Oorbel in het oor : Wat betreft de oorbel voor mannen, het doet een daad van horen, en het plezier van het oor past niet behalve voor vrouwen, zoals zingen en de das slaan, anders doet hij wat hij niet zou moeten doen, en hij verrijkt de Koran, en als er niet zoiets is, kijkt ze naar de zwangere vrouw uit zijn familie, wat betreft zijn vrouw of dochter, het is Ze baart een jongen als de oorbel van goud is, en als de oorbel is zilver, en ze baart een vrouwtje . En wie een vrouw of een dienstmeisje in haar oren, een oorbel of een shanf ziet, dan zal hij een handel zien in een druk land, een picknick waar slaven zijn, en er zijn vrouwen die versierd zijn, omdat de vrouw en de dienstmaagd is een beroep, en het oor waarop de oorbel wordt geplaatst, zijn slaven en vrouwen. De wereld en haar schoonheid, omdat de schoonheid van alles parel is, en de koran en religie zijn gezegend, een goede stem en perfectie in haar zaken . En als hij toch een schoener was, zou hij een dochter hebben . Als een zwangere vrouw dit ziet, krijgt ze een mannelijke zoon . De oorbel en de sjaf zijn gelijk voor mannen en vrouwen, en als de oorbel van goud is, dan een zanger, en als het van zilver is, dan redt het de helft van de Koran . Er werd overgeleverd dat een man naar Ibn Sirin kwam en zei : Ik zag alsof er een oorbel in een van mijn oren zat, dus hij zei tegen hem : Hoe zong je? Hij zei dat ik een goede stem heb ….

…De oorbel van goud staat voor een zangeres . Hij vertelde dat er een man naar Ibn Sirin kwam en zei: ~Ik zag een oorbel in een van mijn oren~, en hij zei: ~Hoe zing je?~ Hij zei dat het geluid goed is, en hij zei dat het dat was. Als hij de oorbel van zilver ziet, leert hij de hele koran uit zijn hoofd. Hij heeft een dochter, ook al was de visionaire vrouw zwanger, zij had een zoon . En wie in zijn droom een ​​vrouw ziet wiens oor een oorbel en een zwaard is, dan heeft hij een handel in een welgestelde stad met veel slavinnen en slavenvrouwen, want in interpretatie is een vrouw een bedrijf, en dat is ook zo. het slavin ….

Oorbel is in een droom een ​​ruil voor iedereen die het in de oren van zijn vrouw of slavin ziet . Als een zwangere vrouw oorbellen in haar oor ziet, zal een mannelijke jongen haar dragen . Als de oorbel van zilver is, leert de jongen de helft van de koran uit zijn hoofd, en als het van goud is, leert hij de hele koran uit zijn hoofd . En als een alleenstaande vrouw dit ziet, zal ze trouwen . En de oorbel in het oor van de jongen is een sieraad . De oorbel voor een vrouw is haar echtgenoot, en de oorbel is voor haar kinderen . En wie een vrouw of een dienstmaagd ziet met een oorbel in haar oor of een kroonluchter, dan ziet hij een handel in een druk land ….

…Als de schede breekt en het zwaard wordt getrokken, sterft de vrouw en wordt de jongen bevallen . Als ze allemaal gebroken waren, zouden het kind en de moeder sterven ….

…Abu Saeed, de predikant, zei: ~Wie ziet dat hij een gouden armband in zijn hand heeft, dan wordt het geïnterpreteerd als een erfenis, en misschien zullen de mensen van gerechtigheid een toename hebben in zijn gehoorzaamheid en goede daden, omdat God Almachtig zegt dat ze gemaakt zullen zijn van gouden armbanden . ~…

Oorbel, een keel die in de oren is geplaatst, wordt geïnterpreteerd om het te zien, zag in zijn ooroorringen hij hunkert ernaar om de zaag erin een beetje essenties of uniek te horen zingen en elk van hen parel of ) meer dan dat het de koran of kennis van gerechtigheid en zag een Crdoah-parel. Zonder de andere, hij memoreert de helft van de Koran of doet iets van gerechtigheid dat niet volledig is, en er werd gezegd dat hij die een ring in zijn oren ziet, die dan zal worden versierd en mooi met mensen ….

…Wat betreft het planten van de oorbel, wat alfalfa is, hij deed iets dat zou groeien en voordelen en resultaten zou opleveren ….

…En wie ziet dat hij een oorbel heeft met zijn oren, dat is de keel, en als het type prijzenswaardig is als hij wakker is, dan is het goed voor hem, of hij nu mannelijk of vrouwelijk is, en als het niet Mahmud is, dan is het goed voor hem ….

