden worden gehouden, en als ze uit zijn handpalm zijn verdwenen, dan interpreteert hij het in tegenstelling tot hem, en als er twee verloren zijn gegaan, duidt dit op een verspilling van twee tijden en het wordt daarop afgemeten, en wie veel dinars vindt en ze op een krappe plek plaatst, geeft het behoud van het vertrouwen van moslims aan ….

Contracten als ze van goud zijn en ze zijn gekroond of van goud en ze zijn verboden en gevuld, dan worden ze geïnterpreteerd met een verbond, vertrouwen, pact of testament. Wat voor goeds en schoonheid hij daar ook van vindt, dan is hij een vervulling van het verbond, en als hij iets anders ziet, dan is zijn uitdrukking tegen hem en haalde hij zijn uitspraak aan: O jullie die geloven, vervul de contracten . En wie denkt dat hij veel contracten verschuldigd is, dan is hij zwak van wat we hierboven noemden als hij denkt dat het dragen van haar een last is, en het contract wordt overgedragen aan de vrouw in het huwelijk ….

Wie ziet dat hij goud heeft geslagen, bijna ogenblikkelijk of anderszins, dan zal hij door hen worden geslagen, en hij blijft en sieraden zijn beter dan anderen ….

Al-Dhahabi’s visie duidt op vreugde en genot . En misschien verwijzen naar degenen die waarheid met leugen vermengen ….

Wat betreft de dinars, zei Daniël, wie ziet dat hij meer dan vier dinars in zijn bezit heeft, zal ergens door gehaat worden of hij hoort woorden en het is moeilijk voor hem evenzeer als het grote aantal dinars, en als het aantal van dinars is bekend, zijn bezorgdheid is klein ….

…Ketting Als je droomt dat je in kettingen bent vastgebonden, betekent dit dat er oneerlijke lasten op je staan ​​te wachten, maar als je erin slaagt ze weg te nemen, bevrijd je jezelf van onaangename sociale gehechtheid of werk . Het zien van kettingen gaat gepaard met laster en verraderlijke plannen van jaloerse mensen . Anderen vastgeketend zien, betekent pech voor hen ….

…Ketting Als je droomt dat je in kettingen bent vastgebonden, betekent dit dat er oneerlijke lasten op je staan ​​te wachten, maar als je erin slaagt ze weg te nemen, bevrijd je jezelf van onaangename sociale gehechtheid of werk . Het zien van kettingen gaat gepaard met laster en verraderlijke plannen van jaloerse mensen . Anderen vastgeketend zien, betekent pech voor hen ….

…Beperking Als je merkt dat je aan beperkingen gebonden bent, word je geagiteerd en geïrriteerd door de vijanden . Als je ziet dat anderen aan beperkingen gebonden zijn, zul je degenen overwinnen die je onderdrukken en boven je leeftijdsgenoten uitstijgen . Als u beperkingen ziet, bent u kwetsbaar voor gevaar en ziekte . Als je over kettingen droomt, geeft dit aan dat angstaanjagende vijanden je omringen met onderscheppingssituaties . Als je de kettingen breekt, betekent dit dat je de vallen van je vijanden overleeft ….

…Abu Sa’id, de prediker, zei: Er is niets goeds in het visioen van kuisheid, en wie denkt dat hij een overtreding heeft begaan, zal in grote nood vallen, volgens de Almachtige die zegt: ~ We zijn gewend aan de ongelovigen. met kettingen en kettingen . ~…

…En wie ziet dat hij een smaragd heeft geslagen, dan zal hij een broeder in God krijgen, goede broers en beleefde mannelijke kinderen, of nuttige kennis, of geoorloofd en goed geld, en wie ziet dat hij een kraal heeft geslagen of geeft, dan zal hij worden gekweld door bedienden en geld of van de nederige mensen van een minimale orde daarvan en wie ziet dat hij een ketting van goud of zilver heeft En daarin zit essentie of steen, dan volgt hij een mandaat en neemt hij vertrouwen en wie denkt dat hij veel kettingen of decennia heeft en hij verzwakt haar zwangerschap, dan verzwakt hij door met zijn kennis te werken en het te doen, en als de vrouw ziet dat ze een ketting of kettingen heeft, dan is de interpretatie daarvan in haar echtgenoot of haar waarden, en als ze denkt dat ze fit is, dan is het niet Het is beter voor hem, en als een man dat ziet, dan heeft hij verdriet, en er werd gezegd dat hij een vrouw trouwt, wiens gevaar voor vrouwen is zo gevaarlijk als een sieraad…

