En wie ziet dat er nog veel te doen is, wordt op drie manieren geïnterpreteerd als vijanden die pesten, of de opkomst van angst of bezorgdheid over iets ….

…Kruipend insect Het zien van kruipende insecten in een droom duidt op ziekte en veel problemen . Als u erin slaagt eraan te ontsnappen, betekent dit dat u een klein beetje succes zult hebben in uw bedrijf, en als u er niet vanaf komt, betekent dit de dood voor u of uw familieleden . Als je droomt dat een kruipend insect je aanvalt, kun je de komende dagen serieuze problemen verwachten . Als hij haar doodt, zal ze obstakels kunnen passeren . Als je een dood insect tot leven ziet terugkeren, geeft dit aan dat de geschillen en problemen waarvan je dacht dat ze dood waren, sterker en vijandiger zullen terugkeren . Als u een kruipende insecten te vangen, zonder jezelf pijn te doen, geeft dit aan dat de bitterheid en slechte humeur van je vrienden die je onderdrukking zal leiden, maar je zal slagen in het terugzenden van het water om haar stromen . Als een meisje verschillende soorten insecten ziet, moet ze veel onenigheid en ruzies verwachten . Haar vriend begint zijn web rond een ander meisje te weven . Als een van deze insecten erin bijt, betekent dit dat er een rivaal is die zal concurreren met haar geliefde en hem van haar zal wegrukken ….

…Als een vrouw droomde van een bronzen beeld, geeft dit aan dat ze er niet in zal slagen de persoon te verkrijgen met wie ze besloot te trouwen . Als het beeld tot leven komt of in beweging komt, word je ondergedompeld in liefdesaffaires, maar zonder dat er een huwelijk plaatsvindt . Een droom kan worden gevolgd door teleurstelling voor iemand . Als je droomde van bronzen slangen of insecten, voorspelt dit dat afgunst en vernietiging je zullen volgen . Als je brons ziet, is je geluk onzeker en onbevredigend…

…Bedwantsen in een droom zijn zwakke vijanden, en insecten duiden zorgen en verdriet aan . En de bug is een koppige, arme, zwakke man . En wie ziet alsof de beestjes het bevatten, zullen mensen lijden, verdriet en verdriet . En wie ziet dat een insect zijn keel is binnengedrongen of zijn keel heeft bereikt, dan komt een zwak persoon erin, en hij zal een beetje goed van hem lijden ….

…Schorpioen : Het is metamorfoseerd, en het is een perfecte man die enkele van zijn familieleden doodt, en als hij ziet alsof een schorpioen met vuur is verbrand, dan zal zijn vijand sterven . Als hij ziet dat hij een schorpioen heeft gepakt en die op zijn vrouw gooit, dan begaat hij een immorele daad, en dat is de hardste vijandschap . En er werd gezegd dat een schorpioen geld is, en haar doden is geld dat van hem uitgaat en dan weer naar hem terugkeert, en dat haar beet geld is dat niet kan overleven . Als hij een schorpioen in zijn broek ziet, wijst hij op de corruptie van zijn vrouw, en evenzo als hij haar op zijn bed ziet, en als hij ziet dat hij een schorpioen heeft ingeslikt, dan leidt hij in het geheim naar zijn vijand . Als hij schorpioenen in zijn maag ziet, dan zijn het zijn vijanden van zijn familieleden. Als hij ter plekke schorpioenenvlees eet, krijgt hij verboden geld van een vijand van een nemat vanwege overerving of iets anders . De doorn van de schorpioen, de tong van de roddelende man, en de schorpioen in het origineel, is een vijand die niet verandert vanwege de vuiligheid van zijn tong, en alle schadelijke insecten zijn evenveel vijanden als hun tegenslagen ….

…De hal is in een droom een ​​teken van troost, het verdwijnen van armoede, de gemakkelijke vrouw met weinig voorraden, of de nobele positie, die weinig gevaar oplevert, of de kennis die dicht bij de la is, en het rechtvaardige kind en de bijbehorende dienaar en het winstgevende geld . Dit is als het schoon en netjes is, maar als het vies, donker is of als je er insecten in vindt, wordt al het goede weerspiegeld in de mens ….

…Wat betreft vlees van ongedierte, het komt voort uit het geld van de vijanden, evenals van sommige insecten, en het vlees van elke soort waarover niet was besloten, wordt vermeld op wat iedereen zei in zijn hoofdstuk ….