Oorbel Als je oorbellen in dromen ziet, luidt dit goed nieuws en interessant werk in . Als je gebroken oorbellen ziet, geeft dit aan dat een onzedelijk personage tegen je zal worden gericht ….

…Er werd gezegd dat hij die zag dat hij een gouden ring gaf in de vorm van ringen zonder toe- of afname, een bezwaar is gemaakt in de religie, en als het een inscriptie had waarin het werd geprezen, zijn de gevolgen goed, en als het anders is dan het is dan zijn uitdrukking ertegen ….

…En er werd overgeleverd dat Khosrau Anushirwan zag alsof hij wijn dronk in een gouden jam met een varken dat in een jam van fedda dronk, dus vertelde hij zijn visioenen aan enkele voorbijgangers, en hij zei: Hij hield je vrouwen weg van de eunuchen en de straf en verzamelde ze en bracht me bij hen, dus hij deed dat en riep hem en hij ging naar binnen met een stok en zei dat ze de naakten van elk van hen moesten breken en gaf haar om te dansen, dus deed hij dat Om op één te dansen, steeg een deel van zijn fortuin op en ze zei dat ze een levend slavin is, dus beveel haar niet om te dansen. Zonder goed en voordeel, en de visie van het menselijke varken, een ruimhartige, lelijke, effectieve man zonder religie of religie ….

…En wie ziet dat de hiel van zijn zwaard is gebroken, wordt uitgelegd door de dood van een van zijn huishoudens ….

…En wie ziet dat zijn speer gebroken is, zal hem uitleggen tegen de dood van zijn zoon of broer ….

…En wie denkt dat hij iets van metaal heeft gebroken, en als het type iets is waar hij van houdt, dan worden ze verkregen, en als het type iets is dat afkeurenswaardig is, is er niets mis mee, en er werd gezegd dat goud breken is het verwijderen ervan en het breken van de substantie is een corruptie in het geloof ….

…En wie zag dat zijn hoofd was gesneden, gewond of gebroken, de eerste in drie aspecten van voogdij, prevalentie en voorkomen in geld, en er werd gezegd dat dit wordt uitgedrukt in het recht van zijn baas zoals hierboven vermeld ….

…En wie ziet dat zijn ring is gebroken en verloren is gegaan en van zijn lob is overgebleven, geeft het verdwijnen van zijn status en eer aan, maar zijn hardheid en uiterlijk zullen hetzelfde zijn ….

…En wie de snede van zijn zwaard gebroken ziet, duidt op de dood van zijn vader of moeder ….

…En wie ziet dat hij een stok van een aas heeft gebroken, dan zal hij zijn band ontvangen van een man met zijn eigen kenmerken ….

…En wie ziet dat zijn rug gebroken is, dan is het de dood van zijn baas, en sommigen van de sprekers zeiden dat degene die zag dat er iets op zijn rug was versierd of te schande gemaakt was, en het zou zijn prestige en macht en tegen hem aantasten ….

…Al-Kirmani zei: ~Wie ziet dat zijn nagels ontbreken, afgesneden of gebroken zijn, dan is zijn geld op en zijn bekwaamheid is zwak, en als hij ze gelijk en rein ziet, dan is hij goed in deze wereld en religie, en als hij ziet ze als extra en langer en hij is bang voor breuk, dan is er niets goeds in hem, en er werd gezegd dat ze verdrietig en bang zijn . ~…

…Sommige sprekers zeiden dat hij die zag dat zijn benen waren gebroken, nooit in de buurt mocht komen van een gezaghebbende persoon ….

…Wie ziet dat zijn been gebroken is, kom een ​​tijdje niet in de buurt van de sultan en bid tot de almachtige God ….

…En wie ziet dat zijn zwaard is gebroken, uit zijn hand is gevallen, ervan is weggerukt, onderdrukt, gegooid, gehypothekeerd, gestolen, uitgeleend of verkocht, het zal worden uitgelegd in tien aspecten van isolatie, de dood van zijn familieleden, een overwinning, een boete, het optreden van ongeluk, gebrek aan waardigheid, de dood van een kind, de scheiding van een vrouw, de dood van een bediende en de zwakte van bekwaamheid ….

…Daniël zei: ~Wie ziet dat zijn ene been is doorgesneden of gebroken, geeft aan dat de helft van zijn geld op is of dat een van zijn ouders is overleden .~…

…En wie ziet dat zijn handen of een van hen gebroken zijn, dan zal hij in zichzelf moeilijkheden lijden, of zijn geld is op, of iemand die hem dierbaar is of dat hij schade krijgt door autoriteit, sterft ….