…Goud is niet prijzenswaardig in de interpretatie van de afkeer van zijn woord en zijn gele kleur, en zijn interpretatie van verdriet en een geldboete, en de armband ervan, als hij die draagt, is een erfenis in zijn hand, dus wie ziet dat hij draagt ​​iets van goud dan trouwt hij met een incompetent volk, en wie een goudstaaf slaat, zijn geld is weg of ze worden evenveel door hen geslagen Hij sloeg goud, of Sultan was boos op hem en legde hem een ​​boete op, en als hij dat zag het goud ging weg, hij argumenteerde in een haatkwestie en het viel in de tongen van mensen, en wie zijn huis zag met een madhhab of van goud, het vuur ontstond . En wie aan hem een ​​ketting of zilver of kralen of de essentie van een bewaker ziet en een vertrouwen imiteert, en wie twee armbanden van goud of zilver op hem ziet, er zal hem iets ergs overkomen van wat zijn handen bezitten, en zilver is beter dan goud, en er is niets beters in de armband en de saaie, de boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, zei: ~ Ik zag het was alsof er twee gouden armbanden in mijn handen waren, en ik blies ze op en ze vielen, dus Mosaylimah, de leugenaar, en al-Ansi, de eigenaar van Sanaa , namen ze mee. En wie denkt dat hij een enkelbandje van goud of zilver heeft, zal angst of opsluiting en terughoudendheid ervaren . En er wordt gezegd dat enkelbanden voor mannen hun kettingen zijn, en niets van sieraden is geschikt voor mannen in een droom, behalve een ketting, ketting, ring en oorbel . Alle sieraden voor vrouwen zijn een versiering, en misschien is de interpretatie van de armband en enkelband voor de echtgenoot speciaal . Als goud niet met juwelen is versierd, krijgt het een boete, en als het met juwelen is versierd, is het zwakker in het kwaad omdat er een andere naam in is opgenomen . En er werd gezegd dat vrouwenjuwelen vrouwen voor hun kinderen aanduiden, dus goud is voor hun mannen, zilver voor hun vrouwen, en het mannetje kan verwijzen naar mannen en het vrouwelijke naar vrouwen . En er werd overgeleverd dat een vrouw tegenkwam en zei : ik zag alsof ik een kom met fijn goud had, en het brak en snelde de grond in, dus ik vroeg erom, maar ik vond het niet, dus hij zei : Ben je een zieke slaaf of een slaaf? Ze zei ja, hij zei : hij gaat dood . Een persoon zag alsof zijn ogen van goud waren, dus hij wilde dat zijn ogen weggingen ….

…Goud Als u goud in uw droom bezit, zult u buitengewoon succesvol zijn in al uw projecten . Als een vrouw droomde dat ze geschenken van goud ontving, of het nu contant geld of gouden sieraden waren, dan zal ze trouwen met een rijke maar hebzuchtige man . Als u goud vindt, betekent dit dat uw sublieme capaciteiten u gemakkelijk in de voorhoede van de race om eer en rijkdom plaatsen . Als u goud verliest, verliest u door verwaarlozing de grootste kans in uw leven . Als je ervan droomde een gouden race te vinden, betekent dit dat je een ongemakkelijk voorrecht wordt opgelegd . Als u droomt dat u overweegt een goudmijn te runnen, dan zult u proberen de rechten van anderen toe te eigenen, en het is absoluut noodzakelijk dat u op uw hoede bent voor familieschandalen ….

