…De roos : een zoon of eervol geld, en er werd gezegd dat een roos duidt op een afwezigheid of een boek . En er werd gezegd dat de rozen een paradoxale vrouw zijn, of een jongen die sterft, of een vak dat niet lang duurt, of een vreugde die verdwijnt, omdat de rozen niet kunnen overleven . En wie ziet alsof een jonge man hem een ​​antwoord heeft gegeven, dan betaalt een vijand van hem hem een ​​verbond dat niet voor hem geldt . En wie ziet dat hij een krans op zijn hoofd heeft, zal met een vrouw trouwen en de scheiding tussen hen zal dichtbij zijn . En als een vrouw dat ziet, dan heeft ze een echtgenoot in deze hoedanigheid . En de gelukkige roos is de bloem van deze wereld zonder kracht of overleving . En hij sneed de rozenboom in de wolken, en plukte de rozen met plezier, en plukte het wit uit zijn tuin, kuste zijn kuise vrouw . Als de rozen rood zijn, dan is zijn vrouw een opgewekt persoon . En als de rozen geel zijn, dan is ze een rechtgetrokken vrouw . En het oppakken van de rozenknopen die niet opengingen, het bewijs van een vrouw die een kind aborteerde . En er werd gezegd dat de rozen vriendelijk zijn . En wie een grote bekende roos oppakte, het werd herhaaldelijk door hem geaccepteerd voor een mooie, mooie vrouw die iedereen zou willen, die het lelijke artikel zou gooien, en ze was er onschuldig aan : een groep expressors zei : De twee winden zijn er weinig en velen van hen zijn verdriet . De rozen huilen, waanideeën en verdriet, behalve wat er wordt gezien op de plaats waar ze bekend zijn, zonder ze aan te raken of af te trekken . De basilicum huilt als hij uit zijn positie wordt gehaald en zijn boom sterft . Zolang hij in zijn plant leeft, vind je zijn geur, dan is hij een kind en zoiets . Evenals rozen, mirte, peper en alles dat wordt toegeschreven aan de twee winden, evenals pulsen en wat onbekend is aan het aantal oorsprong in de reproductie, zijn zij en verdriet . En ze eten peulvruchten en rouw, en munt rouw . Wat betreft de jasmijn : er is overgeleverd dat er een man naar Hasan al-Basri kwam, moge God hem genadig zijn, en zei : ik zag gisteren alsof de engelen uit de hemel kwamen en jasmijn uit Basra ophaalden . Al-Hassan herinnerde zich en zei : Basra-geleerden zijn weg . Er wordt gezegd dat Jasmine bezorgdheid en verdriet aangeeft, omdat de voornaam Yas is ….

…Een roos is in een droom een ​​man met eer, of de komst van een afwezige . En wie zag dat hij een reactie had ontvangen, ontving eer en liefde . Wie een witte roos kiest, accepteert een vrome vrouw, en als hij een rode roos kiest, accepteert hij een dunne vrouw, en wie een gele roos ruikt, accepteert een zieke vrouw . Veel rozen werden geaccepteerd . En er werd gezegd : een roos staat voor een vrouw die vertrekt of sterft, of een beroep dat voorbijgaat, of een vreugde die niet duurt . Wie een krans op zijn hoofd zag en celibatair was, zal trouwen . En de rozen geven de vriendelijkheid van herinnering aan . Rozenolie duidt op intelligentie, helderheid van geest, nabijheid tot mensen en zachtheid van de zijkant . En de roos duidt op vreugde en plezier . En er werd gezegd : de rozen zijn de komst van een reiziger of de komst van een boek, en een roos als de boom wordt afgesneden is zorgen en verdriet . En rozen plukken is een plezier . De gele rozen kunnen ziekte aanduiden, het rood de schoonheid en versiering, het wit voor de dirham en het rood de dinars . Zie ook cast ….

…En het plukken van de witte rozen uit zijn tuin is een bewijs van het kussen van een kuise vrouw ….

…En gele rozen uit zijn tuin halen is het bewijs van een heteroseksuele vrouw ….

…En rozen plukken is een plezier ….

