…Een kopje thee Als u droomde van kopjes thee, voorspelt dit dat u zult zorgen voor het bereiden en regelen van alle vereisten van plezier en vreugde . Als een vrouw theekopjes breekt of ziet dat ze kapot gaan, zal een plotseling ongeluk haar geluk en voorspoed doen schudden . Als je wijn drinkt bij een kopje thee, voorspelt dit samen in de nabije toekomst vreugde en geluk ….

…Elke gele drank in een droom is een ziekte . Als hij een drankje drinkt terwijl hij het haat en het hem niet geeft, dan maakt hij een kleine ziekte en is dan genezen . En als iemand ziet dat hij honing, appel of aasstroop drinkt, dan is er voor de rijken goed en voor de armen slecht . En cider-voordeel . En wie in een droom een ​​drankje dronk voor een doel, geeft aan dat het verdwijnt, als het aanwezig was, anders duidt zijn drinken op het optreden van die ziekte . Een laxerende drank is een teken van vrijgevigheid of het tonen van geheimen . En wat de hoofdpijn van drankjes kalmeert, duidt op vriendelijkheid voor de vijanden en de betaling van tegenstanders met goede politiek . En wat op kleur lijkt, duidt op vreugde, vreugde en goedheid . En de drank van rozen en juleps duidt op een gebrek aan vertrouwen bij degenen die beloven . En wie in een droom een ​​onbekende drank dronk, duidt op verhoogde zekerheid en vervulling van geloften, vooral als het een geurige drank was, en als het een stinkende drank was, duidde dit op het ongeloof van zegeningen en afvalligheid van religie . Als hij ziet dat de doden de levenden een heerlijke en geurige drank geven, dan beveelt hij hem het goede te doen en verbiedt hij het kwaad, en geeft hij aan dat de doden in de hemel zijn . Misschien verwijst de onbekende drank naar de drank van de mensen van de waarheid en de mensen van zorg . Misschien duidt een drankje met een kopje op het drinken van een kopje Manun ….

…En wie ziet dat hij wijn met mensen die hen een kopje geeft drinkt, dan geeft hij het optreden van vijandschap tussen hen en het conflict, omdat de Almachtige God zegt: “ Satan wil alleen toebrengen vijandschap en haat tussen u , ” en misschien zal hij begaat een zonde met hen, en hij kan gewond raken in zijn geld ….

…En al-Kirmani zei: ~Wie zag dat hij cupping had gemaakt, hij imiteert een trust, of schrijft een boek over hem, of geneest ervan, zelfs als hij ziek en onschuldig is, omdat hij, moge Gods gebeden en vrede zijn met hem. hem, zei : De genezing van mijn ummah is drie verzen uit het Boek van God of een likje honing of een kopje cupping . ~…

…Beker Als je van een beker hebt gedroomd, betekent dit dat je plezier zult hebben dat zina veroorzaakt bij anderen . Als je een kopje breekt, voorspelt dit dat je je vriend niet onder controle kunt houden ….