…De kroon : Wat betreft de kroon, als een vrouw die op haar hoofd ziet, dan zal ze trouwen met een magere man met autoriteit of rijk, en als ze zwanger is, baart ze een jongen . En als een man hem op zijn hoofd ziet, dan zal hij buitenlandse macht verwerven, en als hij binnentreedt wat geschikt is voor hem, komt de vrede van zijn religie tot hem, anders is er iets dat de religie bederft, want het dragen van goud is niet prettig in de sharia voor mannen, en hij kan ook een vrouw zijn die met haar trouwt met een hoge mate van rijkdom en rijkdom, en als hij ziet dat wie gevangen zit in de gevangenis van de sultan, omdat hij hem naar buiten leidt en zijn zaak met hem eert, net zoals de orde van Yusef, vrede zij met hem, werd geëerd met de koning, tenzij hij een afwezige vader heeft, en hij sterft niet totdat hij hem ziet, zodat hij zijn kroon is, en de met substantie bezaaide kroon beter is dan alleen de gouden kroon . En er werd overgeleverd dat een man naar Ibn Sirin kwam en zei : Ik zag alsof er een gouden kroon op mijn hoofd was, en hij zei tegen hem : Je vader in een rijtuig was uit zijn zicht verdwenen, en hij had de boek over hem, en hij zei dat de kroon op het hoofd van de man is, zijn baas die boven hem stond, en dat iets dat hem dierbaar is, van hem is verdwenen. En zijn gezichtsvermogen is het meest dierbaar ….

…Een koning is moe, of hij is verlost van de nood die van een koning kwam, dus als hij een ring leent, heeft hij iets dat niet kan overleven . En als hij ringen ziet die op de markt worden verkocht, dan koopt hij het eigendom van de hoofden van de mensen . Als hij ziet dat de lucht ringen regent, krijgt hij in dat jaar kinderen . Als de vrijgezel ziet dat hij een ring heeft omgedaan, zal hij trouwen met een rijke vrouw, een maagd . Als de ring van goud is, dan is ze een vrouw wiens geld op is . Als hij hem verzegelt met een ring om zijn pink, hem er dan uit haalt en hem in zijn overwinning plaatst, hem dan afneemt en in het midden legt, dan beledigt hij zijn vrouw . Als hij ziet dat zijn ring om zijn pink een keer in zijn overwinning zit en het is in het midden, dan verraadt zijn vrouw hem . Als hij zijn ring verkoopt voor een dirham, meel of sesam, dan laat hij zijn vrouw achter met goede woorden of geld . En de lob was geboren . Als het kruidnagel van zijn ring van wezenlijk belang is, dan is het macht met prestige, pracht, veel geld en trots, en als het kruidnagel van zijn ring van aquamarijn is en hij een heerser is, dan is het een moedige en majestueuze sterke autoriteit, en als zijn kruidnagel een kracht is, dan is het een zwakke en beledigende autoriteit, en als de kruidnagel een groene saffier is, wordt hij geboren als een zoon van een gelovige en een begrip van wijsheid . De ring is gemaakt van het hout van een huichelachtige vrouw, en als een vrouw een ring krijgt, zal ze trouwen of baren . En wie een van de mannen met een gouden ring verzegelt, de heerser zal hem binden, of hij zal worden gekweld door angst, benauwdheid, vernedering of verdriet . Of iemand wordt boos op zijn zoon of zijn vrouw . En er werd gezegd : wie een ring ontvangt, krijgt een mooie vrouw en veel goeds, of hij hoort nieuws dat hij tevreden is . En wie een ring draagt ​​met twee lobben, een aan de onderkant van zijn handpalm, en de andere aan de achterkant van de handpalm, en hij breekt elk van hen is niet in tegenspraak met de andere, dan volgt hij twee staten, beide zichtbaar en naar binnen . En wie een gouden granaatring draagt, hij zal arm worden, en hij neemt de ring van de koning een huis om in te wonen, of zilver dat hij koopt of een vrouw met wie hij trouwt . De ring van God Almachtig nemen voor de asceet en aanbidder is de bescherming van de Almachtige God voor het kwaad . En het nemen van de ring van de profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, of van de wereld het goede nieuws van het verkrijgen van kennis, dit is als de ring van zilver is, en als het van goud is, is er niets goeds in. , en evenzo als het ijzer is omdat het het sieraad is van de mensen van de hel, en evenzo als het koper is, vanwege de inhoud van slechte woorden . En de ring van leidende sultan erin en zo . En wie onder de koningen zag dat hij het zegel van Salomo in zijn hand had, vrede zij met hem, dit duidde op de uitbreiding van zijn koninkrijk, zijn verovering van streken en het bereiken van doelen, en hij had zijn bezit kunnen afnemen en daarna terug naar hem, zelfs als hij een van degenen was die leefden van de oproep van de elfen, die daar een groot inkomen uit hadden . En wie ziet dat hij zijn zegel naar zijn volk stuurt, dan geven ze hem terug, dan preekt hij tot een volk en zij geven hem terug . En wie ziet dat zijn ring hem ernstig is ontnomen, dan zal zijn autoriteit van hem worden verwijderd . En wie ziet dat zijn ring verloren is gegaan, treedt erin binnen in zijn macht of in wat hij bezit, iets dat hem haat ….