…Een roos Als je ervan droomde een roos te zien die bloemen draagt ​​en bloeit, voorspelt dit de naderende vreugdevolle, gelukkige gelegenheid en dat je met heel je hart van je partner zult houden . Als een meisje droomt dat ze rozen aan het verzamelen is, zal ze een aanbod ontvangen en dat accepteren . Als je verwelkte rozen ziet, voorspelt dit de afwezigheid van iemand van wie je houdt . Als u witte rozen zonder zonlicht of dauw erboven ziet, duidt dit erop dat u een ernstige ziekte heeft die u kan doden . En als je de rozengeur inademt, leef je in een sfeer van puur plezier en geluk . Als een meisje bakken vol rozen ziet terwijl ze rozen plukt en ze in boeketten doet, zal ze blij zijn met een aanbod dat ze ontvangt van een persoon die ze zo koestert en respecteert ….

…Wat betreft de rozen, zei Ibn Sirin, de rozen worden in twee soorten gezien: een soort op de boom en een die is gesneden. Als het aan zijn boom hangt, duidt het op de jongen, en als het wordt gesneden, duidt het op verdriet en wenen ….

…Badkamerkamer Als je witte rozen in de badkamerruimte ziet en gele rozen in een doos, dan geeft dit aan dat ziekte het plezier zal verstoren, maar blijvende vreugde zal het gevolg zijn van deze frustratie . Als een meisje van een badkamer droomt, voorspelt dit dat zijn neigingen vaak gericht zijn op goedkope en absurde genoegens ….

…Als je droomt van een boeket rozen dat rijk aan kleur en mooi is, dan duidt dit op de erfenis van een rijk familielid dat je niet kent . Het duidt ook op vreugdevolle en vreugdevolle ontmoetingen tussen jonge mensen . Als je een verwelkte bos rozen ziet, symboliseert dit ziekte en dood ….

…Ismail bin Al-Ash’ath zei dat de rozen duiden op de aankomst van een boek van zijn afwezige ….

…Elke gele drank in een droom is een ziekte . Als hij een drankje drinkt terwijl hij het haat en het hem niet geeft, dan maakt hij een kleine ziekte en is dan genezen . En als iemand ziet dat hij honing, appel of aasstroop drinkt, dan is er voor de rijken goed en voor de armen slecht . En cider-voordeel . En wie in een droom een ​​drankje dronk voor een doel, geeft aan dat het verdwijnt, als het aanwezig was, anders duidt zijn drinken op het optreden van die ziekte . Een laxerende drank is een teken van vrijgevigheid of het tonen van geheimen . En wat de hoofdpijn van drankjes kalmeert, duidt op vriendelijkheid voor de vijanden en de betaling van tegenstanders met goede politiek . En wat op kleur lijkt, duidt op vreugde, vreugde en goedheid . En de drank van rozen en juleps duidt op een gebrek aan vertrouwen bij degenen die beloven . En wie in een droom een ​​onbekende drank dronk, duidt op verhoogde zekerheid en vervulling van geloften, vooral als het een geurige drank was, en als het een stinkende drank was, duidde dit op het ongeloof van zegeningen en afvalligheid van religie . Als hij ziet dat de doden de levenden een heerlijke en geurige drank geven, dan beveelt hij hem het goede te doen en verbiedt hij het kwaad, en geeft hij aan dat de doden in de hemel zijn . Misschien verwijst de onbekende drank naar de drank van de mensen van de waarheid en de mensen van zorg . Misschien duidt een drankje met een kopje op het drinken van een kopje Manun ….