…Als hij zijn been gebroken ziet terwijl hij wil reizen, laat hem dan opstaan ​​en niet weggaan . Als ik wegga . Zijn vrouw is ziek ….

…Het zwaard is in een droom een ​​jongen en een sultan . Wie ziet dat hij een zwaard droeg, heeft een groot mandaat op zich genomen . Als hij ziet dat hij het zwaard heeft verzwaard en het over de grond heeft gesleept, verzwakt hij zijn mandaat . Als hij ziet dat de clans zijn afgesneden, dan is hij geïsoleerd van zijn staat en hebben de clans de schoonheid van zijn staat . En wie zag dat hij zijn vrouw een mes of een mes gaf, dan wordt hij als man geboren . En als hij zag dat hij haar een zwaard in de schede had gegeven, sloeg hij een meisje . En als hij zag dat hij vier zwaarden droeg, zou hij vier kinderen krijgen . Als zijn zwaard in een droom werd getrokken toen hij roestig was, en zijn vrouw een jongen baarde, was de jongen lelijk en als het gebroken was, dan is het de dood van zijn zoon in de baarmoeder van zijn moeder . Als het zwaard is gesneden, helder en duidelijk, dan zijn zijn woorden lief en het is waar, en als het roestig is, dan is het vals . Als het zwaard zwaar was, sprak hij woorden die hij niet kon uitstaan . Als hij een getrokken zwaard in zijn hand ziet en hij heeft ruzie, dan heeft hij het recht . Als een zwaard naar hem wordt gegooid, dan is hij een vrouw, want Luqman, vrede zij met hem, zei : De vrouw is als een zwaard . En wie ziet dat hij twee of drie zwaarden heeft, en het wordt afgesneden, dan scheidt hij van zijn vrouw drie . En wie ziet dat hij een zwaard trekt, hij zal zijn tong uitspreiden met iets dat niet is toegestaan . En wie ziet dat het lemmet van het zwaard is gebroken, het is de dood van zijn vader of oom, en er werd gezegd : de dood van zijn tante of zijn moeder . En wie ziet dat de zool van zijn zwaard gebroken is, dan is hij zijn dienaar of volgeling . En spelen met het zwaard was zijn verfijning . En als hij zwaarden met de wind ziet, is het een plaag . En er werd gezegd : het zwaard duidt de woede van de ziener aan . En wie ziet dat hij een zwaard heeft ingeslikt, eet het geld van zijn vijand . En wie zag dat het zwaard levend door zijn angel was ingeslikt . En het zwaard is verdrukking . En de omslag van het zwaard geeft de vrouw aan, als het jasje was gebroken en het zwaard zich overgaf, duidt dit op de dood van een zwangere vrouw en de veiligheid van haar zoon, en als het zwaard was gebroken en het jasje werd afgeleverd, was de vrouw dat bevallen en de jongen kwam om, en als ze allemaal gebroken waren, stierven ze samen . En het scherpe zwaard kan niet spreken . En wie zag dat hij een zwaard in zijn dekmantel maakte en celibatair leefde, trouwde . En wie een zwaard van glas in zijn hand ziet en een zwangere vrouw heeft, brengt een kind mee dat niet leeft . En wie een groot zwaard ziet dat niet lijkt op het zwaard van deze wereld, dan is het het zwaard van opruiing. Als het zich omhult in de lucht of naar de lucht stijgt, of in de zee wordt gegooid, zal de verleiding verdwijnen . En wie ziet dat een slagman hem met het zwaard slaat en zijn ledematen afhakt, dan zal degene die werd geslagen reizen . En wie ziet dat een man hem zonder tegenspraak met het zwaard heeft neergestoken, dan nemen de stekende en de gestoken deel aan een huwelijk . En het zwaard staat voor levensonderhoud, koning, kennis of gekke vrouw ….

…En hij vertelde dat er een man naar Ibn Sirin kwam en zei: Ik zag alsof mijn ring gebroken was. Hij zei dat als je je visioen geloofde, ik van je vrouw gescheiden was ….

…En er werd gezegd dat hij die zag dat zijn speer was gebroken en deze vervolgens repareerde, omdat zijn zoon op de rand van de dood staat, dan herstelt hij, en misschien zijn de zaken van de visionair zwak en keert hij dan terug naar wat hij was ….

…En wie ziet dat zijn ringkwab gebroken is, geeft het anders aan ….