…En sommigen van degenen die het visioen van de gouden armbanden uitdrukken, als ze in de handen worden gelegd en er oud op worden, dan bedoelen ze dat ze zullen gebeuren, en er werd gezegd van leugenachtige mensen, volgens wat werd genoemd in Sahih al- Bukhari zei op gezag van de profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn : “ We sliepen toen ik kwam met de schatten van de aarde, en hij plaatste twee gouden armbanden in mijn handen. Totdat ik ze blies, daarna blies ik ze, en ze vertrokken, dus de eerste van hen zijn de twee leugenaars tussen wie ik de eigenaar van Sanaa ben en de eigenaar van de duif ….

…Wat betreft de gordel, het is het voorkomen van voogdij, en als het bezaaid is, dan is het meer uitgesproken in de staat, en het is zo hoog als de waarde van de ring, en het staat bekend om zijn eerlijkheid en billijkheid in die staat. . Al-Kirmani zei: “Wie een halsband in zijn nek ziet, geeft aan dat hij beweert dat hij van een zo-en-zo stam is of van een zo-en-zo volk, en in zijn geval is hij een leugenaar . En Jabir al-Maghribi zei: ~Wie een gouden halsband in zijn nek ziet, dan duidt het op de hadj, en als het allemaal van goud is, dan duidt het op het bereiken van wat gewenst is .~ En wie ziet dat er een gouden ring in zijn nek zit, en als hij een verdorven persoon is, dan wordt hij geïnterpreteerd door zonden te begaan en door zijn onverzettelijkheid daarin .) En er werd gezegd dat wie zag dat zijn nek een pakking had van welk metaal dan ook, dan interpreteerde hij door zijn volharding in corruptie en zijn verspilling van zijn zaken en zijn verraad in zijn trouw, laat hem God vrezen en verzoenen wat tussen hem en God is en ophouden mensen pijn te doen ….

…De kroon De kroon in een droom verwijst naar kennis, de Koran en de koning . Misschien duidde het dragen ervan op de vernieuwing van het land of op de dwang van de vijand . Als een vrouw de kroon op haar hoofd ziet, zal ze trouwen met een magere, rijke of machtige man . En als ze zwanger was, beviel ze van een jongen . En als een man een kroon op zijn hoofd ziet, dan zal hij buitenlandse macht verwerven, en als iets dat hem fixeert de vrede van zijn religie binnengaat, anders zit er iets in dat bederft, want het dragen van goud is in de sharia voor mannen een afkeer . De kroon kan een vrouw zijn met een hoge macht, rijk en welvarend . En wie dat zag en een gevangene was in de gevangenis van de sultan, hij zou uitgaan en zijn bevel respecteren, net zoals het bevel van Jozef, vrede zij met hem, met de koning was, tenzij hij een afwezig kind had, dan zou hij niet sterven totdat hij hem zag en hij zijn kroon zou zijn . De met stof bezaaide kroon is beter dan alleen een vergulde kroon . En de kroon is de koning van de Perzen of Sultan . En als een vrouw zag dat er een gouden kroon op haar hoofd was, bezaaid met juwelen, en als ze ooit een man had getrouwd die werelds en rijkdom had en alleen waardig was, dan was kleine ziekte vreemd, als hij alleen dan van goud was. hij was de echtgenoot van een oudere sjeik, en als ze een man had, zou ze een zoon baren die de mensen van zijn huishouden zou domineren . Als Sultan ziet dat hij een gouden kroon droeg en vervolgens niet geloofde of prostitueerde, dan is zijn gezichtsvermogen verloren . Als hij een kroon van goud en essentie draagt, zal hij buitenlandse autoriteit verwerven en zijn religie verliezen . En er werd gezegd : wie ziet dat hij een kroon op zijn hoofd heeft en daarvoor in aanmerking komt, dan verkrijgt hij het leiderschap over zijn volk . Als een vrouw ziet dat haar kroon is ontvoerd en haar man ziek is, dan sterft haar man ….