…Al-Ataraj : De een is een jongen, en velen zijn lovend . En er werd overgeleverd dat de profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zei : ~ Zoals een gelovige die de Koran reciteert, is als een ambachtsman, de geur is goed en de smaak is goed .~ En zongen enkele dichters die sommige mensen prezen : als ze bomen waren citron vrolijk samen … Nora en wind en vrolijk luit en papier en sommigen van hen gehaat en door gevoel, zei hij : Het toont de hypocrisie omdat het schijnbaar in strijd is met het interieur en zong : gaf zijn broers Otrjh … huilde en had medelijden met het bevel van Aaavh en sommigen van hen zing ik in haar haat door het gezegde van degene die zei : ik heb je gerechtigheid gebracht … accepteer haar niet als ze gerechtvaardigd zijn, doe haar niet omdraaien, dan zal ik je zelf vernietigen … want haar heeft het ondersteboven verlaten en sommigen van hen zeiden dat alle naranj en citrus allemaal goed zijn, en dat alles, als het zoet is, de som van het geld aangeeft, en of het is zuur, het duidt op een eenvoudige ziekte en een jongen die door hem wordt gekweld en verdriet . De groene citroen geeft de vruchtbaarheid van de Sunnah aan en de gezondheid van het lichaam van de visionair, als hij het eruit haalt . En gele lavendel, vruchtbaar het jaar met ziekte . En er werd gezegd dat Al-Aturj een niet-Arabische, eerbare en rijke vrouw is, dus als hij zag alsof hij haar doormidden sneed, zou hij een verpleegster van haar en een zoon van een verpleegster krijgen . En als een vrouw in haar droom zou zien, alsof ze een kroon van citrusboompjes op haar hoofd had, zou ze trouwen met een man van goede mannelijkheid en religie . Als ze zag dat ze op haar schoot lag, zou ze een gezegende zoon baren . Als een man ziet alsof een vrouw hem een ​​fles heeft gegeven, zou hem een ​​zoon worden geboren . De man gooide een andere vrouw, wijzend op een huwelijksverzoek . En de naranj is niet de citrusvrucht in het gedeelte van Mohammed, en erboven in het hoofdstuk over haat, volgens de woorden van degenen die het haatten, en de meesten van hen haatten het vanwege het woord van vuur in zijn naam . En hij zong in de betekenis ervan : Als we de rozen een tijdje hebben gemist, dan … de tuin van Naranjna heeft ons gecompenseerd, hij beschouwt de overtreders en het heeft geschenen … zijn roodheid in de palm is een vuur uit de hemel, en het pluis is het equivalent van de gelovige in zijn smaak, zijn aroma, de vrijgevigheid van zijn boom en zijn essentie . En zijn fluitje doet geen afbreuk aan de kracht van zijn essentie, dus wie er één, twee of drie slaat , het is een jongen . Veel ervan is goed geld met de naam Saleh, en groen is beter dan geel . Misschien was de enige lekkernij een staat, en als het zoet werd gegeten, werd het geld ingezameld . Hoewel zuur een eenvoudige ziekte is ….

…Blossom is een plezier en goedheid in een droom . Wie een krans op zijn hoofd ziet, zal trouwen . En wie de dobbelstenen op een ander moment ziet, krijgt het . En bloemen van verschillende kleuren geven de wereld en zijn frisheid en zijn bezittingen aan . En bloesem is een goed nieuws over zwangerschap voor vrouwen en verlichting van zorgen . En een bloem in een droom is een mooie vrouw, dus wie haar ziet, stelt een mooie vrouw voor die geen familie van hem of haar is . En de bloem in een droom is een teken van gulzigheid, amusement, spel, gelach, fotografie en mooie kleding, dus wie haar in een droom tegenkomt, heeft zich misschien gekanteld naar wat we noemden, of hij komt iemand tegen die dat gebruikt, en hij kan trouwen of een dienstmeisje of zanger kopen . Venus is de vrouw van de koning . En er werd gezegd : een buitenlandse vrouw, wie haar ziet en celibatair is, zal trouwen met een vrouw van zijn geslacht . Zie ook rozen ….

…En wie ziet dat hij in een uitgestrekte woestijn is en dat er een aantal bloemen, winden en rozen in zijn ontsproten terwijl hij erin is, dan zal hij een man met een grote bestemming vergezellen en verwerven uit zijn kennis, rede en kennis, en het kan een benadering zijn van een rechtvaardige koning en het verkrijgen van het goede en voordeel als hij daarvoor geschikt is ….

…En wie in zijn tijd een rode roos aan een boom ziet, geeft aan dat het kind is overkomen, en wat betreft de rozen die niet in zijn seizoen zijn, duidt het op een ramp van zijn zoon ….

…En Jaafar al-Sadiq zei dat de rozen op zes manieren verwijzen naar een mooie jongen, een vriend en een gemene, ijdele, ontrouwe man, een slavin en een brave jongen, en een vrouw heeft een goede echtgenoot en een afwezig boek ….

…En wie ziet dat hij in een moskee, een school of een moskee is, en eromheen rozen, bloemen en groen verspreid, hij denkt dat hij slecht is en is daar onschuldig aan ….

…Violet is in een droom een ​​geweldige meid . De viooltjes en dergelijke van de twee winden zijn het bewijs van een vrouw die weinig kracht heeft, of een kortstondige jongen, of veel ziektes . Als hij viooltjes in zijn slaap ziet met iets van rozen, dan duidt dat op intimiteit en liefde ….