…En wie ziet dat zijn benen vier kettingen hebben, dan krijgt hij vier kinderen ….

…Jaafar Al-Sadiq zei: Als sommige kettingen van goud zijn, dan duidt het op de Hadj, en als de verzameling van goud is, duidt het op voogdij ….

…Met betrekking tot immoraliteit: wie ziet dat hij geketend is, dan heeft hij ongeloof in God of zijn genade, en dit kan duiden op een slecht einde, en sommigen van hen zeiden dat het niet goed is om een ​​beloning te zien. Dus wie ziet dat hij een overtreding heeft begaan, valt in grote nood, zoals gevangenschap en anderen, en wie ziet dat zijn hand aan zijn nek is gekluisterd, duidt op gierigheid. Wat betreft de ketting, het duidt op het begaan van een zonde, en wat betreft de beperking, het geeft de volharding aan van de visionair in een zaak waarin hij in goed of kwaad verkeert, en wie ziet dat zijn voeten vier kettingen zijn, dan zal hij heeft vier kinderen, en wie ziet alsof hij aan een ketting is gebonden met een man wiens visioenen erop wijzen dat hij een grote zonde heeft verworven, waarvan hij de wraak van de sultan vreest….

…Het is voor vrouwen hun schoonheid en versiering . En wie ziet dat hij een ketting van goud, parel, robijn en kroon heeft, is een daad van moslims . De ketting is voor een man als ze zilvergeld heeft dat duidt op het huwelijk met een mooie vrouw, en als het van zilver en essentie is, dan is het een inclusieve staat met geld. En zwak . Een ketting voor een vrouw is geld dat haar man haar heeft toevertrouwd, en een ketting voor een zwangere vrouw heeft een mannelijke zoon . Als de ketting kapot is, wordt de gouverneur verwijderd . De ketting is voor een getrouwde vrouw, een jongen en voor een vrijgezellin, een echtgenoot . Als hij ziet dat hij kettingen en decennia heeft en hij is te zwak om ze te dragen, dan is hij zwak door met zijn kennis te werken en het te doen . Zie ook de ketting en de choke ….

…Een maristan is in een droom verwijst naar duiven, omdat het djinn en demonen vervangt, naaktheid onthult en verwerpelijke eigenschappen vertoont . En misschien wees hij het kantoor aan vanwege de discipline en zachtheid van de verklaring . Misschien wees hij op plaatsen van vermaak, spel, verwarring, geklets in spraak en gezinsscheiding . En het zien van een dode in Al-Maristan is in de hel de plaats van kettingen en ketenen . Als hij zichzelf in de praktijk met de zieken ziet, dan kan hij opsluiting aangeven vanuit het oogpunt van de sharia, en als hij bij de krankzinnigen is, duidt hij op gevangenschap bij degenen die verantwoordelijk zijn voor misdaden . Als het waar is, zal hij ziek zijn, en hij kan ziek zijn of sterven als een vreemdeling of als een martelaar . Misschien geeft dit voor de armen aan dat hij rijk is in de mensen met wat hij ontvangt van goedheid, luxe en hulp ….

…De ketting Parelketting in een droom voor vrouwen, hun schoonheid en versiering . De ketting gemaakt van parels en koraal is vroom en ontzag, terwijl de koran als puur en mooi blijft, en de essentie van de ketting is de essentie van zijn werk . Een vrouw houdt haar man of zoon vast . En een man kreeg een contract als hij celibatair was, hij trouwde, en als hij een kind had dat een man droeg die woorden had . De parel in interpretatie is het woord van de Almachtige God . En wie denkt dat hij veel kettingen en decennia heeft, en te zwak is om ze te dragen, dan is hij zwak van het werk met zijn kennis ….